Staraczki - grupa wsparcia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalacytrynka na betę lec zobaczysz czy dobrze przyrasta Super!!!!!
Basiu tak mi przykro tak też może być ze stres blokuje ja to u siebie podejrzewam i gin też tak mówił ale jak tu odblokować jak się chce mieć dziecko????? Cały czas się myśli o dniach płodnych, bzykaniu w ten czas i całokształcie!
Byłam dziś w laboratorium zapytać o resztę pakietów bo miała przygotować i na krzepliwosc krwi 850 zł tyle że tam są wszystkie badania które jednoznacznie powiedzą czy jest problem szok!!!!!
Magda sprawdzałam luxmed niestety mnie to nie poratuje bo nie mają tych badań co ja potrzebuje.
Zaraz spr jak to wychodzi niektore zrobić. -
nick nieaktualnyW laboratorium np. W szpitalu,przychodni tam gdzie robisz badania u mnie kosztuje 39zl powtarzasz co dwa dni w ciągu 48h powinno przyrosnac 66-100% ale na ten temat proponuję lekturę na tym forum pt beta hcg tam wszystko dziewczyny opisany.
malacytrynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Otrivelle jak dobrze napisałam.. Teraz się dowiedziałam że pregnyl byłby lepszy bo jak nie pęka to daje się druga dawkę.. A ten Otrivelle tylko jedna bo jest silniejszy ale to jest mała różnica przy jednej dawce pregnylu a ovitrelle .. Zmienię lekarza..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 22:23
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Progesteronu Ci pewnie nie badali ? Mi nie chcieli badać, a leki przepisują w ciemno czasem, bo plamienie to bach Luteine czy Duphaston bez wyjaśnienia przyczyny plamienia Może jakiś krwiak nieduży może coś, jak nie urok to... Trzymam kciuki Kochana, żeby było dobrze wszystko Niektóre babki plamią sporą część ciąży i lekarze nie wiedzą czasem skąd to, a z dziećmi wszystko dobrze
Malacytrynka - no dziewczyno gratulacje Zdawaj nam relacje na bieżąco Kibicujemy za dalszy "nudny" przebieg ciążymalacytrynka lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
dziękuje Wam Wszystkim zapisuję się do lekarza jak narazie prywatnie a pozniej do swojego lekarza bo czuje sie strasznie dzis osłabiona krew z nosa leci od rana czuje niedosyt jedzenia w żołądku pomimo tego że zjadłam śniadanie i już dziś 3 razy budziłam się w nocy.I tak na prawdę nie wiem dalej co robićCytrynka
-
basia7777 to moja pierwsza ciąża i w sumie prawie dopiero się dowiedziałam a już się boję mam bóle brzucha takie kłucie dziwne i ciągniecie jak na @ . całe podbrzusze mnie boli odkąd wstałam jutro mam wizytę u gin. czy ja już powinnam przyjmować kwas foliowy?Cytrynka
-
nick nieaktualnyMalacytrynka mi również często krew z nosa leciała w ciąży a jadłam jak opętana przytyłam 20kg ale potem zarzuciłam po porodzie.
Tak powinnaś zażywać kwas foliowy.
A takie bóle będą ci doskwierac bo się macica i więzadła rozciągają. Nic groźnego. Odpoczywaj:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 15:07
-
Dzięki progesteron robiłam sama 22.45 wynik lekarz mówił jeszcze przed szpitalem za wizycie ze wszystko ok a tu na drugi dzień bum. Dają duphaston póki co wkładka przez cały czas biała ale w środku śluz brązowy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 17:54
-
Mam nadzieje ze w pecherzyku niedługo coś się pokaże jeszcze nic nie było widać i juz stres. Może na obchodzi mi powie jaka rano była beta z piątku mam 2100 to cokolwiek bym policzyla i oczywiście wiedziała bym czy nie spada. Strach strach strach, ale trzeba wierzyć. Dziękuję Wam za mile słowa. Ciesze się ze krwi nie ma może będzie Oki.