Staraczki - grupa wsparcia
-
WIADOMOŚĆ
-
Feeva chętnie przytulę zastrzyki jakkolwiek to brzmi, jeszcze mnie czeka trochę brania
Mówię Wam, brałam dziś 17 zastrzyk i dalej chce mi się płakać i siedzę z nim zawsze dobrych parę minut zanim zdecyduję się wbić
MaGo gratuluję cudowne uczucie prawda?
-
Lilianap ojej to nieźle rany, mam nadzieję, że mnie wymioty ominą, bo od przyszłego tygodnia do pracy a do piątku Ci zleci ja mam wizytę 25. kolejną, mam nadzieję, że będzie ok. Ostatnio na usg było widać, że pęcherzyk z jednej strony ma troszkę nieregularny kształt, dlatego muszę dalej brać dupka. Mam nadzieję, że to nic złego.
-
Totoro dziękuję
Lilianap ja się strasznie sypię włosy lecą na potęgę Ja jak leżę albo siedzę to jeszcze jest ok, a jak tylko wstanę to mnie zbiera na wymioty, mdli mnie strasznie, ale jeszcze nie wymiotowałam. I mam odruchy wymiotne na niektóre zapachy, zaczęło sięWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2017, 17:47
Marcel ❤
-
Totoro wieczorem zerknę ile mi tego zostało, bo aktualnie wracam ze zlotu rodzinnego Fraxiparine bierzesz? Bo ja właśnie je mam
MaGo na pewno cudowne uczucie
Współczuje Wam tych mdłości i wymiotów ja się tak nażarlam u rodzinki ze mnie tez mdli, ale od ciąży spożywczejWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2017, 18:05
-
Mi włoski okresowo lecą, więc trudno powiedzieć czy teraz jakoś szczególniej.
Co do mdłości to polecam wyczajony przez mojego męża napój - ok. 5-centymetrowy kawałek świeżego imbiru pokroić, zagotować w 0,5 l wody (ja daję troszkę więcej wody, żeby było łagodniejsze), ostudzić, dodać sok z cytryny i popijać sobie dla mnie lepsze niż picie samej wody, bo mnie po takiej zwykłej jeszcze gorzej mdli.
Feeva tak, biorę fraxiparynę, tylko dawkę 0,3 ml też właśnie wróciliśmy od moich rodziców i też oczywiście się przezarlam ja u nich to nigdy nie mam hamulca
-
Totoro wybacz, zapomniałam wczoraj... Po kąpieli jak usiadłam na kanapie przed tv, to tak mnie ta kanapa wciągnęła, że usnęłam. Obudziłam się o 21:30 i tylko się przeniosłam spać do sypialni Wieczorem sprawdzę, nie pamiętam jaką mam gramaturę, ale wiem, że mam 2 opakowania. 1 na pewno nie ruszane, drugie mogło być zaczęte, ale nie pamiętam dokładnie. Wydaje mi się że z trzech tylko jedno mój T. wykorzystał
Ja dzisiaj 15 dzień cyklu. Od 10-ego dnia bolą mnie cały czas sutki, w ogóle nie wiem czy owu nie miałam wcześniej, właśnie koło tego 10-ego dnia, bo tak mnie rwał prawy jajnik (przez trzy dni, teraz spokój), że aż mnie wpół zginało. Do @ mam jeszcze 2 tygodnie, ale odczuwam jakiś mega wewnętrzny spokój W ogóle nie myślę, co będzie, nie doszukuję się niczego na siłę. Zobaczymy za 2 tygodnie
A Wam się pięknie te suwaczki przesuwają
Cieszę się, że tylko 3 dni pracy i znowu weekend...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2017, 07:39
-
Mlodaaa super! Ja będę ryczeć jak głupia, jak zajdę w ciążę i usłyszę
Totoro zabij mnie, znowu zapomniałam Miałam wczoraj taki dzień niemocy... Do 16 w pracy myślałam, że nie wyczymie, łeb mnie bolał, spać mi się chciało, plecy mnie bolały, masakra. Po pracy robiłam paznokcie do 20:15 a jak skończyłam to tylko prysznic i do wyra...