Różne wyniki BETY
-
WIADOMOŚĆ
-
hej.
Ana0408 dziękuję za odpowiedź
ja jakoś nastawiona jestem na złą wiadomość ;( zauważyłam, że przestały mnie boleć sutki, naparzają mnie tylko piersi jutro mam zrobić betę ciekawe
Ana pięknie ci rośnie pięknie zazdroszczę i trzymam kciuki8.04.2014 [*] Mój aniołek ;* -
kejt90 trzymam za Twoją jutrzejszą betę powodzenia!Mnie w pierwszej ciąży straconej w 10 tyg sutki bolały okropnie po terminie @ w drugiej udanej ciąży bolały mnie lekko tylko kilka dni i już się bałam że coś nie tak,a teraz lekko mnie bolą około tygodnia wiec nie jest to żaden wyznacznik:)
-
Mnie sutki np wogole nie bola tylko same piersi kejt czemu sie denerwujesz? Bedzie dobrze lekarz tez moze sie.pomylic sle jak to 5tydz to spokojnie mi w polowie 6ego widac bylo zarodek z serduszkiem cierpliwosci ja dostalam luteine dopochwowo i czasami czuje takie bole ale to norma bo macica wykonuje wielka prace ja tez sie nie mige doczekac poniedzialkowej wizyty ))Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
hejka kochane
co tam u was słychać??
ja jutro mam wizytę usg, zaczęłam dziś 6 tydz mam nadzieję ze wszystko bedzie git
w ogóle kochane ja nigdy bym nie pomyślała, że kurcze po pierwsze tak ciężko jest zajść w ciąże, po drugie że tak nie łatwo ją utrzymać no i że tak człowiek nie do końca się cieszy, bo przecież ciągła niepewność??? masakra8.04.2014 [*] Mój aniołek ;* -
kejt90 no tak już jest że najpierw stres czy się uda a jak się uda to czy jest w macicy,czy jest zarodek potem bijące serce,czy się nie poroni,a póżniej czy nie ma wad,czy łożysko się nie odklei,czy na pępowinie nie będzie węzeł i tak w koło przez 9 miesięcy podobnie w czasie porodu...Ja też dziś doła załapałam dziś 21 dni od zapłodnienia a temperatura o 2 kreski spadła a piersi mniej bolały do tego zero mdłości już panikuje że coś złego się szykuje...tylko jaki wpływ mam na to jak się los potoczy w tej kwestii akurat żaden robię wszystko żeby było dobrze a nie moge jeździć do Polski co dziennie na betę...Też zaczynam 6 tydzień i łamię się kiedy iść do lekarza...
-
Ana0408 tym zaprzestaniem objawów nie przejmuj się za bardzo ;* ja ostatnio przez 3 dni nie miałam nawet gdzieś tu post pisałam, a dziś myślałam, że zwymiotuje w kolejce do przychodni mdłości przyszły ze zdwojoną siłą,
moja koleżanka jest w 9 tyg ciąży i też raz ma raz nie ma
ale wiem, że się boisz, ja też bo mnie rano dół pleców bolał8.04.2014 [*] Mój aniołek ;* -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, potrzebuje porady....na sam poczatek. Raz kiedys poronilam a teraz powiedzmy ze jestem w pierwszych dniach ciazy.
Pierwszą bete robilam w 11dniu po owu wyszlo 9.2, pozniej w 13dniu po 43, a dzis po 72h beta malo wzrosła do 106,7. Uważacie ze znowu cos sie dzieje zle???
Slyszalam ze beta musi się podwajac, gdyby tak bylo wynik bylby 130.... -
Ana0408 nie przejmuj się, ja nie miałam i nadal nie mam prawie żadnych objawów. Jedynie co to wrażliwsze sutki (w sensie, że jak ściskam to boli ) A z moją ciążą jak na razie wszystko bardzo dobrze, już 11 tydzień Też szalałam z betą ale teraz widzę, że ten stres jest bez sensu, bo jeśli coś jest nie tak to i tak nic nie poradzisz, a jeśli jest dobrze, to stresem tylko sobie szkodzisz. Tak naprawdę martwić to się trzeba dopiero jak zaczynasz plamić czerwoną krwią.
Ana0408 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anko według mnie na tym etapie beta ok nie każdej rośnie tak szybko ważne że mieści się w granicy przyrostu no cóż zrób jeszcze jedną z moich obserwacji wynika ze od 16 dpo wzrasta znacznie szybciej niż wcześniej.Powodzenia:)
poczwarkah i kejt90 dzięki za słowa pocieszenia dziś już lepiej znowu wszystko wróciło do normy eh ile tych nerwów do końca ciąży jeszcze to aż głowa boli...