II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Suzy Kurka a jednak myslalam, ze Cie ominie. Tak jak pisalam moja siostra z mezem wyszli z tego bez szwanku, a obie corki przywlekly rotawirusa. Moza jakas inna odmiana czy cos... Wracaj szybko do zdrowia:)
Welurka fajny wozek:) mysle, ze bedziesz zadowolonaSuzy Lee lubi tę wiadomość
-
Rika wlasnie dzis mialam napisac, ze chyba jakas dziwna jestem, ale ja moglabym przespac na plecach cala noc. To jest dla mnie najwygodniejsza pozycja. Wiem, ze powinno sie spac na lewym boku, ale jak dzis wstalawalam w nocy na siku kilka razy, to za kazdym razem budzilam sie na plecach. Chyba nie ma sensu uczyc sie spac na boku, skoro na plecach mi wygodnie hmm
Z drugiej strony, niby wszedzie pisza, ze na lewym boku najlepiej dla maluchaRika lubi tę wiadomość
-
Suzy wracaj do zdrowia! Mialam to paskudztwo ostatnio przed lotem do Pl i byla masakra!na szczescie moglam brac leki i jakos przeszlo ale cala noc spedzilam w lazience...Brrrr
Ja na plecach spac nie moge a rano budze sie na prawym boku na lewym zasypiam bo moj mlody len jest i tylko tak sie ujawnia
Welurka fajny wozek
Musimy w koncu ogarnac maly pokoj zeby gdzies sie pomiescic ze wszystkim..bo narazie ciemnosc widze ciemnoschttps://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Susy, wracaj do zdrowia -dobrze,ze jestes w szpitalu i wszystko pod kontrola.
ja zuwazaylam ,ze ten wirus czesto atakuje latem w moich okolicach, a pochodze wlasnie z woj.mazowieckiego, obecnie mieszkam w Gdansku -chociaz tutaj tez ktos chorowal z rodziny jakis czas temu i zle to przechodzili -starsze osoby.
-
Rika Kacperek tez mnie depta jak leze po boku..do tego sie przeciaga i brzuch po bokach szpicowaty a na gorze plaski hehe
No wlasnie o to chodzi w tym spaniu ze uciska na zyle i jest mniejszy przeplyw do malego a wygodnie tez jest bo sama sie budze nagle w nocy na plecach ale szybko siup i na boczek
Lalita brzuszek o niczym nie swiadczy bo zawartosc najwazniejsza i bobulek ma jeszcze miejsca a chyba mowilas ze tez raczej drobniejsza sie urodzilas wiec maluszek tez drobny pewnie -
Suzy wracaj do zdrowia..
Lalita super szafa tez chce taką..
Lilka wózek fajny kolory jak najbardziej moje…
Welurka…nie uwierzysz ale moja siostra ma taki sam i ja go dostane w spatku…pisałam o nim ostatnio…podoba mi się bardzo ale jedyny minus to to że spacerówka jest mała tzn siedzisko dla dzidziusia…i bardzo duzo elementów by zmienić z jednego na drugi….ale jest bardzo leciutki pod względem pchania można jednym palcem pchać…:)nawet kolor ten sam ale ty masz ulepszacz widze parasolka…:)super
-
ja się ostatnio męczę jeśli chodzi o spanie...na plecach mi nie wygodnie chwile wytrzymam i koniec...a jeśli chodzi o boki to bardziej na prawej lubię ale zmuszam się na lewą...lekarz zalecił ....natomiast jak leze na jednym albo na drugim i rano się budzę mam tak obolałe nogi łydki mnie ciągną nie wiem czy to skórcze czy dlatego że nie wygodna pozycja..masakra jakaś...od zawsze moją ulubiona pozycją było spanie na brzuchu...ah jak ja za tym tęsknie......
-
nie zaczełam od najwazniejszego bo tak się zaczytałam w wasze posty ...
wczoraj byłam u ginekologa...no i powiedział że na dzień dzisiejszy jest wszystko dobrze...szyjka jak to powiedział twarda bardzo długa.....moja Roksana juz ma ponad pół kg dokładnie 530 gram:)...ułożona pośladkowo no i nie mógł potwierdzić czy nadal to dziewczynka bo ta pozycja nie najlepsza do oglądania co ma miedzy nóżkami...i na dodatek tak fikała że hej...:)moja kochana.....kocham.......no i jescze kazał mi własnie leżeć jak najwięcej na tym lewym boku...mówi że nerki nie są obciążone no i dzidzia ma się obrucić główką do dołu.....aj dziewczyny chciałabym aby było do końca wszystko dobrze...jescze tyle duzo czasu przede mną...Rika, michaela lubią tę wiadomość
-
laski ale sie wkurzyłam dzis mieliśmy jechac odebrac wózek bo tak się umawiałam z facetem a on go w między czasie komuś sprzedał bo ktoś dał mu 50 zł. więcej przecież to jakiś cyrk gdyby powiedział ze chce wiecej to tez bym mu dała , wkurzyłam się na maksa
-
polska_dziewczyna wrote:i mam pytanie ile przytyłyście już?...ile miałyście w 23 tygodniu więcej kg?...ja przybrałam juz prawie 9 kg....i nie abym się objadała bo jem normalnie nie objadam się....ahh...jakaś masakra...
Znalazłam ulotke wydana przez HIPP z taka krzywą przyrostu wagi, mieścisz sie w normie przyrostu - powinno byc 1-9 kg w 23 tygodniu, wszystko zalezy czy startowałaś od niedowagi, wagi prawidłowej lub nadwagi, otyłości. Wiadomo tez że można nierównomirnie przybierać za chwil okaże się że zwolni tempo, ale tak czy siak nie przejmuj sie za bardzo, jedz zdrowo i tak po urodzeniu dziecka zrzucisz inechciane kilogramy, zobaczysz:)
Ja tez jestem w górnych rejestrach mozliwego przyrostu, w 12 tc miałam ok 4 kg na plusie, wiadomo waga nie stoi w miejscu, ale sie nie przejmuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2013, 14:33
-
Welurka Szkoda Beda inne ! Ja przytylam okolo 6kg jak narazie od tygodni waga stoi w miejscu
mlody leniwy jest nic mamusi nie dokucza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2013, 13:38
polska_dziewczyna lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15