Staraczki - grupa wsparcia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyElvi dziękuję
Ja mam tylko dupka . Zobaczymy co na wizycie oby było na miejscu i wszystko ok może przepisze mi lutke? .
Dużo leżę dziecko w domu, mąż w pracy to ja leżę
Muszę jakąś książkę sobie kupić
Macie jakąś ciekawą????
Cieszę się że u ciebie wszystko ok.
No wypić ta glukozę bllleeeee ale dałaś radę i to najważniejsze
Jeju już 25 tydzień szybko leci
jak tam wyprawka dla maluszka?
Na co obstawiacie/ co będzie?
Daj znać po wizycie
-
Basia, ja też najlepiej jakby w domu parka była, a mam synka teraz Ale dam znać, może już będzie bardziej wiadomo w poniedziałek. Lekarz coś sugerował chłopaka, a wszyscy mi mówią, że dziewczynka będzie, bo nie oszukujmy się, dzidzia odbiera mi urody jak nic.
Z wyprawką się wstrzymuje, bo nie wiem co kupować Za wózkiem rozejrzymy się z mężem już w połowie lutego, bo jak przyjedzie na wolne to potem (niestety) na mój poród czyli jakoś na początku maja. Pracuje w firmie, która organizuje trasy koncertowe i teraz ma turne z Abbą. A jak urodzi się dzidzia to tylko pojedzie i odbierze wózek w odpowiednim kolorze łóżeczko też muszę zakupić, bo po synku się nie nadaje. Dosłownie się rozleciało. Jak to jest, że ja chowałam się w łóżeczku i po mnie w niejedne trafiało ręce i nic z nim się nie działo a teraz to po jednym dziecku już się nie nadaje. -
nick nieaktualny
-
Basiu, mój jest kierowcą zawodowym Jeździ ze sprzętem muzycznym. Ciekawą ma pracę, nie powiem. Byłam w wakacje i obwiózł mnie po wszystkich koncertach. Ma wipowskie wejścia itp., ale poza sezonem (obecnie) jeździ z duńskimi kabareciarzami. Więc mogę spać spokojnie:)
-
nick nieaktualnyDzień dobry
w końcu coś dzisiaj wysikałam
wrzucam fotkę fakt była krecha bledsza tzw. bladzioch ale jest!!!!!
Cieszę się po cichu ale myślę, że będzie tym razem OK
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/368ad307cb5a.jpg
Martwi mnie ten progesteron czy urośnie, czy nie za mały ????
Do poniedziałku jakoś wytrzymam na wizycie przycisnę o jakieś dawki końskie! -
nick nieaktualny
-
Żabka jak masz wizytę popołudniu to rano powtórz progesteron aby lekarz widział z piątku i poniedziałku wtedy na pewno będzie mógł zadecydować czy zwiększać
Większą dawkę możesz brać od dziś na pewno Ci nie zaszkodzi bo nadmiar się wchloni.
Szybko ta wizyta pamiętaj że może jeszcze na tym etapie ani pęcherzyka nie być ale się nie przejmujhttps://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Dziewczyny super czytać jak już takie spokojne i szczęśliwe jesteście żabka polecam Miłoszewskiego Ziarno Prawdy (jak lubisz czytać to machnij całą trylogie, świetny kryminał, to akurat druga cześć - mozna czytać niezależnie).
Basia jak będę w ciąży to też chciałabym mieć niespodziankę! Ale fajnieżabka04 lubi tę wiadomość
24.12.2023 II kreski pod choinkę
21.06.2022 Alicja ❤️
16.10.2021 niespodziewane II kreski
3.03.2017 Amelia 10tc [*]
09.2017 pusty pęcherzyk
25.01.2018 START Provita Katowice dr Paliga
22.05.2018 laparoskopia, endometrioza II stopnia
4Q2018 doc Paśnik, nk 22%, KIR genotyp AA
Zalecenia: Accofil, @13.05 - start IVF
3.06.2019 transfer blastocysty 3AB 😞
6.02.2020 scratching, biopsja - OK
7.03.2020 KET blastocysty 2BB 😞
Koniec leczenia…
Mimo wszystko dziś jestem szczęśliwa 💪🏼 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jak to jest z lataniem samolotem w bardzo wczesnej ciąży? W lutym mam zaplanowany lot, i tak się zastanawiam, czy jak by się przed wyjazdem udało, że będę mieć owulację, to czy starać się o ciążę czy sobie odpuścić ten cykl. Strasznie szkoda byloby mi tego cyklu, szczegolnie że wiele wskazuje że powrociły do swojej długości tasiemcowej sprzed antykoncepcji, ale z drugiej, jakby się udało zaciążyć, to nie wiem czy lot nie jest przeciwwskazany.
Wiem, że w internetach pewnie bym znalazla odpowiedź, ale mam doła i nie mam natchnienia na czytanie co wolno a co nie w ciąży, nie będąc w tej ciąży, więc na razie pytam tutaj..
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Jakoś nie wydaje mi się żeby w bardzo wczesnej ciąży mogło to szkodzić. Sam lekarz mówi że jak ktoś pił,czy palił albo brał antybiotyk nic się nie stanie na tym etapie. Wydaje mi się że luz, koleżanka ma męża siarkarza do Hiszpanii raz w miesiącu latala nawet w 9 miesiącu;-)https://www.maluchy.pl/li-72635.png
-
nick nieaktualny
-
O kurczę widzisz u ciebie coś z progesteronem nie tak!
Mamy przyczynę i mam nadzieję że lekarz trochę się przejmie tym wiedząc że poronilas...
Wiem że niektóre dziewczyny mają nawet jakieś zastrzyki z progesteronu że względu na niski i duphaston za słaby.
Żabka trzymam kciuki!!!!!
Ja siedzę u gina...boję się czy serduszko bije.... Oby było ok to już z górki będzie bo wchodzę w 12 tydzieńhttps://www.maluchy.pl/li-72635.png