Staraczki - grupa wsparcia
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabka, na pewno będzie dobrze. Rany, ledwo się powstrzymuję, żeby nie robić gwałtownych ruchów taka jestem podekscytowana xD. Koniecznie daj znać, co i jak .
Przy okazji witam nowe staraczki i trzymam kciuki za Was wszystkie.
U mnie na razie baardzo spokojnie i powoli czas płynie. Strasznie się męczę, bo jeszcze średnio mi idzie czytanie po zabiegu, ale jest postęp - dzisiaj po raz pierwszy daję radę chociaż chwilę w monitor laptopa popatrzeć. W poniedziałek byłam u okulistki i trochę mnie uspokoiła, że zaczynają się robić blizny na siatkówce. Na razie nie była w stanie powiedzieć, czy na pewno, ale prawdopodobnie część przedarcia się nie zabliźni. Za to jej zdaniem wystarczy znów laserem to potraktować, mam nadzieję, że ma rację. Ale tak na wszelki wypadek zrobiłam dzisiaj rano teścik (bo okres miałam taki trochę dziwny - krótszy i w ogóle inaczej wyglądał, a od kilku dni mam zawroty głowy, czasem nudności i jestem ciągle zmęczona - może to po prostu po zabiegu, ale wolałam się upewnić, gdyby jednak się okazało, że konieczna będzie operacja), chociaż wszystko zrzucam na karby stresu, bo krecha tradycyjnie jedna. Niestety nie z porannego moczu, ale myślę, że wynik chyba powinien być już i tak wiarygodny, jak myślicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 13:26
-
nick nieaktualnyKagura dużo zdrówka życzę
Ty lepiej idź na betę przed operacja i będziesz pewna.
Ja właśnie miałam takie objawy no i ten okres, gdyby nie dzisiejsza w
wizyta u ortopedy i chęci operowania ręki to bym uparcie mówiła że nie jestem w ciąży
Gdyby wziąć pod uwagę cykle 28 dniowe to by beta się zgadzała że to 3 tc.
Mąż już wie cieszy się ale oboje milczymy chyba się boimy.czekam za godz odbiór bety. Wiem że się pospieszylam robić się co 48h ale ja mam jutro wizytę i będę spokojna jak zobaczę że rośnie
-
Dzięki, Żabko. Może masz rację z tą betą. Zobaczymy, czy w ogóle będzie operacja (oby nie, oby nie... ;p). Nie przepadam za betą, bo mnie zawsze kłują kilka razy a na koniec najczęściej mam takie sińce jakbym ofiarą przemocy domowej była xD. Poczekam parę dni, na razie stawiam na objawy po zabiegu, bo jakoś nie wierzę, że takie cuda by mi się przydarzyły. Już i tak jest dobrze, bo się oczy goją . A Ty koniecznie daj znać, co i jak, bo jak na szpilkach siedzę i czekam na dobre wieści o fasolce .
żabka04 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny staram się o drugie dziecko, obecnie mam 29dc wczoraj moja temp. spadła, a dziś znowu wzrosła i pojawiła się nadzieja, że może jednak się udało z tym, że od dziś nie bolą mnie piersi, są nabrzmiałe, ale nie bolą, nawet jak je poduszę, jak miałyście w cyklu, w którym Wam się udało zaciążyć?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKagura mnie też tak kłują dzisiaj kobiety w poczekalni aż się zdziwiły że mnie tak kłują ostatnio jak betę sprawdzałam to 5 razy kula aż gościu jakiś chciał swoją krew oddać żebym nie cierpiała hihi mamy przesrane....
Kagura lubi tę wiadomość
-
No dziewczynki wreszcie się coś ruszyło!!! Na razie nie skaczę z radości, aby nie zapeszyć. Trzymam kciuki żabka, u Ciebie buziaczku też są duże szanse więc testuj.
Żabka dawaj znać jak beta, ja nie robiłam bety bo dla mnie to dodatkowy stres, lekarz też mi nie zalecał, ale u Ciebie to inna kwestia, bo miałaś już wcześniej przykre przeżycia więc robisz wszystko, aby utrzymać ciążę. Na usg wiele nie wyjdzie, ale lekarz jak zobaczy dobrze przyrastającą betę (a wierzę, że tak będzie) to da leki i będziesz już miała opiekę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żabka, to jeszcze małe wyniki bety, więc może wszystko się jeszcze wydarzyć, idź jutro do gina, a na razie się nie stresuj, czasem na początku dziewczynom mniej przyrastała z tego co czytałam tu na forum kiedyś. Będzie dobrze, kochana, grunt to się nie stresować i nie martwić na zapas. Daj sobie chwilę oddechu .
A może owulka była później niż myślisz i wtedy te widełki też chyba trochę się różnią. Będzie dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 16:19
-
nick nieaktualny
-
Żabko - ja licze na zwykłym kalkulatorze i 24 + 33% to wychodzi 31,92 Więc masz niewiele mniej a to faktycznie malutkie wartości i pewnie jeszcze się nieźle rozbuja12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnyJacqueline podbudowalas mnie dziękuję.
Ja tak sobie podzieliła skoro przez 48h ma urosnac 66-100% tak doczytałam.
Jakaś czuje się spokojna właśnie wracamy z zakupów mąż z dzieckiem nakupowali mi witaminki soczki,orzeszki, wodę itd....hahaha kochani
Dziękuję wam wszystkim ze byliście ze mną i że jestescie -
Wiesz u mnie przy cyklach zazwyczaj 28 dni, dzień przed spodziewana @ beta była "aż" 16 (owu miałam prawdopodobnie w 16dc), 4 dni później była 39...A tydzień później 1513,3 Na początku lekarz mnie nastraszył, że to nie ciąża bo za małą wartość i za słabo rośnie, po tym ostatnim wyniku mówił, że to małe wartości (te pierwsze) i jest zawsze jakiś margines błędu Że skończyło się jak skończyło u mnie, ale to chyba nie była wina hormonów, tylko zdaje mi się, że kosmówka się odklejała (bo miałam 2 tygodnie żywoczerwone plamienia i na początku serduszko biło pięknie, a przestało na koniec 9 tygodnia A lekarze na usg niby nic nie widzieli, szyjka zamknięta...12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016