X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr II Trymestr
Odpowiedz

II Trymestr

Oceń ten wątek:
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2013, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczytuje sie dzis w prasie mamusiowej i niemoge sie juz doczekac naszego maluszka!

https://www.maluchy.pl/li-70315.png
    Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jak kocham upały to te mnie męczą.
    Tak mi w nocy serce biło , miałam takie głupie sny że aż żal.

A wam jak mija weekend?

No Lilka zobaczymy kto tam jest 3 dni:) Odliczam.

W ogóle ost jestem taka zła że szok , jest osoba u mnie w rodzinie (mojego m) że jestem w 21 tygodniu , nawet mi nie pogratulowała ciąży ,nigdy nie napisała jak się czuję. A jak urodzę to będzie udawać dup..ną ciocię.
    Powiem wam tak nie lubię takich ludzi ,którzy są na pokaz. Tak mnie to denerwuję. Moje dziecko to nie marionetka na pokaz.

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • MADZIULA13 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a może jest zazdrosna ;-)?

• Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziula ,to siostra mojego m.. wiesz to jest chore żeby zazdrość była w rodzinie.

Szkoda gadać jednym zdaniem.

U mnie 33 C w cieniu na termometrze ,a dopiero 11 godzina...

dqprepoku4out2uw.png

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u nas tez upaly no i dzisiaj mam dzien w domku nie wysciubiam sie

A co do tych zazdrosci to hmm powiem od drugiej strony jak brat mojego ma juz 3letniego bartusia i sa duzo mlodsie od nas i zawsze gadalysmy z bratowa ze ona drugie jak ja urodze pierwsze..my sie jeszcze nie staralismy a ona zaszla..kurde przykro mi bylo..ale to nie zazdrosc..to.mni za to i mojego zmobilizowalo zeby sie wziasc do pracy hehe zeby kuzyni razem sie chowali ale jej niestety sie nie udalo i poronila ale wspierala mnie na poczatku jak tez musialam lezec..ona kolejny raz zaszla jak ja bylam w 16-17tyg i znowu okazalo sie ze nie donosila bo puste jajo..kurde zazdrosc,zawisc hmmm nie.nigdy taka nie bylam i nie zyczylam jej zle..wrecz przeciwnie..

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • blueberry Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pada i była burza. Co za u ulga :)

zfxga33.png
  • MADZIULA13 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas też ciepło, 27 stopni, ale pogodna zmienna, raz słońce, raz chmurki i deczko pokropi;)

pasia27 lubi tę wiadomość

• Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co Pasiu ,ja też nigdy nikomu źle nie życzę. Ale mam dewizy
    Pan Bóg nie rychliwy ,ale sprawiedliwy i że przyjdzie kryska na matyska.
    I że chytry 2 razy traci.

Ja jej pomagałam np w remoncie ,mój m też , starałam się jakieś dodatki jej fajne kupować do mieszkania itd. I co i co ani dziękuje nie usłyszeliśmy.

Wiesz zanim zaszłam w ciąże było tyle gadki, a póki co pomaga ino moja mama ... kupuję tonę rzeczy dla bobusia. Od strony m parę śpiochów..
    I jaki mam mieć stosunek do ludzi... jak ino dużo gadają ,a mało robią.

MADZIULA13 lubi tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze to rodzinka.mialam byc chrzesna dla jej dzidziula ale moze jeszcze bede jak im sie uda kolejny raz.

Dziewczyny a wczoraj mialam schizy ze dzidziu sie malo rusza tzn ruszal sie ale o polowe mniej niz zawsze o swoich porach..martwilam sie ale zachowalam spokuj i powiedzialam sobie ze jak dzisiaj bedzie to samo to pojade to sprawdzic do szpitala..dzisiaj juz o 5tej maly dawal znaki a po sniadanku szalal i szaleje do tej pory..jestem spokojna..wczoraj duchota i moze mial gorszy dzien ale kurde podswiadomir czlowiek sie martwi..juz bym chciala urodzic!!

