Staraczki - grupa wsparcia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLilianap wrote:Też tak podejrzewam ale to jednak 2 dni po badaniu. Ale już się skończyło. Było tylko jednorazowe, rano.
Wymiotuje juz 2 dzień rozkreciło się na dobre.
Tak może być po badaniu.
Bierzesz dupka?
Co do wymiotów dużo pij a jak tak dalej będzie to idź do giną niech coś zrobi z wami jakieś kroplowki czy coś bo możesz się odwodnic.
Zdrowka -
edwarda20 wrote:Ja mam 31, mąż 30 ale wyglądamy bardzo mlodo. Wciąż nas pytają o dowód, o ulgowe bilety itp. W październiku byliśmy w podróży poślubnej to ludzie pytali co studiujemy takze to mnie pociesza ze chociaż wyglądamy jak młodzi rodzice a dusza wiadomo ze mloda i będzie jeszcze długo
Ja i mój mąż mamy oboje 30 lat, ale wyglądamy tak max. na 24 Rok temu Pan w Biedronce pytał się mnie o dowód bo na taśmie z górą produktów spożywczych miałam jedno małe piwo.
Wiele osób młodych oraz starszych się dziwi jak im mówimy, że mamy 30 lat.edwarda20 lubi tę wiadomość
-
Ha ha nieźle dziewczyny mnie w mojej mieścinie wszyscy znają, więc nie mam problemów z alkoholem itd, ale w szkole zdarzały mi się sytuacje - wchodzi jakaś nauczycielka do klasy na moje zastępstwo i "gdzie tu jest jakiś nauczyciel?!"...xD no i uczniowie też zazwyczaj dociekali ile mam lat i obstawiali 22 xD albo kiedyś na wycieczce szkolnej Pan w szatni w teatrze mnie przeprosił i zapytał czy ma mi wieszać kurtkę na wieszakach dla uczniów czy dla nauczycieli...
Feeva lubi tę wiadomość
-
Haha, podejrzewam, że mając 23 lata wyglądam na starszą od Was hahah Mnie nikt w życiu nie poprosił o dowód. Wydaje mi się, że wyglądam młodo, ale nie na tyle, że trzeba by ode mnie dowód prosić Może jakbym miała blond włosy... Bo blond odmładza, a ja się farbuję na ciemny brąz z sombre (teraz to już ombre, bo od roku nie odświeżałam haha).
Lilianap, to lepiej się maluj bo będą ludzie myśleli, że patola jakaś jak 18-latka w ciąży po mieście chodzić będzie Haha, ludzie są głupi.
8 dni dziewczyny do @... Trzymajcie za mnie kciuki, chociaż ja bardzo na luzie podchodzę, nawet pozwalam sobie na piwko i winko czasem W ostatnim cyklu się wstrzymywałam, choć ślinka mi leciała na samą myśl zimnego piwa w te upały, a @ przyszła, więc sobie myślę że dlaczego ten cykl miałby być inny? W ogóle się nie nastawiam.
A tak poza tym musiałam wziąć dziś urlop n.ż. razem z moim T, bo zachciało nam się pizzy wczoraj z innej pizzerii i to chyba nie był dobry pomysł, albo ciasto było jakieś lewe, albo ser bo śmierdział jak cholera i cierpimy teraz na dwie strony od nocy. Ja idę do lekarza po zwolnienie choćby do jutra bo wyglądam jak śmierć na chorągwiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2017, 07:30
-
Uuu Feeva to kurujcie się w takim razie bidoki
Ja dziś biorę ostatni antybiotyk, Boże obym już więcej nie musiała...... Mam po nim takie pieczenie w buzi, przełyku i na wewnętrznej stronie dłoni, że koszmar, jakbym się papryczką chili wysmarowała, okropne w piątek wizyta, zapytam kiedy mogę powtórzyć badanie na toxo i oby już było ok:(
A tak poza tym to jestem bez sił. Jeszcze do południa gotuję, sprzątam, zakupy robię itd a po obiedzie koniec, odcięcie zasilania i spanie do wieczora
-
Feeva dopóki nie wyjdzie II kreska możesz spokojne wszystko pić i jesc. Do 5 tyg bodajże kropeczka nie odzywia sie Tobą, więc tez nie poczuje piwa czy wina. Pomyśl sobie ile jest kobiet, które nie wiedzą ze są w ciązy np do 3-4 mca, palą, piją itp i rodzą zdrowe dzieci. Na spokojnie
-
Feeva spokojnie. Ja w czwartek wypiłam piwko a w sobote zobaczyłam II kreski. Po za tym w szczęśliwym cyklu imprezowałam i nie raz wypiłam drinka. A dzieć jak narazie ma się dobrze. Plamienie się dzisiaj już nie powtorzyło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2017, 13:07
Nasz cud ❤ Lilianna
-
Feeva jasne, że możesz na luzie, ja podobnie jak Lilianap w udanym cyklu winkowałam w najlepsze. Dopiero kilka dni przed wizytą mocno się pilnowałam, bo zależało mi na wizycie z tym wymazem kontrolnym, a cały czas mnie brzuch na okres bolał i bałam się, że przyspieszę krwawienie. A tu niespodzianka;D Trzymam kciuki za 2 krechy w tym cyklu:D
Ja już jutro do pracy Dość laby xD Mam nadzieję, że będę miała w miarę fajnie plan ułożony i kryzysy popołudniowe będę już w domu przechodzić
-
A No widzicie, a ja w poprzednim cyklu się wystrzegałam jak ognia bo "a juz jestem w ciąży i co?" a jak przyszedł @ to wypiłam cała butle wina
Haha, dzisiaj tez bym łyknęła ale mam wirusa żołądkowego i zwolnienie do środy, jupiiiiii!
A mam takiego lenia, ze gary w zlewie niepozmywane, sajgon w domu ale pierdziele... nie ruszam palcem dzisiajKitkat lubi tę wiadomość
-
Feeva, cykle mamy podobne do siebie, to pewnie będziemy testować dzień-dwa po sobie My się staramy od tego miesiąca i też miałam dylematy, czy pić czy nie pić, bo co jeżeli akurat się udało? (chociaż wątpię, że trafiliśmy w tym miesiącu, ale może jakiś cud się wydarzył )
-
Lilianap mam tak samo , taki ciężki jakby brzuch i ciągniecie w pachwinach od 3 dni, najpierw myslalam , ze to ból pęcherza , bo do wc chodziłam co chwile,ale nic mnie nie piecze przy oddawaniu moczu ani nic takiego. Wczoraj miałam wrażenie jakbym miała lekko na beżowo podbarwionym śluz , wzięłam większa dawkę dupka na noc i dzisiaj już normalne upławy. Zastanawiam się tez co to może być i martwie... w którym jesteś tyg ?