Staraczki - grupa wsparcia
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie też dopadło... Gardło boli strasznie na szczęście mam już urlop do 3 stycznia i odpoczywam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 19:31
Totoro lubi tę wiadomość
24.12.2023 II kreski pod choinkę
21.06.2022 Alicja ❤️
16.10.2021 niespodziewane II kreski
3.03.2017 Amelia 10tc [*]
09.2017 pusty pęcherzyk
25.01.2018 START Provita Katowice dr Paliga
22.05.2018 laparoskopia, endometrioza II stopnia
4Q2018 doc Paśnik, nk 22%, KIR genotyp AA
Zalecenia: Accofil, @13.05 - start IVF
3.06.2019 transfer blastocysty 3AB 😞
6.02.2020 scratching, biopsja - OK
7.03.2020 KET blastocysty 2BB 😞
Koniec leczenia…
Mimo wszystko dziś jestem szczęśliwa 💪🏼 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się
Mnie wrescie puścilo choróbsko czyt. Jest lepiej odzyskałam głos.
Wczoraj wieczorem zrobiłam sobie na kolacje ala sałatkę wrzuciłam miks sałaty,ogórka,pomidora,kukurydzę i zalała ostrym bardzo sosem czosnkowym ale pyszna byłam a ziałam! Zapiłam lampka wina co by endo wzmocnić i ulepszyć
Przynajmniej mi głos wrócił pozostał katar i lekka chrypka do leczenia.
Aniu zdrówka życzę
Upieklam już Sernik bezglutenowy jaki wielki wyrósł ale pewnie zaraz zrobi kaputWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 12:42
-
Kochane, jak to przed świętami nie ma czasu na nic. Ja dzisiaj po usg połówkowym. Dzidzia zdrowa, rośnie i przybiera na wadze prawidłowo. Ma 410 g
Ale zrobiła mi i mężowi psikusa, ale i chyba całej rodzince, bo odwróciła się pupą i niestety nie mamy pewności co do płci. Najpierw lekarz powiedział, że dziewczynka, potem że chyba chłopak.... Także 50 na 50 Próbowaliśmy jakoś przesunąć dzidzię ale tak jej dobrze było, że wcale nie zmieniła pozycji.
Życzę zdrowych, wesołych i spokojnych świąt, spełnienia marzeń i oczywiście najszybszego zafasolkowaniażabka04, wszamanka, magda sz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny Wesołych, Spokojnych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku! Oby 2016 rok przyniósł wiele radości! ❤️24.12.2023 II kreski pod choinkę
21.06.2022 Alicja ❤️
16.10.2021 niespodziewane II kreski
3.03.2017 Amelia 10tc [*]
09.2017 pusty pęcherzyk
25.01.2018 START Provita Katowice dr Paliga
22.05.2018 laparoskopia, endometrioza II stopnia
4Q2018 doc Paśnik, nk 22%, KIR genotyp AA
Zalecenia: Accofil, @13.05 - start IVF
3.06.2019 transfer blastocysty 3AB 😞
6.02.2020 scratching, biopsja - OK
7.03.2020 KET blastocysty 2BB 😞
Koniec leczenia…
Mimo wszystko dziś jestem szczęśliwa 💪🏼 -
nick nieaktualnyHej jak tam po świętach???
Ja się cieszę że już się skończyły
Ja z dobrymi wiesciami hihi
Owulka po prawej stronie pęcherzyk 15 mm reszta ok nawet nie zdążyłam zapytać bo wpadłam na NFZ więc szybko szybko.
Dostałam receptę na pregnyl 2 szt. Mam wykupić i się zjawić w środę na zastrzyk i podgląd.
Teraz się modlić żeby pękło i zafasolkowalo! -
Hej Żabka! Ja też się cieszę, że już po świętach;D Świetne wieści kochana! trzymam mocno kciuki za fasoleczkę!!!!!!!
Ja też mam w sumie dobre wieści:D Mój mąż dziś zrobił badanie nasienia:D dzwonię jutro do mojej gin i umawiam się na wizytkę, mam nadzieję, że z jego wynikami będzie wszystko ok i wreszcie zaczniemy konkretnie działać
-
nick nieaktualnyTotoro jestem dumna z twojego męża:-) Mój nawet nie chce słyszeć tzn powiedział raz i nie naciskam bo narazie czekamy na efekty jeśli sytuacja się powtórzy to pojedziemy do kliniki niepłodności a tam to już będzie przymus tych badań nie będzie miał wyjścia.
Trzymam kciuki za wyniki i wizytę u gina.
Życzę żeby wszystko było ok i szybkich efektów w -
nick nieaktualny
-
No u mnie bez zmian...bycie w ciąży to nie taki cudowny stan.... Nudności i wymioty mnie wykanczaja... Nic mi nie sprawia radości bo jestem nie do życia.... Czekam aż ten stan przejdzie
Żabka ciężko powiedzieć po zastrzyku niektóre dziewczyny odczuwają nudności ale ja nic nie czułam zero skutków ubocznychhttps://www.maluchy.pl/li-72635.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem po wizycie.
Endo 8, pęcherzyk 19,5mm.
Chyba Mendy nie pękają albo za późno!
Ostatnio z lewego nie pękł
Dostałam zastrzyk trzeslam się jak durna bo mam uraz z dzieciństwa do zastrzyków ale doktorek zrobił to bezboleśnie.
Wizyty za darmo tyle dobrego bo bym zabankrutowala:-(
Kontrola 7.01 a zapobiegawczo dupe od 4.01