Staraczki - grupa wsparcia
-
WIADOMOŚĆ
-
Jacqueline
Ja bardzo też nie lubiłam jadłam czosnek jak musiałam teraz jak tylko czuję zapach to go jem a i cóż choroba też mnie do tego zmusza a leków brać nie będę bo nie chcę ryzykować nadaaallll nie ma @ wiec testuję dziś a jak nie to na czczo bo zbieram już się do tego testowania i zebrać się nie mogę .Cytrynka -
Czosnek najlepiej trzymać w buzi w policzku jak cukierka....wtedy pięknie się roznosi na. Stany zapalne. Ja zawsze wkladalam na noc do spania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 18:12
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
basia7777 zjeść mogę ale trzymać go w buzi? to by Mi wyżarł poliki wytrzymała KOBIETKA kobietki włsnie testowałam bo już nie moglam wytrzymac a tu taki psikus test nawet nie pokazał ani dodatniej ani ujemnej kreseczki czekam więc do rana .Cytrynka
-
nick nieaktualnyjestem juz po zabiegu ręki duuuuuużo tego ( wrzoda) było dostałam blokadę i boooolało ale przeżyłam.
Mimo tego jestem zła bo lekarz wcześniej mi nie powiedział że to steryd dokładnie "Depo-Medrol" dostałam, który wpływa na badanie przeciwciał jak i hormonów. Jasna cholera a ja chciałam badania porobić przeciwciał jutro!!! bo hormony na przyszłą @.
Lekarstwo to będzie się utrzymywało do 7-8 dni ale pytanie czy aż bardzo wpłynie na immunologię? czytam i na razie nic się nie doczytałam czy jest sens robić przeciwciała/ czy to wróci wszystko do normy? chyba to była głupota ten zabieg bo teraz nie będzie mi dane poznać przyczyny poronień?!
Że ja dzisiaj nie zrobiłam ich jak latałam i pytałam o ceny.
Co do cen przeżyłam szok same przeciwciała będą kosztować mnie 700 zł,krzepliwość krwi 300zł, hormony 500zł, i tam takie ogólne mam nadzieję że na NFZ a i jeszcze choroby ok 300zł też mam nadzieje ze załatwię na NFZ szok!!!!!i weź tu się badaj na własną rękę...
Co do czosnku podziwiam co jedzą na żywca mnie cofa na sama mysl hihihi -
żabka04 na immunologię nie powinno wpłynąć . a robiać wszystkie badania doświadczony lekarz w klinice powinien wiedzieć co jest przyczyną poronień. Najczęściej przyczyną poronień wysokie ciśnienie skoki jak i za niskie . nie jestem lekarze ale moja koleżank a poroniła tak właśnie 6 razy bo lekarz widział w tym inną przyczynę i ak też druga kolleżaanka 3 razy. Hej Paula111 Gratulację miło czytać nowiny jeszcze sie nie obejrzyysz a to już będzie za Tobą pozdrawiam. A co do czosnku przy planowaniu dzidzi nie zalecam się do leków więc stosuję babcine sposoby mi nie przeszkadza aby tylko nie było negatywnych skutków . a choroba mnie już opuszcza dzięki temu , Pozdrawiam serdecznie! Jutro z rana testuję po raz kolejny trzymajcie mocno kciuki Kochaniutkie :*Cytrynka
-
nick nieaktualnyBasiu szkoda gadać.... Jakoś to będzie
Badania mogę zrobic bo kasę mam ale czy jest sens? czy ten steryd za mocno na wyniki mi wpłynie jak wyparuje z mojego organizmu.???
Paula ja robiłam te badania oprócz anty tg, miałam tpo o 10 od normy podwyższone ale wynik utwierdza endo że to hashimoto lekkie. Dzięki -
nick nieaktualnyMalacytrynka badania chce zrobic na własną rękę czytając wszystkie fora które wujek Google zapodaj spisałam te najczęściej robione i polecane przez lekarzy.
Ja nie leczę się w klinikach itp. Tylko u zwykłego gina sory ma spec.od niepłodności ale nawet mi nie powiedział jakie badania robić dopiero jak go przycisnelam to dał skierowanie do kliniki genetycznej i na drożnosc jajowodu.
Powiedział że ja mam problem z donoszeniem a płodna jestem. Problem gdzieś tkwi po drodze chyba od zagnieżdżenia albo ciut dalej bo endometrium też jest dobre.
Oczywiście trzymamy kciuki
Paula super wieści!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 22:37
-
Żabka ja tak na chwilę i nie w temacie jestem bo moja dzidzia daje mi popalić ale jak czytam o Twoich badaniach to wykup sobie abonament w luxmedzie bo zbankrutujesz tyle co badań miesięcznie robiłam to bez tego myślę że dobry samochód bym kupiła. Musze Was ponadrabiać co tam u Was słychować, moja córcia ma katar a katar u niemowlaka to jest kooooszmar. https://bellybestfriend.pl/forum/i-trymestr/staraczki-grupa-wsparcia,8053,29.html?sd=1#
ps. 5 tyg po porodzie miałam okres, a kilka dni temu śluz płodny...kusiło mnie żeby spróbować, pewnie teraz jak na złość by się udało za pierwszym podejściem.. no ale za szybko na drugie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 00:41
-
nick nieaktualnyMagda dzięki za info nie pomyślałam, za szybko wszystko sie u mnie dzieje
Współczuję Ci z tym katarem pamiętam jak u mojej córki ciągnął się i ciagnal sie i końca nie było widać
Super ze @ przyszła organizm wraca do formy ja żałuję że nie zrobiłam drugiego dziecka zaraz po pierwszym kiedy miała np.rok. Może i jest ciężko ale trzeba przeboje, odchowac a potem karierę robić a po za tym razem się później wychowują. Ale to moje zdanie. -
nick nieaktualnyJakieś twarde sztuki żartuję Basiu wiem ze jesteś smutna i odchodzisz od zmysłów. Jak każda z nas się martwisz. Co lekarz na to??? Kolejna szansa dopiero w przyszłym cyklu???
Przykro miWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 11:42
-
nick nieaktualnyNapisałam smsa do dyra że mnie nie będzie L4 wyślę pocztą nie uwierzcie ale mam jazdę tel dzwoni non stop oni są nienormalni. Oczywiście go wyłączylam bo jobla idzie dostać! To jest chore żebym musiała się odciąć od świata bo mój zakład pracy tzn pracownicy coś chcą na l4.
-
Tak kolejny cykl niestety. Co innego jakby pękło, ale nie doszło by do zapłodnienia... A tu nawet nie chce startować.... Mówił że stres.... Możliwe że mnie blokuje. Mam dwa zakłady kosmetyczne i męża firmę ogarniam... Ciągle coś i stres... Myślę że dużo przez to...https://www.maluchy.pl/li-72635.png
-
hej Kobietki Ja z nowiną chyba się udało teścik pokazał drugą bladziutką kreskę jestem tak szczęśliwa poczekam jeszcze jakiś czas i zrobie drugi bo to dopiero 3 dni spóźniona @ . Dziękuję ze tak mocno trzymałyście kciuki :* Kochaniutkie. :* Mój narzeczony średnio widzi co się wydarzyło na tym teście i mówi że będzie się dopiero cieszył jak potwierdzi się u lekarzaCytrynka