Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr II Trymestr
Odpowiedz

II Trymestr

Oceń ten wątek:
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lody nas zgubily Michaela :)

michaela lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70315.png
    Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
  • michaela Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wrażenie że to w moim przypadku mogły byc również napoje, ze zatrzymuje bardzo dużo wody, ale tez napoje mają swoje kalorie, hmm...

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• justa24 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jem bez przerwy lody albo takie na patyku albo deser lodowy z owocami albo takie kręcone amerykańskie..poprostu kocham lody i słodycze.. choć nie powinnam ich tyle jeść ale nie moge się oprzeć ciekawe co mi wyjdzie w środe na badaniu z cukrzyca

bhyw2n0a5n2aiq1p.png

• michaela Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jej to wam dziewczyny zazdroszcze, ja ledwo jednego sobie pozwalałam zjeśc i jak wida skutek jest taki ze az strach pomyslec co bybyło gdybym sobie pozwalała na wiej :))

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• Lilka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz sie usmiecha pod nosem ..nad tym moim postanowieniem koniec z lakomstwem .. :)

michaela, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość

• Stokrotka84 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, ze nie jestem sama:) nie wiem co mnie dzis napadlo, szok! Znalazlam wlasnie pestki dyni, pochrupie, moze mi minie ochota na slodkie. Najgorsze sa ta napady, slone-slodjie- kwasne- slone i tak w kolko! Na co spojrze, to wydaje mi sie, ze wlasnie mam na to ochote:)

Lalita2710, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość

relgi09k52jutqx1.png
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz sie rozgladam co by tu schrupac :) marchewka i jablko ot to moj jadlospis !

• Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotko mam to samo:)) słono ,słodkie kwaśne:)

Czekam na deszcz ,aż się trochę ochłodzi na dworze.

Jeszcze jutro i środa ,badanie USG.

Stokrotka84 lubi tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • blueberry Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita ah te oczekiwanie i odliczanie :) Ja też się nie mogę doczekać czwartku :D

zfxga33.png
  • yennefer Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny... ja nie mogę poskromić swojego apetytu już od dawna :) Jak nie przekąszę czegoś co jakieś 2 godziny to gorzej się czuje.
    I też potrafię jeść różne dziwne rzeczy po sobie.
    W weekend mieliśmy mały wyjazd samochodem. Zjadłam coś przed wyjazdem i myślę sobie - 2,5 godziny przecież wytrzymam. No i gdzie tam, trzeba było się po drodze zatrzymać, żebym coś sobie kupiła, bo już mnie zaczęło ssać w żołądku :)
    Dzisiaj z kolei myślałam że przez upał nie będę tak głodna.. Ale tu też się zdziwiłam, bo co prawda jadłam same lekkie rzeczy i wypiłam hektolitry wody, ale i tak mało tego nie było :) mój Mały najwyraźniej zużywa coraz więcej energii :)
    Kilogramy idą w górę, ale nie jest chyba źle bo na razie mam 7-8kg więcej. No ale brzuch rośnie jak szalony :)

82do20mm8gkktux6.png
  • Stokrotka84 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yennefer doskonale Cie rozumiem. Ja musze zawsze cos do torebki wrzucic, w razie gdybym zglodniala. U mnie dlugo, dlugo bylo 4kg do przodu a przez ostatnie 2 tyg przybylo mi kolejne 1.5:) w takim tempie to ja bede sie zataczac jak bede w 40 tyg

yennefer, michaela lubią tę wiadomość

relgi09k52jutqx1.png
  • Stokrotka84 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak na powaznie dziewczyny, to nie ma sie co martwic! Wszystko przeciez zrzucimy po ciazy, prawda? :)

Nie pamietam kiedy ostatnio mnie tak zgaga meczyla:( mam nadzieje, ze zaraz mi minie. Wzielam juz kilka rennie, wypilam pol szk cieplego melka i bylo spoko przez pol godz. i znowu sie rozkreca.

yennefer lubi tę wiadomość

relgi09k52jutqx1.png
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam plus 9 kg o zgrozo ;)

• yennefer Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech no pewnie że zrzucimy. Tym się akurat nie martwię :)
    Mam tylko nadzieję że badanie tej słynnej krzywej cukrowej nie wyjdzie mi jakoś źle, bo trochę słodkości ostatnio pochłaniam :)

82do20mm8gkktux6.png
  • justa24 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też sie nie martwie kilogramami bo w moim przypadku nie są zbędne bo mam niedowage, narazie przytyłam 6 kg i tak coś mi sie wydaje że dociagne do ksiązkowych 9 kg jak moja mama.Jedynie czego się obawiam to wyniku jutrzejszego badania na cukrzyce bo sporo słodyczy jem.

bhyw2n0a5n2aiq1p.png

• michaela Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrucic zrzucimy, ja bardziej martwie sie o stawy i kregosłup, no i o to zeby byc sprawnym przy i po porodzie kiedy siła jest potrzebna. u mnie jest jakies 8-9 na plusie, podobno nie widac tego, ale waga widzi, stawy tez, zrzucaniem sie nie martwie wole mam z zelaza, basen nkiedaleko, jakby samo dziecko było niewystarcajacym odchudzaczem ;))

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• welurka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie u mnie dzis troszke chłodniej uffff :) nam przełożyli badanie połówkowe na dziś na 19 :D więc mam nadzieje ze juz na 100 % potwierdzi sie dzis płeć brzdąca :) co do wagi to ja póki co jestem 4 kg na plus i kazdym kolenym przejmuje się jak nienormalna ;/

2fwahqvkbpejvho7.png
    gg64jw4z7o472jre.png
  • Stokrotka84 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilka nie przejmuj sie, bedziemy zrzucaly kg razem hihi

Justa, ja tez chudzinka jestem, a jednak te przyrastajace kg mnie troche przerazaja.

I od dzis mam postanowienie, ze nie robie takich mieszanek jak wczoraj. Mialam taka zgage, ze myslalam, ze umre. Wzielam 6 tabl rannie, pilam mleko i mimo tego, jak sie kladlam spac, ciagle mnie zgaga meczyla. Od dzis wracam do racjonalnego podejscia, jesli chodzi o zywienie

relgi09k52jutqx1.png
  • Stokrotka84 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Welurka powodzenia dzisiaj:) daj znac po badaniu

relgi09k52jutqx1.png
  • Nina Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój synek dziś mnie rano budził kopniaczkami:-)

tu jest link do zdjęcia z wczorajszego usg: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/baec0ee29dac20f7.html

Ana27, Stokrotka84, anilorak, Selena, yennefer, pasia27 lubią tę wiadomość

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
‹‹ 195 196 197 198 199 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