II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalita trzymam kciukasy:))Ja też już n mogę docerkać sie jutra:))))))))))(ale usg mmam o 21 dopiero:P)
Na pewno są jakieś objazdy, zobacz w necie może piszą jakimi drogami dojechać i jak ominąć korki..
Nina trzymam kciuki!!!)))))Nina lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny z tego co pamietam kilka z Was ma w tym tygodniu polowkowe, zycze powodzenia! Dajcie znac co z dzieciaczkiami:)
Ja jestem juz w pracy od rana. Przyznam, ze coraz ciezej mi wysiedziec 8h... iu nas nie ma az takich upalow, ale jest okropnie duszno:(
W piatek mialam okropny bol brzucha, myslalam,z e skonczy sie w szpitalu, ale troche przeszlo po dwoch nospach a potem usnelam. W sobote rano maly wiercil sie od rana a brzuch byl znowu miekki. Nie wiem co to bylo, ale strasznie sie przestraszylam:( Cala sobote przelezalam, w niedziele tez staralam sie duzo odpoczywa.
Z dobrych wiadomosci, to w srode zaczynam szkole rodzenia! HurraAna27, pasia27, Nina, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość
-
Polska dziewczyno fajnie, ze dostalas ciuszki:) Ja czekam na paczke od szwaguerki. Troche rzeczy juz mam i powiem Wam, ze od czasu do czasu otwieram komode i na nowo te ciuszki ogladam:) Sa takie malutkie...
A jak tam u Was z ruchami malenstwa? mj Antos budzi sie codziennie o 5 rano i daje czadu... -
Nina tez trzymam kciuki.daj koniecznie znac co i jak u dzidziusia slychac
Ja to dziewczyny mam rolete i zaslonki pozaslaniane,okienko zamkniete i chodek elegancki w pokoiku pije kawke zimna ale z inki przezucilam sie na zwykla zbozowa,gotuje ja na mleczku i zimna jest lux
Moj maly wieczorem dawal czadu strasznie a dzisiaj po sniadanku leniucha tez musialam obudzic hehe
Zaczynam poc od dzisiaj te liscie malinek zeby przygotowac macicke do porodu hehe bo juz chce baaaardzo urodzic.uwierzcie mi..fajnie jest czuc maluszka pod serduszkiem ale czasem to sie wszystkiego odeciewa..siedze na lozku po turecku jak moj juz wieczorkiem spi i mysle kiedy urodze hehe no mam jeszcze czasu ale chyba nje zrobi mamci psikusa i urodzi sie w terminie Kacperzyna heAna27, Nina, Stokrotka84, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość
-
Dobrze Stkrotko, że wzięłaś tę Nospę, jeśli przeszło to pewnie jakieś normalne bóle, skurcze przyg. do porodu. Też ta pogoda daje w d... Pij, pij i jeszczze raz pij. Teraz to tylko wiatrak, podróż z klimą albo zakupy w klimatyzowanej galerii:P
Pasiu dasz radę, każdą z nass czeka to już w zawansowanej ciąży, bóle, dyskommfort itp:P na szczęcie u Ciebie bbliżej niż dalej:))2 tyg góra , dasz radę)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2013, 10:22
pasia27, Stokrotka84 lubią tę wiadomość
-
U mnie też straszny upał daje do wiwatu rolety pozaciągane na maxa a w domu i tak patelnia 28 stopni . Tej nocy myslałam,że oszaleje było tak gorąco że nie moglismy z mężem spać może w dzień trochę się prześpię. U mnie dzidzia też szaleje w brzuszku najbardziej na wieczór i wcześnie z rana ale to takie fajne uczucie i powiem wam ,że z pierwszym dzieckiem nie pamiętam już jak to było więc przeżywamy wszystko na nowo .
pasia27, polska_dziewczyna, megan8 lubią tę wiadomość
-
Pasiu, doskonale Cie rozumien. MOj brzuszek jest przecietny jak na koncowke 6 miesiaca, zeby nie powiedziec, ze jest raczej maly:) a juz mi ciezko... Samo chodzenie mnie wykancza. A tu jeszcze 3 miesiace! i brzuch bedzie coraz ciezszy.
