Staraczki - grupa wsparcia
-
WIADOMOŚĆ
-
Zabko dziś rozmawiałam z kuzynka tpo tez jej wyszło podwyższone i była u endokrynologa i dała jej tabletki. U jednych jak ktoś ma podwyższone jest Oki u innych organizm traktuje zarodka jako intruza i niszczy go. Może dowiedz się u innego lekarza.
-
nick nieaktualnyPaula dałaś mi do myślenia ja biorę hormony letrox 75 dlatego chciałam zrobić badania na przeciwciała żeby coś więcej się dowiedzieć tylko teraz nie wiem co robić bo byłam na zabiegu ręki i dostałam zastrzyk bolokade który jest sterydem który utrzyma się w moim organizmie do 8 dni alllllle pytanie czy nie będzie miał wpływu na badania-wyniki czy ich niezakluci. Szkoda mi wydać tyle kasy jak może się okazać że nic z tego nie będzie. Nie mam kogo się zapytać..... Już na necie szukam i ciężko
-
nick nieaktualny
-
Zabko poczekaj te 8 dni tak będzie najlepiej. Postaraj się odpocząć od wszystkich myśli nie pali się... później badania wyjdą źle nie dadzą Ci odpowiednich leków i klapa. Nawet jakby lekarz powiedział mi ze te sterydy nie wpłyną na wynik poczekałabym. Dlatego ze zapewne inny lekarz powiedziałby inaczej. Oni sami pewnie dobrze nie wiedzą, nie spiesz się, spokojnie.
-
nick nieaktualnyTak Paula taki miałam zamiar tylko się zastanawiam jak to dobrze ująć czy steryd ten nie wplynie bardzo, nie zmeieni wyniku jak wyparuje za te np. 8 dni jakby nie było to jest steryd który wpływa na immunologie i hormony. I tu tkwi problem wywalić tyle pieniędzy ok. 1500zl a potem się okaże że wyniki zakłamane przez steryd.
Co tam u ciebie????Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 08:22
-
Helo. Byłam skonsultować się z takim starszym lekarzem ordynatorem. Od razu przy usg mówi widzę guza a ja już padam...mówi może peknac bo ma 6 cm więc pewnie torbiel...dopochwowo luteina od razu przepisał. powiedział że jak pamiętam od 5 dc clo do 9 potem da mi pregnyl w dwóch dawkach, monitoring darmowy... W szoku byłam tu placilam. Leki wszystkie jak pregnyl,badanie nasienia i luteina przepisał z ulga bo jestem ubezpieczona w końcu przestałam tyle płacić... I dam mu szansę jak się nie uda u Niego to odpuszczam..https://www.maluchy.pl/li-72635.png
-
nick nieaktualnyBasiu wiesz co z kad ty tych lekarzy bierzesz???? Oni tak sami ci dają ylte leki,zastrzyki czy ty ich tam tak naciskasz??tak czytam twoje posty to tak sobie myślę że masz fajnie interesują się tobą coś przypisują, kombinują a u mnie ciężki przypadek i ręce umywaja o lekach zapomnij a o badaniach jak się upomnisz.
I pomyśleć że tyle kasy wydajemy nie potrzebnie. Trafiłaś na człowieka z sercem Trzymam kciuki
Paula super!!!! -
Żabka kochana, u mnie nic nowego, okresu dalej nie ma...;/ Myślałam, że w tym tygodniu się pojawi, bo jadłam jak smok, piersi zaczęły mnie boleć, śluz miałam przez moment taki minimalnie ciemniejszy a tu lipa jakich mało;/ W przyszły czwartek mam wizytę u mojej gin, zobaczymy co powie;/ Poczekaj może z badaniami, tak jak radzi Paula, żebyś miała pewność, że są wiarygodne i trzymam kciuki za dobre wyniki:) A najlepiej, żeby wyszło, że coś jest nie tak i było wiadomo, gdzie leży przyczyna problemu:) Ja zanim mi okres wrócił to za każdym razem gdy odbierałam kolejne wyniki to modliłam się, żeby wreszcie coś wyszło źle i dało jakiś punkt zaczepienia;/
Śledzę Was tu cały czas między konspektami, sprawdzianami itd. i kibicuję Nie piszę z braku czasu, ale cały czas jestem z Wami:)
Paula - odetchnęłam z ulgą Czekałam na te dobre wieści:) Cieszę się strasznie,że jest ok:)
Basia - przykro mi, że nie wypaliło:( Mam nadzieje, że ten lekarz teraz przyłoży się do pracy i niebawem będziemy się cieszyć Twoim szczęściem:)Paula 111 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję TOtoro
Żabka wiesz co ja od razu mówię że staram się już rok clo brałam. Nie pękają pęcherzyki i chce spróbować z zastrzykiem na pęknięcie. Mówię że mam firmę i musze się wyrobić u mnie z terminami i znalazłam lukę teraz na dziecko haha.
Jestem u lekarza zdecydowana i mówię czego oczekuje i Noe chce całej drogi przechodzić z delikatnymi wspomagaczamihttps://www.maluchy.pl/li-72635.png -
nick nieaktualny
-
Kobietki a tak się cieszyłam .Moja wizyta u lekarza ech aż szkoda myśleć. Okazało się że mam jakiś wielki krwiak,Lekarz powiedział że widać 2% ciąży dostałam duphaston.Nie wiem po co. I tak na prawdę jestem w takim szoku że już nawet nie pamiętam co on więcej mówił.Cytrynka
-
nick nieaktualnymalacytrynka przykro mi ale bądź dobrej myśli. Tule cie
Duphaston czyli dupka dostałaś na podtrzymanie ciąży (jeżeli jest) nie zaszkodzi wręcz pomoże . Jak nic z tego nie będzie dostaniesz normalnie okres po odstawieniu go.
malacytrynka lubi tę wiadomość
-
Malacytrynka - ściskam mocno kciuki żeby paskudny krwiak zniknął i ciąża wyszła zza złowrogiego cienia
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Malacytrnko obecnie leżę w szpitalu i obok obie dziewczyny mają krwiaki. Jedna 9 tydz druga 15. U pierwszej krwiak pękł a ponieważ 5 razy poronila była pewna że to to. A tu na usg dzidzia ma się dobrze a krwiaka nie ma. U drugiej tak samo. U innych takie krwiaki tez się wchłaniają. Myśl pozytywnie, tak jakbyś o tym nie wiedziała. Będzie dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 22:03