Wczesna ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Slonko92 wrote:Bedzie dobrze na pewno! W końcu musza nadejść te lepsze dni!
Ja mam przyjść za dwa tygodnie, nie wiem jak to wytrzymam. Najwyżej umówię sie na przyszły tydzien do innego lekarza.
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Shaggi wrote:Dziewczyny zaczynam panikować ma poprzedniej wizycie dowiedziałam się tylko ze ciąża jest dobrze umiejscowiona I nic poza tym a wizyta 7.05 nw co myslec. Dostałam skierowania na badania ale nic poza tym. ..
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Shaggi wrote:H i jak było ok ?
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Shaggi wrote:Dziewczyny zaczynam panikować ma poprzedniej wizycie dowiedziałam się tylko ze ciąża jest dobrze umiejscowiona I nic poza tym a wizyta 7.05 nw co myslec. Dostałam skierowania na badania ale nic poza tym. ..
Czyli lekarz zobaczył pęcherz w macicy. Stąd stwierdzenie, że ciąża jest i jest dobrze umiejscowiona. Natomiast jest zbyt młoda, żeby zobaczyć więcej, dlatego masz umówioną kolejną wizytę, na której zapewne będzie już widać zarodek i bijące serduszkoShaggi lubi tę wiadomość
-
Leira wrote:Czyli lekarz zobaczył pęcherz w macicy. Stąd stwierdzenie, że ciąża jest i jest dobrze umiejscowiona. Natomiast jest zbyt młoda, żeby zobaczyć więcej, dlatego masz umówioną kolejną wizytę, na której zapewne będzie już widać zarodek i bijące serduszkozanga
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny, hej Leira! powracam tu... pisałam wczesniej jako Anitaaa (poronienie jak się okazało, 1.04 - samoistne, bez zabiegu), kontrole w miedzyczasie bety, do 12.04 spadła do 7,18.
następna konrtola była 26.04, wynik 7,55, więc zrobiłam kolejną betę 30.04 - 97,85!
jutro robie kolejną, jeżeli wzrośnie - mam iśc na usg.
wychodzi na to, że dwa tyg po poronieniu zaszłam w kolejną ciąże.
wiem,że to nierozsądne, ale uważałam to za niemożliwe.
a wiadomo - troche za dużo alkoholu na pocieszenie i poszlo...
trzymajcie kciuki! -
Anika91. wrote:hej dziewczyny, hej Leira! powracam tu... pisałam wczesniej jako Anitaaa (poronienie jak się okazało, 1.04 - samoistne, bez zabiegu), kontrole w miedzyczasie bety, do 12.04 spadła do 7,18.
następna konrtola była 26.04, wynik 7,55, więc zrobiłam kolejną betę 30.04 - 97,85!
jutro robie kolejną, jeżeli wzrośnie - mam iśc na usg.
wychodzi na to, że dwa tyg po poronieniu zaszłam w kolejną ciąże.
wiem,że to nierozsądne, ale uważałam to za niemożliwe.
a wiadomo - troche za dużo alkoholu na pocieszenie i poszlo...
trzymajcie kciuki!
ale jaja!
No, ale cóż - jak się samo oczyściło i faktycznie jest to kolejna ciąża to organizm najlepiej wie co robi
Niesamowite, że 2 tygodnie od poronienia znów nastąpiło zapłodnienie. Daj koniecznie znać po USG! Będę trzymać kciuki!
-
nick nieaktualnyjuż jutro kolejna beta, na pewno napisze:) ale nie mam w sobie w ogole niepokoju, który ostatnio towarzyszył mi prawie od początku
dalam znac Pani ginekolog, która mnie prowadziła w szpitalu i jest gotowa mnie w pon przyjąć na usg.
jezeli to ciąża, a na to wygląda (beta ładnie skoczyła do góry) to wiem, że teraz będzie ok!Marryy, Leira lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny Bardzo długo czekałam na ten moment alby przejść do tej grupy. Może kilka słów wstępu Staramy się z mężem o dzidzie od ponad 2 lat, po drodze przytrafiła nam się pierwsza ciąża, ale poronienie w 5 tygodniu (30.04.2017r.). Teraz czekałam na termin laparoskopi - udrażnianie jajowodów, ale miesiączka jakoś nie przychodziła. Zrobiłam test i w poniedziałek pokazały się dwie kreski, wieczorem beta i wynik 75,31 mIU/ml. Miałam późną owulację bo w 22 dniu cyklu, ostatnia miesiączka 25.03. Dziś w nocy i cały poranek dokuczają mi mocne bóle brzucha. Troszkę się martwię niską Betą, ale za pierwszy razem miałam 18 mIU/ml. Pociesza mnie to, że mam trochę wyższy wynik niż poprzednio. Betę może powtórzę dzisiaj zobaczę jaki mam przyrost. Na 14 jadę do lekarza wiem, że jeszcze nic nie będzie widać, ale potrzebuję porady fachowca, żeby się uspokoić. Zawsze miałam problem z cienkim endometrium tak więc w razie czego może jakąś luteine dostanę. Według kalendarzyka dziś 5tydzień i 3 dzień..
Aniołek [*] 30.04.2017r - 5tc
Dwie kreski na teście 30.04.2018r. - Naturalny CUD
Ponad 2 lata walki.
-
nick nieaktualny
-
WiolaB wrote:Cześć Dziewczyny Bardzo długo czekałam na ten moment alby przejść do tej grupy. Może kilka słów wstępu Staramy się z mężem o dzidzie od ponad 2 lat, po drodze przytrafiła nam się pierwsza ciąża, ale poronienie w 5 tygodniu (30.04.2017r.). Teraz czekałam na termin laparoskopi - udrażnianie jajowodów, ale miesiączka jakoś nie przychodziła. Zrobiłam test i w poniedziałek pokazały się dwie kreski, wieczorem beta i wynik 75,31 mIU/ml. Miałam późną owulację bo w 22 dniu cyklu, ostatnia miesiączka 25.03. Dziś w nocy i cały poranek dokuczają mi mocne bóle brzucha. Troszkę się martwię niską Betą, ale za pierwszy razem miałam 18 mIU/ml. Pociesza mnie to, że mam trochę wyższy wynik niż poprzednio. Betę może powtórzę dzisiaj zobaczę jaki mam przyrost. Na 14 jadę do lekarza wiem, że jeszcze nic nie będzie widać, ale potrzebuję porady fachowca, żeby się uspokoić. Zawsze miałam problem z cienkim endometrium tak więc w razie czego może jakąś luteine dostanę. Według kalendarzyka dziś 5tydzień i 3 dzień..
Może być już coś widać - czego Ci życzę, ale może nie być widać totalnie nic i to też jest normalne Daj znać po wizycie -
nick nieaktualny