Staraczki - grupa wsparcia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Żabka muszę dopytać, ale roczny zdrowotny przysługuje chyba tylko nauczycielkom, które przepracowały już ileś tam;/ przy umowie na rok na pewno nie przejdzie;/ Ale co tam. Później się będę martwić. Teraz musi być wszystko dobrze.
Feeva daj znać koniecznie jak tylko dostaniesz wynik! Trzymam kciuki mocno!!!
Mój wynik dopiero po 12. Yh, nie muszę pisać, że oszaleję do tego czasu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2017, 17:06
-
nick nieaktualnyTotoro przeżyjesz większego będziesz miała stracha jak będziesz patrzeć na wynik bety.
Ten stan ahhhhh niedowierzanie radość strach.
A potem czas szybko leci radzisz i tematem głównym są kupy,mleko,pieluchy hahahahaha
Ale warte tego kochana.
A możesz przez neta spr?
-
Żabka no właśnie szukałam i to laboratorium, do którego wysyłają próbki nie ma wyników online. Co za szit. Dość że mi baba rękę unieruchomila na najbliższy czas to jeszcze czekać muszę. Jak wszystko będzie ok to następne badania robię już u siebie w ośrodku i chrzanic znajome -_-
A co do kup, pieluch... Tak odległe mi się to wydaje jeszcze...
Think_positive dziękuję za miłe słowa!!! no, naprawdę były cykle kiedy tak się napalalam na pozytywny wynik i nic, a teraz wmawialam lekarzowi, że nie potrzeba badania, że jutro będzie okres.
-
żabka04 wrote:Feva stawiam na 500 lub wyżej
Trzymam kciuki.
Szczerze nie mam po co bo ty w ciąży hahahah napewno
Już po! Krew się ze mnie po tym pobraniu lała jak ze świni. Ciężko było trzymać gazik i jechać samochodem
Wyniki dopiero jutro po 11 A odbiorę dopiero po 16 jak wyjdę z roboty. Chyba, że wcześniej wrzucą mi wyniki na profil on-line bo założyłam od razu to nie będę musiała się fatygować
Nie mów mi, że na pewno, bo się nastawię, a później będzie rozczarowanie i płacz po kątach
Totoro dam znać na pewno Ale do jutra chyba oszaleję!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2017, 07:34
-
nick nieaktualnyTotoro, feva trzymam kciuki.
Ja tez oddałam krew na tsh
Robert spał ładnie cała noc wstał o 6 (jego pora) nakarmilam i pojechałam szybko.
Ja wynik dzisiaj hihi
Feva zaglądaj dzisiaj na neta na pewno będzie nawet wieczorem
Totoro czekamy!
Sama zaglądam czy nie dalyscie znać hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2017, 08:22
-
żabka04 wrote:Totoro, feva trzymam kciuki.
Ja tez oddałam krew na tsh
Robert spał ładnie cała noc wstał o 6 (jego pora) nakarmilam i pojechałam szybko.
Ja wynik dzisiaj hihi
Feva zaglądaj dzisiaj na neta na pewno będzie nawet wieczorem
Totoro czekamy!
Sama zaglądam czy nie dalyscie znać hihi
Moja przychodnia trochę zacofana jeśli chodzi o badania
Zawsze są dopiero następnego dnia
Zaglądać będę na pewno -
Feeva trzymam kciuki!!! U mnie też wyniki zawsze na drugi dzień, ale ostatnio przez internet sprawdzałam i część była już tego samego dnia:)
Bo z tego wszystkiego zapomniałam, że w piątek byłam zbadać glukozę, insulinę i wit. D glukoza 86, insulina 6,8 a D 37,9 Wszystko w normie. Po 12 odbieram betę. Koło południa będę też dzwoniła do tej przychodni, w której wczoraj zrobiłam betę, progesteron i tsh, może już coś będzie... -_-
-
Totoro wrote:Feeva trzymam kciuki!!! U mnie też wyniki zawsze na drugi dzień, ale ostatnio przez internet sprawdzałam i część była już tego samego dnia:)
Bo z tego wszystkiego zapomniałam, że w piątek byłam zbadać glukozę, insulinę i wit. D glukoza 86, insulina 6,8 a D 37,9 Wszystko w normie. Po 12 odbieram betę. Koło południa będę też dzwoniła do tej przychodni, w której wczoraj zrobiłam betę, progesteron i tsh, może już coś będzie... -_-
To czekanie jest najgorsze
Będę sprawdzać pewnie co godzinę hahahah -
nick nieaktualny
-
Napiszę tylko tyle, że od wczoraj tak mnie piersi bolą na górze i tak jakby pod sutkami, że nie mogłam się przytulić w nocy do mojego T. Dzisiaj mimo niedotykania ich bolą w tym samym miejscu i w okolicach pach. I pobolewa podbrzusze na zmianę z jajnikami. I trochę mnie mdli... Rano po wstaniu z łóżka delikatnie i teraz po zjedzeniu kanapek z pasztetem paprykowym Dawać tą betę bo oszaleję!! :o
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2017, 10:39
żabka04 lubi tę wiadomość
-
Żabka biorę teraz co drugi dzień dawkę 4000j wit. D, żeby nie przeholować a jeszcze troszkę podnieść Cieszę się, że cukrem i insuliną jest ok:) Widać taka moja natura, że muszę co 3 godzinki jak dzidziuś jesć, żeby mi cukier nie spadłxD
Feeva znam ten ból! A co najlepsze, nie pisałam Wam, ale jak czekałam na wynik bety z kliniki online to weszłam na swoje konto, patrzę - jest!!! Otwieram z sercem w gardle i ściskiem żołądka i szukam bez ładu bez składu cyferek... pesel, data urodzenia... normy... gdzie jest k***a wynik?! Jak już się ogarnęłam i znalazłam wyraz "wynik", patrzę, a tam szereg znaczków jakby cyrylica "No jaja sobie robicie...?". . . Dzwonię do kliniki, kobita sprawdza - "no, druczek badania jest już wrzucony, jako informacja, że pani takie badanie robiła, ale wyniku jeszcze nie ma, proszę sprawdzać.". Myślałam, że zwymiotuję z nerwówxD Siedziałam i "odśwież... odśwież... odśwież..." aż za którymś razem tak od niechcenia - bum, jest A jak zobaczyłam, że nie jest jednocyfrowy to już...xDFeeva lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTotoro wrote:Przyszłam za wcześnie, musiały mi szukać 723,3....... czy to nie za dużo...?????
Super!!!!!!
Nie zaduzo, prawidłowo!!!!!!!!
Huraaaaaaa!
Ale się cieszę i mocno przytulam i całuję dobra robota hihihi
Ale się podjaralam.
Cieszę się jakbym to ja była w ciąży!!!!