Staraczki - grupa wsparcia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie.
Byłam na beta hcg bo mialam zamiar operowac rękę.
Odebrałam właśnie wynik a tam hcg 24?????
Lecę jakiegoś gina skombinować na gwałt!
Boziu dopomóz mi w tych chwilach. Wiem że nic nie będzie widać ale niech fasolka z nami zostanie!
Do usłyszenia. -
żabka04 wrote:Witajcie.
Byłam na beta hcg bo mialam zamiar operowac rękę.
Odebrałam właśnie wynik a tam hcg 24?????
Lecę jakiegoś gina skombinować na gwałt!
Boziu dopomóz mi w tych chwilach. Wiem że nic nie będzie widać ale niech fasolka z nami zostanie!
Do usłyszenia.
to życze powodzenia! 3mam kciuki, aby fasolka zdrowo rosła! -
nick nieaktualnyTrzymajcie kciuki boję się jak....... Strasznie!!!! Lecę zaraz na drugą betę wynik po 16 do potem. Modlę się żeby wszystko było ok.....jeszcze nie dziękuję
Być może uda się jutro dostać do lekarza jak się zgodzi mam czekać jeżeli się nie uda to dopiero na wtorek. Co tu robić czekać?????? -
Żabko - trzymam kciuki Plamienia/krwawienia delikatne w terminie zdarzają się, więc mam nadzieje, że będzie wszystko dobrze u Ciebie
żabka04 lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnyTesty wychodziły negatywne. Z objawów: senność,boł głowy okropny, słabe zawroty glowy,bol jajnikow, jakieś klucia w macicy ale rzadko, bol zeba ósemki jeśli taki jest objaw i strasznie warcze na dziecko i męża, libido równe 0 hihi zmylilo mnie bo był okres tzn pierwszy dzień krwawienie ale słabe inne niż w normalnym cyklu @ i spozniony był 3 dni trwał 1 dzień potem plamienia bez skrzepow do przed wczoraj na brązowo. Mam mnie pociesza że miała okres z moim bratem aż 3 mce. Zaraz chyba sraczki dostanę tak się boję!!!!
-
Ja plamilam w dzien miesiączki przy synku nawet jednorazowo wyleciał mi skrzep i wyłam cały wieczór że juz po ciąży a testy pokazywały bardzo blada kreskę ale jak dostałam duphaston to plamienia ustały i ciąża się utrzymała, a te plamienia i skrzep to myślę ze to było takie oczyszczenie nie wiem jak to tłumaczyć może i u ciebie będzie wszystko dobrze. Ja czekam do wtorku ale wątpię żebym zaciazyla czasem mnie cos zakluje w pachwinie i ta kola w prawym boku mnie męczy. Powodzenia żabka.
-
nick nieaktualnyJa również trzymam cały czas za was kciuki. Martwi mnie ta beta 24????? Jadę dzisiaj znowu zrobić musi przyrosnac min. 33%.
Ostatnio okres był 29.08 może któraś coś bardziej zorientowana i umie spr czy to dobry wynik i nie muszę się martwić???? -
Żabko - jeśli to Cie pocieszy, teściowa urodziła trzecie dziecko w wieku 42 lat, mówiła, że słabo krwawiła w terminach @ do 4 miesiąca, myślała, że może przedwczesna menopauza czy co, aż wydawało jej się, że zaczęła czuć coś co przypomina ruchy...Wizyta u ginekologa i szok A dziewczyna ma teraz 13 lat, świetnie się rozwija i pilna uczennica12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
-
nick nieaktualnyBuziaczek ale ja też nie miałam jakiś objawów super jak dostałam ten ostatni fałszywy nazwijmy go kres to już do męża mówiłam że jestem chyba bezpłodna i musi sobie poszukać jakieś hihihi durna jestem więc może..... Bądź dobrej myśli ja już ryczałam jak wróciłam tak się boję
-
nick nieaktualnyJesteście Kochane:-) dobrze ze z wami mogę się podzielić info,uspakajacie mnie
Mąż w pracy ale się zdziwi albo będzie w strachu.
Dziwny jest organizm kobiety. Z pierwszą ciąża było ok żadnych problemów, druga poronienie, trzecia pozamaciczna usunięcie jajowodu otarłam się o śmierć i teraz czwarta mam nadzieję że szczęśliwa. Jak będzie trzeba to przeleze ja w łóżku aby fasolek urósł zdrowy -
nick nieaktualny
-
Mi ginekolog mówił też, że czasem złuszcza się niepotrzebna śluzówka dotąd aż dzidziuś nie wypełni dobrze całej macicy
No to może dobry znak z tą wizytą ?>Buziaczek86, żabka04 lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
-
Żabka z tego co czytałam to jesteś w 3 tyg ciąży. Gratuluję. Gdyby nie było zagniezdzenia to wynik miałabyś ponizej 5 mIU powyżej tych 5 to już ciąża ja przy synku wlasnie kiefy plamilam tez pierwsze wyniki mialam malutkie. Mam nadzieje ze przyrost bedzie dobry. A ktory masz dc??
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tutaj tez wkleję moze macie starające sie koleżanki
Czesc dziewczyny,
Zrobiłam porządek w apteczce i mam troszkę leków do oddania jedynie za koszt przesyłki:
5 opakowań luteiny 50 mg. Tabsy dopochwowe
1 opakowanie luteiny 50 mg. Tabsy podjęzykowa
Kwas foliowy 5 mg ( 27 tabletek z 30)
Clostilbegyt 50 mg. 5 tabletek z 10
Dla faceta hormony:
Tamoxifen-egis dwa niepełne opakowania ( w jednym zostało 12 tabletek w drugim 26 tabletek)
Undestor testocaps 40mg 50 kapsułek
Agapurin 100mg 51 tabletek z 60
Jeżeli nie jesteście zainteresowane to moze znacie kogoś komu by sie przydały te leki, bardzo bym chciała zeby ktoś skorzystał, po co ma sie u mnie przeterminować
Dziekuje bardzo!!!
Karola0704 lubi tę wiadomość