Różne wyniki BETY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWszystko jest ok. Jest wiele różnych widelek do wyników. Mogło dojść do zagnieżdżenia 5 dni po stosunku albo 10. Ja mam niższy wynik od ciebie ale nie to jest ważne. Liczy się przyrost. Dobrze jak beta się podwaja co 48h...ech. i z tym związany jest mój stres.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnko wrote:Anoolko nie wściekaj sie;) złość piękności i dzidzi szkodzi;)
Co ty byś zrobiła na moim miejscu. Przecież jakiegoś lekarza na początku kwietnia powinnam zrobić... dopiero mam 4tyg i 3 dni.
Ja się nie wściekam tylko martwię o Ciebie Po co masz niepotrzebnie panikować
Ja jak odstawiłam termometr to mi normalnie ulżyło bo codziennie nerwówka przed mierzeniem.
A jeśli chodzi o betę powyżej 1000 to masz rację bo mi lekarz też kazał zrobić i zadzwonić z wynikiem -
nick nieaktualny
-
Dziękuje dziewczyny za zawsze słowa otuchy. Jestem dobrej mysli i wiem, że nasza dzidzia ma chęć życia więc będziemy robić wszystko bo było dobrze. Robiłam dziś betę, jutro wyniki i w piątek powtarzam. Chcę wiedzieć czy tam się nic nie zmienia Myślę, że w piątek na wizycie już wszystko się rozstrzygnie. Jutro podam wynik pierwszej bety.Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi lekarz powiedział, że liczy się czy 3-4 pierwsze bety się podwajają i to jest najważniejsze
według mojego laboratorium dopiero czwarty wynik bety mieścił się w normie, więc babka mówiła,że chyba nie jestem (głupia!) heh
mi ostatnio ze 150 wzrosło na 1700 więc lekarz powiedział, że pięknie nadrobiła opóźnienie. także kochane nie przejmujcię się betami.
Magic daj koniecznie znać, nie wiem czemu ale tak jakoś się tobą przejęłam, że mimo, że cię nie znam jakoś twój przypadek mi się śnił tej nocy ;(
trzymam kciuki, ja idę na betę i tarczycę w piątek a wizyta dopiero 8 kwietnia ;(Magic, MKMKK lubią tę wiadomość
8.04.2014 [*] Mój aniołek ;* -
Kejt90 nie przejmuj sie ) bo co ms byc to bedzie. Ja juz oddalam nasz los w rece Boga on wie co robi ) plakac mi sie chce ale wiem ze to co nastapi nie jest zalezne ode mnie moj kochany maz strasznie i mocno wierzy ze bedzie wszystko dobrze. Ja tez tarczyce robilam troche mam za wysoko bo 4,29 a norma to 2,5 ale leki biore i zobaczymy bardzo ladny przyrost kejt gratuluje kochana maluszek ladnie rosnie ) mije serce matki sie raduje z kazdego nowego zycia a tym bardziej ze jest wszystko w porzadkuLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
magic też się boję, że jednak nie ujrzę maleństwa ;( że jednak pęcherzyk zostanie pusty
czy ludzie, którzy pragną oddać wszystko dla dziecka muszą mieć takie problemy? tej decyzji Boga nigdy nie rozumiem ;( obdarowywuje dziećmi ludzi, którzy ich nie chcą, a ci co pragną?? za co jesteśmy ukarane? nie pojęte dla mnie jest to;(8.04.2014 [*] Mój aniołek ;* -
Oj kejt90 wiem... to niestety tak juz jest. Im bardziej chcesz tym jest gorzej. A co u Ciebie? Bylas juz na usg? Co bylo widac? Moja przyjaciolka zaszla w ciaze a jej partner nie chcial dziecka nawet daj jej kase na usuniecie a ona tam oolazla ale uciekla w ostatniej chwili... ma teraz 4letniego cudownego syna... mowila mi ze tak jest. Ze jak za bardzo chcesz to tym bardziej sie chrzani. Ja kejt nue trace nadzei... moi bliscy tez. Ale znam tez przypadek ze dziewczyna az malo nie zaplakala sie na smierc bo w ciazy byla... ja juz sie smieje do meza ze moze ktorad z moich bardzo plodnych kolezanek poprosze o urodzenie nam dziecka ) ale to tylko zart.. najgorsze jest ze juz nie wiem co czuje , czy mnie boli ciagnie piecze czy cos innego. Najchetniej to bym sie zahibernowala na ten czas oczekiwania.. ale nawet jesli teraz by nie wyszlo pogodze sie z tym, choc na sama mysl juz mi lzy leca.. ale w kolejnej ciazy do lekarza pojde dopiero w 7-8 tygodniu... teraz polazlam wczesniej bo mialan ciaze pozamaciczna to ze wiedzialam ze jestem w ciazy to musialam wiedziec czy jest w macicy.. a i tak jak poszlam nic nie bylo.
Mokael to nic ) mojej siostry znajoma w 5,5 tyg miala 55 tys ) takze wiesz z ta beta to na prawde roznie. Moja znajoma w dwoch ciazach miala slaby przyrost a ma dwojke zdrowych dzieci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 20:20
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Dziękuję Dziewczyny za wzparcie
Ja dziś po otrzymaniu wyniku bety napisałam sms do mojego gina z prośbą o interpretację. Najpierw w odpowiedzi dostałam opr za to, że bez sensu robić badanie tak często, a potem jak go przycisnęłam o odpowiedź na pytanie, dostałam bardzo treściwą zwrotkę "źle rośnie". Bez jakiegokolwiek słowa wyjaśnienia... po prostu mnie z tym zostawił
Całe szczęście, że dobrze żyję z położną w klinice leczenia niepłodności, gdzie korzystam z usług labo. Ona poprosiła tamtejszego gina o interpretację. Powiedziano mi, że to wręcz wzorowy przyrost. A ponieważ oni specjalizują się w tak wczesnych ciążach, bo potrafią zinterpretować bhcg już 3dpt IUI, to uznałam, że dobrze trafiłam. Lekarz aż wyszedł do mnie i powtórzył, że jest bardzo ładnie i jest to bardzo młodziutka ciąża. Kazał mi się uspokoić (ja już po pierwszych słowach położnej, że jesy wzrowo ryczałam jak bóbr) i uważać na siebie.
Dzień pełen wrażeń. Dobrze, że już się skończył! -
Anoolka wrote:Mkmk wszytsko jest ok także nie martw się
A te Twoje plamienie jak wygląda? Zmniejsza się?
Dziękuję, zmniejsza się. Pytałam o to rano położną, to powiedziała żeby się nie martwić. To plamienie może trwać tyle co zwykle @. To organizm się przestawia, a że się oczyszcza, to superAnko, Anoolka lubią tę wiadomość
-
Hej, ja dzis znowu zrobilam bete postaram sie jeszcze w piatek zrobic. Ale do rzeczy, wyniki bety takie:
17 dpo 507
20 dpo 1732
22 dpo 2977
Dobrze przyrasta?
Ehh jakie to stresujace, jeszcze dzis bylam u gin, jest tylko pecherzyk - to jest moj 5 tydz i tak tez wychodzi z usg, ale po wizycie jajnik mnie boli (podobno jakis olbrzymi sie zrobil) i bol lapie taki konkretny
Dziewczyny kiedy teraz isc zeby byla juz fasolka?Anko lubi tę wiadomość