A jeszcze jedno, widze, jak moj maz coraz bardziej zakochuje sie w brzuszku. Mowil od malenstwa od samego poczatku, i glaskal i w ogole... ale ostatnio to juz mowi "moj synku" i wszystko jest o synku... i o tym, ze chcialby juz go zobaczyc itd Im brzuch wiekszy, tym moj m bardziej podekscytowany chodzi. Chlop jak dab, ponad 30 lat na karku a tak mnie rozczula czasami:)yennefer, pasia27, polska_dziewczyna, Nina lubią tę wiadomość
-
dokladnie stokrotko.w piatek 38tydz
finisz a jestem dopiero 11na liscie hehe a juz mysle jak ovu pokazuje 19dni do porodu hehe
jutro Izabella zobaczy sie z coreczka bo maja planowane cc i bede w pierwszej 10!!haha
a tam lista wesola jedna po drugiej a zadnej nic nie rusza haha tzn doszukujemy sie skurczwo,objawow itp.smiesznie jest ogolnie.Stokrotka84 lubi tę wiadomość
-
Stokrotka i michaela to pomyślcie jak byśmy miały to wszystko kupić… mamy szczęście bo nie każdy ma od kogo dostać….
A co do ruchów ja czuje je doskonale powiedziałabym że z dnia na dzień coraz bardziej. Już nie pierwszy raz zdarzyło mi się zrobić rybkę ze zdziwienia że tak się rusza moja kruszyna…
Pasia… już niedługo zobacz co to jest 2 tygodnie z tych 40stu nic… więc kochana wielki dzień zbliza się ogromniastym krokiem..
michaela lubi tę wiadomość
-
dziś mam wizytę na 17 godzinę juz nie moge się doczekac usg... i czy wszystko w porządku...
wieczór był straszny upał nie ziemski ... spac nie szło i jeszcze się z bólu zwijałam... nospa magnez poszły w róch chyba o 3 nad ranem...
całe pachwiny i tym razem 2 pośladki tak rwały że myślałam że wyjde z siebie...ale przestało na szczęście... -
Lalita2710 wrote:Dziewczyny w moim przypadku jej zazdrość nie jest chyba o ciąże. Bo ona nie jest na etapie chcę być mamą.
O pogodzie mi nie mówcie ,ja się dziś nigdzie nie wybieram tzn po 14 ,pójdę z moją szonką na potrzeby fizjologiczne. Nie będe jej też ciągać po dworze gdzie droga i chodnik są takie gorąco że idzie się poparzyć.
Mój brzdąc od rana fiki miki Uwialbia kakao jak pije;)
Ja mam połówkowe za 2 dni nie potrafię się doczekać.
Pytanie brzmi czy na nie dojadę?!;/ bo trwa tour de pologne u mnie w K-ce.
Mąż kończy pracę o 10;45 ale w Bielsku, zanim dojedzie...
Poza tym ulice bd zamknięte i busy nie jeżdżą... a ja do Mysłowic muszę dojechać. Tak że jestem meggaaa wściekła.
Hmm.. lalita, może chociaż czesc trasy taxówką? W takim uple chyba warto sie porospieszczac;) -
Stokrotka84 śliczny zgrabniutki brzuszek!!
polska-dziewczyna życzę Ci samych dobrych wieści na wizycie! ja mam na 15, czyli w najgorszy upał muszę jechać tramwajem i jeszcze przedrzeć się przez sam rynek krakowski z masą turystów, bo lekarza mam na Floriańskiej...a potem już wrócę z mężem autem i będzie klima:-)Stokrotka84 lubi tę wiadomość