II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzisiaj 37tydzi!!!super udalo sie wylezec spokojnje 2tyg hehe a od 2dni czuje skurcze.delikatne ale juz wiem o co w nich chodzi bo wczesniej nie czulam nic..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2013, 16:00
Lalita2710, Lilka, Rika, Nina, anilorak, Stokrotka84, Kropka, michaela, anetta28, Izabela, vivien, Ana27, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość
-
No rozumiem Pasiu Dziś ma szczególne wariacje. Mimo że ja jego kopniaki już długo czuję.
No to formalnie masz 3 tygodnie do porodu ,ale może coś wcześniej cię złapię. Fakt czasem trzeba wsłuchać się w ciało żeby zrozumieć pewne rzeczy.
Amicizia ,jak brzuch będzie ci twardnieć idź do szpitala. Najlepiej , kroplówkę dadzą ,nawodnią i będzie lepiej. Odpoczywaj też. Zdrówka życzę. -
Oficjalnie 3tyg hehe ale juz cos sasiadka gada ze brzuch sie obniza itp..a ja jej ze nie moze urosnac juz bo jest ogromny to sie obniza..jeszcze tydzien i zaczynam pic liscie malinek..ponoc pomagaja macicy przy porodzie he
Kurde ja to juz mam tak ze jak sie maly wypnie to moge cala jego dupke zlapac w reke i wytrzes ja hehe tak fajniusio albo pietke hehe a na dole chyba ramionka wymacalam ostatnio ale wiecie juz duzy brzuch to na dole pole ograniczone haha
A.tatus jak do niego powie to tez jakby poznaje i reaguje.to jest niesamowite wszystko co sie dzieje w naszym ciele z ta istotka..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2013, 21:53
Rika, Kropla, michaela, anetta28, vivien, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość
-
Amicizia u nas podobnie tez jem magnez i nospe.i leze z nogami w gorze mam nadzieje ze sie wyciszy.
Lalita u nas sa momenty ze maly dokazuje a czasem cisza i spokoj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2013, 16:31
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Ja dziś nie zjadałam nic słodkiego i jak tylko usiądę tylko... to są kopniaki i podskoki... normalnie mówię że oszaleć idzie ,bo nie raz aż to kila od środka tak śmiesznie. Chyba miejsca mu brakuje mówię to się ciśnie i rozpycha.
hihih Pasia jakie to słodkie:P ,ale co to za wypinanie mamie pupy nie ładnie.pasia27 lubi tę wiadomość
-
U mnie mały też robi sobie przerwy. W niedzielę w ogóle go nie czułam i byłam już zmartwiona, za to w poniedziałek pierwszy raz zobaczyłam, jak mój brzuch się rusza. Wczoraj co usiadłam, to brykał. Za to spokojny jest, gdy leżę...
Pasia, rozwaliłaś mnie z tą pupą To musi być niesamowite wrażeniemichaela, pasia27 lubią tę wiadomość
-
welurka wrote:u mnie to chyba faktycznie Zosia bo dzis znowu ją czuje ahh az mam łzy w oczach tak długo an to czekałam
Welurko ))) dopiero doczytalam ))) a to juz tak daleko. Wierzylam ze Ci sie uda !
Moje serdeczne gratulacje! I trzymam kciuki za Was :***Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
Staramy sie o kolejnego... -
Lalita2710 wrote:My dziś z mężem tzn mąż ma swój pierwszy raz
Więc położyłam się na siedząco ,żeby patrzeć na brzuch. Falował i były ewidentne górki kopniaków i mąż w końcu to poczuł i zobaczył na żywo:D
Moj M. juz dlugo czuje ruchy Vivien ale za kazdym razem jest podniecony i ceszy sie jak mocno kopie
A jak z nia rozmawia to swiruje ten nasz szkrab
Lalita a ty kiedy masz polowkowe??
-
pasia27 wrote:Oficjalnie 3tyg hehe ale juz cos sasiadka gada ze brzuch sie obniza itp..a ja jej ze nie moze urosnac juz bo jest ogromny to sie obniza..jeszcze tydzien i zaczynam pic liscie malinek..ponoc pomagaja macicy przy porodzie he
Kurde ja to juz mam tak ze jak sie maly wypnie to moge cala jego dupke zlapac w reke i wytrzes ja hehe tak fajniusio albo pietke hehe a na dole chyba ramionka wymacalam ostatnio ale wiecie juz duzy brzuch to na dole pole ograniczone haha
A.tatus jak do niego powie to tez jakby poznaje i reaguje.to jest niesamowite wszystko co sie dzieje w naszym ciele z ta istotka..
Pasia wypinanie pupy i pietek my tez juz doswiadczamy
A najzabawniejsze jest to ze jak sie mala wypina to kilka eazy zaczelam ja smyrac po pupie... i chyba lubi to BARDZO bo trzyma wystawiona bardzo dlugo chwila przerwy i znowu pupa u gory (to ma po mamusi )
Zauwazylam tez ze nie lubi jak siedze na boku.. zaczyna walic pietkami w moj lewy bok az skacze..
Zasnelam u meza na kolanach wczoraj i bylam na lewym boku.. Vivien tak mnie kopnela ze az podskoczylam i sie przebudzilam az maz sie wystraszyl ze mi sie cos niefajnego snilo... a to byla tylko nasza corciapasia27 lubi tę wiadomość
-
Ach i jeszcze jedno apropos twardnienia brzuszka...
Myslalam ze juz od dawna czuje twardnienie brzucha bo byl taki twardy na dole.. ale widocznie mala sie tak ukladala ze caly na dole byl napiety..
Od zeszlego tygodnia juz wiem co to jest prawdziwe twardnienie brzucha
Wieczorem polozylam sie do lozka i po paru minutach brzuch byl jak SKALA!! i tak 3 razy w odstepach okolo 25min i trwaly z 10-15sekund
Ale gadalam z polozna i dopuki nie jest to 10 skurczy w ciagu 1,5h to jest ok
Widac cialko pomalu sie przygotowujemichaela lubi tę wiadomość
-
Anette wrote:Welurko ))) dopiero doczytalam ))) a to juz tak daleko. Wierzylam ze Ci sie uda !
Moje serdeczne gratulacje! I trzymam kciuki za Was :***
Anette witaj kochana zastanawiałam się ostatnio co u Was u mnie zdarzył się cud, Tata zesłał mi maleństwo które przyszło zupełnie naturalnie i niespodziewanie -
Lalita, jeszcze nie mamy innych zdjec jak wydruki, a skanera brak, ale moze pójdziemy za miesiac na "rekreacyjne" USG 3d i w tedy zrobimy ładne zdjecia:)
Powiedziałam mezowi o tym wypinaniu pup przez Wasze maluszki, strasznie sie ucieszył ze taki kontakt jest mozliwy juz w ciazy:)
Vivien rzeczywiscie to chyba ćwiczenia przed godzina "0"pasia27, vivien lubią tę wiadomość