II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
No pogoda dziś nie rozpieszcza. Mnie jeszcze ten upał nie wykańcza, chociaż zaczyna być już ciężko. Dziś po raz pierwszy chyba miałam problemy ze snem w nocy. To już sobie wyobrażam jak musi ciężko z większym brzuszkiem.
Tym bardziej współczuję Pasi i innym dziewczynom bliżej końca. Chyba tylko Vivien szczęściara dobrze te upały znosimichaela lubi tę wiadomość
-
polska_dziewczyna wrote:Stokrotka i michaela to pomyślcie jak byśmy miały to wszystko kupić… mamy szczęście bo nie każdy ma od kogo dostać….
A co do ruchów ja czuje je doskonale powiedziałabym że z dnia na dzień coraz bardziej. Już nie pierwszy raz zdarzyło mi się zrobić rybkę ze zdziwienia że tak się rusza moja kruszyna…
Pasia… już niedługo zobacz co to jest 2 tygodnie z tych 40stu nic… więc kochana wielki dzień zbliza się ogromniastym krokiem..
Ja si bardzo ciesz, bo nie byloby nas stac, i tak juz komplet pieluch wielorazowych rozkladam na raty zeby jakos to udzwignac, czeka mnie jeszcze najprawdopodobniej zakup wózka i kilku innych rzezy i to bedzie mega obciazenie, bo wolny zawod ma to do siebie ze jak sie gorzej czujesz to mniej pracujesz i mniej zarabiasz... no a w ciazy wiadomo nie zawsze sie jest w szczytowej formie, maz tez w wolnym zawodzie, pomaga mi jak moze, ale przez to też nie zawsze jest w stanie wyrobic ze wszystkim. Tak jak mowia - cos za cos, jestesmy bardzo blisko, cieszymy sie sobą, to nie ma gotówki tyle. Ale ja tak jednak wole:)
Wiecie udało mi si pierwszy raz w życiu uszy coś - spodnie od piżamy, zaden wyczyn, ale do takich robutek zawsze miałam dwie lewe rece... No i pomyslalam, ze na tej samej zasadzie spróbuje uszyc coś maluchowi (rozprułam stare spodnie, przerysowałam je na kupionym materiale wyciełam i pozszywałam i wygladają super) wiec pomyslalam, ze moge to samo zrobic z ktoyms z przekazanych ubranek dzieciecych ktore sa bardziej zniszczone, wyplamione itd Z metra materiału ktory kosztuje 20 zl mozna uszyc wiele par spodenek albo bluzek, dwa popołudnia i bedąpolska_dziewczyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolska_dziewczyna wrote:Stokrotka i michaela to pomyślcie jak byśmy miały to wszystko kupić… mamy szczęście bo nie każdy ma od kogo dostać….
dokładnie dziewczyny, ja Wam zazdroszczę bo w rodzinie małych dzieci brak, a znajomi albo już podzielili się zapasami albo zostawiają bo mają w planach szybko kolejnego dziecia -
michaela no prosze jaki talent odkrylas u siebie w ciazy
ja pamietam ze zimowa poro zobilam krokiety,kluski,pierogi i rozne maczne dania gdzie zawsze wolalam kupic i miec z glowy to babranie hehe
a ostatnio mnie wzielo na wypieki i upieklam mini paczuszki z budyniem i ciasteczka z platkami takie troche dietetyczne..hehe
yennefer racja jest ciekawie na koncu a ja cigle sie zastanawiam ile mam kolo siebie roboty przed porodem haha golenie generalne,pozury u rak doprowadzic,stopy zrobic i caly pedicur,brwi ..szok misje mam konkretna hemichaela lubi tę wiadomość
-
Wiecie co zobaczę o której mam ost autobus ,nim zamkną drogę. Najwyżej nim pojadę i 2 h przesiedzę ,czekając na męża. Jak będzie wracał z pracy i od razu tam przyjedzie na USG.
Stokrotka , super brzusio ) uwielbiam takie brzuszki malutkie;)) w sensie pozytywny ze jest taki okrąglutki:) To przesłodko wygląda.
Dziewczyny ja też w nocy niby śpię ,ale ciężko się oddycha , u mnie w pokoju mam wrażenie że jest z 40 C ,powiem wam że rzygać mi się już tą pogodą chcę , tzn tą duchotą;/
Ja wczoraj kupiłam matę edukacyjną http://images04.olx.pl/ui/13/84/48/1300291574_178007648_3-FISHER-PRICE-MATA-EDUKACYJNA-RAINFOREST-Dla-dzieci.jpg ,za 35zł okazja cenowa ,więc brałam Jestem w niej zakochana od dawna;) taka jest słodka.Stokrotka84 lubi tę wiadomość
-
Ja w takim tonie mam karuzelkę) Bardzo słodki ten twój miś)
Ogólnie meble białe , dodatki szare i turkusowe:)) jeśli okaże się kobietka to i amarant jakieś pierdółki dodam;)) żeby było ładnie;)
Bujaczka jeszcze nie mam ,ale też z fisher prica ,chciałam kolorowy ,bo to głównie będzie w drugim pokoju.
Bo my mamy tylko kącik dla dziecka , w naszej sypialni.
Jutro może mąż podjedzie do hurtowni po przewijak. Będe go mieć na szafce z przwijakiem ,żeby bobuś miał miękko:) http://cebababy.pl/obrazy_produktow/pl/produkty/przewijaki/tapicerka/profilowana/z_zaglowkiem/safari_zebra/szara_113-002-260.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2013, 13:38
-
a my zakupiliśmy z małżem łóżeczko kolor ciemny orzech prawie wenge bo taką mamy sypialnie oczywiście z szufladą i wanienke onda bo do niej wystarczy jedna osoba do kąpania wiec małż bedzie miał pole do popisu
Lalita2710, michaela, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość
-
U tego faceta ,co będę brać przewijak : http://allegro.pl/usztywniany-przewijak-na-komode-lozeczko-70x50-i3404974602.html
Takie jeszcze ma:)
Ale na allegro dużo ich jest. Mnie się wzór z miarką i że szary kolor:) to będzie mi pasowało:) Dlatego taki wybór:)
U mnie mebelki już stoją, oprócz komody do przewijania:P czekam aż mama ją przywiezie z Holandii. Urok będzie wszystko miało jak będzie już pościel itd:))
Blueberyy tu masz w tonacji beżowej pościel itd. na inne aukcji możesz kupić samą pościel bez baldachimu itd : http://allegro.pl/ala-i-as-posciel-mis-14el-do-lozeczka-70x140-i3409635141.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2013, 15:04
michaela lubi tę wiadomość
-
a ja juz po wizycie
... malutka rosnie jak na drożdżach od ostatniej wizytu przybrała 360 gram masakra więc pełna jej waga to 890 gram... jestem szczęśliwa bo na dzień dzisiejszy wszystko dobrze... rozwija sie prawidłowo... no i kolejny raz potwierdził że dziewczynka mówi że ładnie widac wargi sromowe....... nie był zadowolony co do mojego żelaza które wynosi 9,8... no i zalecał mięso czerwone i drób... tak nie przepadam za mięsem no ale się zmuszę...yennefer, Lalita2710, michaela, justa24, Nina, Stokrotka84, pasia27 lubią tę wiadomość