USG KIEDY WIDAĆ??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie ma co za wczesnie usg robic ,ja ide dopiero w 12 tyg bo tak jestem umowiona .Nie stresuje się ,zyje tak jak by swiata nie bylo cala w skowronkach ) Nie martwcie się kobietki jak serduszka nie widzicie ,zbyt mala jest fasolka by zobaczyc nie ma co zaraz panikowac :)co Bóg dal to nie zabierze :)kochane takie wszystkie jestescie :buziaczyska
-
ja w piatek robiłam test (tydzień po spodziewanej @) i były bardzo wyraźne kreseczki. dzisiaj próbuję się dodzwonić i umówić na wizytę ale oczywiście nikt nigdzie nie odbiera. chciałabym mieć wizytę najpóźniej w przyszłym tygodniu, będzie to już 7 tydzień więc mam nadzieję że będzie coś widać.
tylko najpierw trzeba się dodzwonić... -
nick nieaktualny
-
u nas w polowie 7 tyg był tylko widoczny pęcherzyk (bo ciąża młodsza o ok. tydzień, a i w tym gabinecie jakiś lewy aparat usg był), dopiero na początku 9 się ukazał zarodek. nie ma co się spieszyć, a już w ogóle nie ma co w 5 tygodniu robić usg i się stresować
-
Ja właśnie zrobiłam usg 5 tc. Maleńki pęcherzyk jedynie, ma raptem 2 mm. Tak strasznie się martwię że jest za malutki. Już jednego bąbelka straciłam, nie mogę stracić drugiego, chociaż nawet go nie widać to już go kocham ;(
Krysti lubi tę wiadomość
-
Krysti, mieszkam w Pl:)
jeśli mi się nie uda nigdzie dostać to nie będę miala wyjścia i będę musiała czekać do końca sierpnia. taki termin jest wolny w jednej z przychodni. ale będę probowała prywatnie. zobaczymy, na razie staram się być cierpliwaKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMira ,to az tak cięzko tam u ciebie się dostać na wizyte ,napewno się dodzwonisz nie ma co panikować wazne ze jak się dobrze czujesz to mozna poczekać ,ja tez juz bym chciala na usg isc ale za dwa tyg mam i nie stresuje się poczekam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 21:31
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny. na tym forum jestem nowa. bardzo stresuje sie tą ciązą ponieważ w maju straciłam córcie w 14tc. teraz jetem w 8. usg robilam w 6 tc było widac zarodek i bicie serduszka. mam nadzieje ze tym razem wszystko bedzie dobrze. kolejne usg dopiero w 12 tc. ehh
-
anet525 wrote:hej dziewczyny. na tym forum jestem nowa. bardzo stresuje sie tą ciązą ponieważ w maju straciłam córcie w 14tc. teraz jetem w 8. usg robilam w 6 tc było widac zarodek i bicie serduszka. mam nadzieje ze tym razem wszystko bedzie dobrze. kolejne usg dopiero w 12 tc. ehh
anet 3maj się!! Musisz wierzyć że tym razem się uda. Ja też mam obawy i stres mnie ogarnia, ale cieszę się że póki co z Groszkiem jest wszystko dobrze. Ja straciłam córeczkę w połowie ciąży. Byłam już w trakcie 20tc...wiem jakie to ciężkie i smutne. Wspieram!! Będzie dobrze ♥