Staraczki - grupa wsparcia
-
WIADOMOŚĆ
-
Feeva chętnie przytulę zastrzyki jakkolwiek to brzmi, jeszcze mnie czeka trochę brania
Mówię Wam, brałam dziś 17 zastrzyk i dalej chce mi się płakać i siedzę z nim zawsze dobrych parę minut zanim zdecyduję się wbić
MaGo gratulujęcudowne uczucie prawda?
-
Lilianap ojej to nieźle
rany, mam nadzieję, że mnie wymioty ominą, bo od przyszłego tygodnia do pracy
a do piątku Ci zleci
ja mam wizytę 25. kolejną, mam nadzieję, że będzie ok. Ostatnio na usg było widać, że pęcherzyk z jednej strony ma troszkę nieregularny kształt, dlatego muszę dalej brać dupka. Mam nadzieję, że to nic złego.
-
Totoro dziękuję
Lilianap ja się strasznie sypięwłosy lecą na potęgę
Ja jak leżę albo siedzę to jeszcze jest ok, a jak tylko wstanę to mnie zbiera na wymioty, mdli mnie strasznie, ale jeszcze nie wymiotowałam. I mam odruchy wymiotne na niektóre zapachy, zaczęło się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2017, 17:47
Marcel❤
-
Totoro wieczorem zerknę ile mi tego zostało, bo aktualnie wracam ze zlotu rodzinnego
Fraxiparine bierzesz? Bo ja właśnie je mam
MaGo na pewno cudowne uczucie
Współczuje Wam tych mdłości i wymiotówja się tak nażarlam u rodzinki ze mnie tez mdli, ale od ciąży spożywczej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2017, 18:05
-
Mi włoski okresowo lecą, więc trudno powiedzieć czy teraz jakoś szczególniej.
Co do mdłości to polecam wyczajony przez mojego męża napój - ok. 5-centymetrowy kawałek świeżego imbiru pokroić, zagotować w 0,5 l wody (ja daję troszkę więcej wody, żeby było łagodniejsze), ostudzić, dodać sok z cytryny i popijać sobiedla mnie lepsze niż picie samej wody, bo mnie po takiej zwykłej jeszcze gorzej mdli.
Feeva tak, biorę fraxiparynę, tylko dawkę 0,3 mlteż właśnie wróciliśmy od moich rodziców i też oczywiście się przezarlam
ja u nich to nigdy nie mam hamulca
-
Totoro wybacz, zapomniałam wczoraj...
Po kąpieli jak usiadłam na kanapie przed tv, to tak mnie ta kanapa wciągnęła, że usnęłam. Obudziłam się o 21:30 i tylko się przeniosłam spać do sypialni
Wieczorem sprawdzę, nie pamiętam jaką mam gramaturę, ale wiem, że mam 2 opakowania. 1 na pewno nie ruszane, drugie mogło być zaczęte, ale nie pamiętam dokładnie. Wydaje mi się że z trzech tylko jedno mój T. wykorzystał
Ja dzisiaj 15 dzień cyklu. Od 10-ego dnia bolą mnie cały czas sutki, w ogóle nie wiem czy owu nie miałam wcześniej, właśnie koło tego 10-ego dnia, bo tak mnie rwał prawy jajnik (przez trzy dni, teraz spokój), że aż mnie wpół zginało. Do @ mam jeszcze 2 tygodnie, ale odczuwam jakiś mega wewnętrzny spokójW ogóle nie myślę, co będzie, nie doszukuję się niczego na siłę. Zobaczymy za 2 tygodnie
A Wam się pięknie te suwaczki przesuwają
Cieszę się, że tylko 3 dni pracy i znowu weekend...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2017, 07:39
-
Mlodaaa super! Ja będę ryczeć jak głupia, jak zajdę w ciążę i usłyszę
Totoro zabij mnie, znowu zapomniałamMiałam wczoraj taki dzień niemocy... Do 16 w pracy myślałam, że nie wyczymie, łeb mnie bolał, spać mi się chciało, plecy mnie bolały, masakra. Po pracy robiłam paznokcie do 20:15
a jak skończyłam to tylko prysznic i do wyra...