II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Kara jeśli jesteś zarejestrowana na fotosik.pl I dodajesz tam zdjęcia. Wchodzisz w tam u góry w zakładkę i masz Moje zdjęcia i przy każdej focie masz Pobierz pozostałe linki i jak klikasz w to. Wyświetla ci się Kilkanaście linków ,zjeżdżasz myszką w dół i będzie Że foto na forum x500 i link kopiujesz wklejasz i gotowe;)
Suzy Lee wróciłam późno wczoraj z Parku i padłam jak mucha:)
Megan8 Kokardka jest przyszyta w miejscu złączenia nitką. Formalnie potem jakby ktoś chciał można ją odpruć. Jak również ten wkład pod głową do tułowia cały można wyciągnąćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2013, 12:46
michaela, megan8, KaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Michela napisałaś 3 te same komentarze:D kliknij w edytuj post i pojawi ci się napis usuń )
Ja czuję ruchy w środku i na zewnątrz:D ale co mój mąż przykłada rękę to bobuś nie kopie:D ja przyłożę po chwili kopie:P hahah
Odliczanie 6 dni do USG prenatalnego:) -
Lalita2710 wrote:Michela je też się boje ,ale z drugie strony nie mogę się doczekać
Dziewczyny ,was też tak boli kość ogonowa... wiem że kobiety narzekają na ból pleców itd... Mnie plecy nie bolą. Ale kość ogonowa jak np siadam wstaję nie raz...
Ja jakos mysle ze bedzie dobrze, ale przejta jestem jednak bardzo.
Kosc ogonowa nie, ale spojenie łonowe juz niesety tak -
Hej dziewczyny troszke mnie nie bylo... Generalnie jest tak, ze od rana do 5 jestem w pracy a po powrocie do domu po prostu padam i spie... Nawet nie spedzam czasu z mezem ostatnio, taka jestem zmeczona. Dzis musze pojsc na panienski kolezanki i juz sie martwie jak to bedzie, bo od godziny ziewam i zamykaja mi sie oczy... Nie mialam czegos takiego w pierwszym trymestrze:( Chyba zrobie badania krwi, moze jakas anemia czy cos...
Co do ruchow, to ja czuje systematycznie co kilka godzin no i w nocy oczywiscie:) Teraz oprocz kopniaczkow, czuje jak maly sie przekreca i rusza. Po prostu czuje jak mi brzuch faluje. Strasznie dziwne uczucieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2013, 15:20
-
Dziewczyny, trzymam kciuki za połówkowe! Na pewno będzie dobrze Zobaczycie maluszki, no i pewnie poznacie płeć
Ja małego dość często, chociaż te kopniaczki nie są jakieś mocne. W każdym razie na żebrach i moich narządach wewnętrznych jeszcze nie trenuje Ale wyraźnie czuję jak się rusza a czasem mam wrażenie że skacze czy inne harce wyczynia Tatusiowi na razie nie za często się ujawnia, może zdarzyło się kilka razy że coś poczuł (tak w okolicy 20-21 tygodnia pierwszy raz).
Stokrotka, jak ja porównuje I i II trymestr to mam podobnie. W pierwszym mogłam góry przenosić i wogóle nie byłam zmęczona. Teraz popołudniowe drzemki zdarzają mi się coraz częściej. Chociaż jak już przetrzymam to mogę nie spać. No ale też wstaje mi się coraz ciężej (a wstaję o 8ej więc nie jakoś świtem) i wogóle ostatnio moje ulubione zajęcie po pracy to leżenie na łóżku z książką
Wydaje mi się, że organizm potrzebuje więcej siły i maluszek też to sobie zużywa (bo apetyt mam teraz też ogromny).
michaela lubi tę wiadomość