w którym tygodniu ciąży nudności?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie zaczęły się koło 7/8 tc ciąży. Mdlilo praktycznie cały dzień. W 9 tygodniu codzień wymioty. Oczywiście brak apetytu, schudłam. Teraz 10 tydzień i wymioty przeszły i mdłości tez opuszczają na reszcie zaczynam normalnie funkcjonować
A tak w ogóle to nie każda kobieta ma mdłości także Ciebie mogą w ogóle ominąćMonica lubi tę wiadomość
-
Ja myślałam, że należę do tych szczęściar co mdłości nie mają, bo ani mama, ani teściowa nie miały. Niestety ja na początku 6 tyg, czyli w niedziele miałam odruchy wymiotne, wczoraj i dziś też. Najbardziej jak jestem głodna. Zrzucam to na duży wzrost bety i duży progestern. Niestety koleżanka z pracy powiedziała mi że ona w ciązy bliźniaczej miała mdłości do 24 tyg !! Aaaaaa....
Z apetytem jeszcze nie mam problemu wcale ) Ale i tak mocno chudne przez zapalenie jelit i biegunki 10 razy dziennie i w nocyJasna91 lubi tę wiadomość
-
U mnie mdłości pojawiły się nagle w 7tc. Mdli mnie cały dzień niestety, o 19 zasypiam wyczerpana i noc jakoś udaje się przetrwać, ale tylko do godziny 4 nad ranem... wtedy to znowu dopadają mnie mdłości. Nie wymiotowałam ani razu póki co, tylko mdli.
U mnie w rodzinie żadna kobieta nigdy nie miała mdłości i wymiotów. Idąc tym tropem, ja też miałam nie mieć Jak widać, każda ciąża inna. -
nick nieaktualny
-
Jestem w 12tc. U mnie masakryczne mdłości (bez wymiotów) pojawiły sie od końca 6 tyg. Od tego czasu z ich powodu (już prawie półtora miesiąca) non stop leżę w łożku. Nie mogę doczekać sie kiedy zaczną ustępować, wydaje mi sie, ze już nie dam rady, zaczynam płakać z tego powodu, bo mam już dość tortur i chce do żywych
-
nick nieaktualnya ja od początku tego tygodnia masakra okropne mdłości 24h a do tego wyostrzony węch tak ze do kuchni nie mogę wejść. co prawda wymiotowałam raz i mam nadzieje ze mi się juz nie zdarzy:) Apetyt w sumie zmuszam się do jedzenia a waga i tak od niedziel spadła o 3kg trochę mnie to martwi