MADZIULA13 lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak rozumiem..no widzisz niektorzy ludzie sa inni..ale tak na dluzsza mete nie mozna..ja tez sie zastanawiam jak bedzie u nas od strony mojego bo jednak mieszkamy daleko od tesciow aa oni razem z tesciowa wiec babcia ma tam wnuczka na codzien.no coz..nie mysle na razie o tym.na razie chce szczesliwie urodzic ;-)

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • blueberry Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo z rodziną to najlepiej się wychodzi na zdjęciu. Aczkolwiek mój mąż ze swoją rodziną to nawet wspólnych zdjęć nie chce... Jego siostra od pół roku angażuje nas w swoje interesy. Ma z tego kasę i obiecywała że nam będzie coś odpalać. I jeszcze nawet złamanego grosza nie zobaczyliśmy. A jakie pretensje jak nie mamy czasu jej pomóc... I to ma być rodzina ehhh

zfxga33.png
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy swietny kontakt z rodzinka i mojej i z M strony ;) mysle ze to dlatego ze mieszkamy tutaj i nikt nam sie w nic nie wtraca..chociaz jak mieszkalismy w Pl tez bylo dobrze :)

https://www.maluchy.pl/li-70315.png
    Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie rodzina rodzina a po prostu trzeba byc czlowiekiem.pije kawe zbozowa zimna dla ochlody i tak przyjemnie..a moj mnie ciegnie nad wode ale chyba mu sie zapomnialo ze jestem zaawansowana hehe i nie wylaze..moze na 6ta do kosciolka tylko..

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • marzycielka29 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita2710 wrote:
    Haha ,jakie obstawianie:)
    Mój mąż założył się z naszą dentystyką , jak będzie chłopak( mój mąż tak uważa) to ma zęba zrobionego za darmo:D , a ona uważa że dziewczynka:P więc będzie płacił:P za następną wizytę;D

Marzycielka a gdzie byłaś na urlopiku;)) Wypoczęta?;)
    Wypoczęta bardzo a na urlopie byliśmy w Tunezji.

iv09io4p2pxzv5ij.pnghttps://www.suwaczki.com/tickers/iv09io4p2pxzv5ij.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie ,niby są w porządku. Ale ost coś szwankują... coś czuję w kościach że ich ktoś nakręca z zazdrości...
    No ale cóż ,co mnie nie zabije to mnie wzmocni.

Umiesz liczyć licz na siebie:))

Byłam tylko w sklepie ,jest masakrycznie ciepło. Babeczka szła z wózkiem nie dość ,że ten wózek miał krótki daszek i cała głowa dziecka w słońcu , to jeszcze to dziecko ani czapeczki ,ani nic...

To dobrze że odpoczęłaś;))

Mnie bobo skacze non stop i chyba kopie w pęcherz ,bo jak czuję kopniak to od razu mi się sikać chcę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2013, 12:32

dqprepoku4out2uw.png

• marzycielka29 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odliczam do kolejnej wizyty która jest 14 sierpnia dopiero i może w końcu się dowiem kto mieszka w moim brzuszku :) .

Lalita2710, pasia27 lubią tę wiadomość

iv09io4p2pxzv5ij.pnghttps://www.suwaczki.com/tickers/iv09io4p2pxzv5ij.png
  • Nina Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś z tego upału mogę spać cały dzień...i małego tak nie czuję, ale to dopiero początki ruchów, więc się nie martwię:-) jutro połówkowe, oby wszystko było dobrze!

Co do zazdrości, to uważam niech każdy zajmuje się swoim życiem! obce jest mi to uczucie i niech tak zostanie, a skoro ludzie są zazdrośni i zawistni, to im tylko mogę współczuć...Ja i tak wiem, że jakby co to zawsze mogę liczyć na swoja rodzinę, co do reszty nigdy nie mam 100 % pewności jak zareagują....

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • polska_dziewczyna Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita2710 wrote:
    Hej dziewczyny, jak kocham upały to te mnie męczą.
    Tak mi w nocy serce biło , miałam takie głupie sny że aż żal.

A wam jak mija weekend?

No Lilka zobaczymy kto tam jest 3 dni:) Odliczam.

W ogóle ost jestem taka zła że szok , jest osoba u mnie w rodzinie (mojego m) że jestem w 21 tygodniu , nawet mi nie pogratulowała ciąży ,nigdy nie napisała jak się czuję. A jak urodzę to będzie udawać dup..ną ciocię.
    Powiem wam tak nie lubię takich ludzi ,którzy są na pokaz. Tak mnie to denerwuję. Moje dziecko to nie marionetka na pokaz.
    tez mam niestety tak w rodzinie...i to bliskiej mojego męża brat z dziewczyną do tej pory nie pogratulowali... nawet nie wspomnieli o dzidziusiu i jak ja sie czuje...ostatnio nawet powiedziałam jak będzie mieć na imię to nawet nie skomentowali...masakra...wrrrr

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

Wysłany: 28 lipca 2013, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ogólnie to was witam kochane...
    internetu nie miałam 3 dni...i nie mogłam nic napisać...

o zazdrości sie nie wypowiadam bo nie wiem czy to zazdrość...ale jest mi przykro że najbliższa rodzina tak się zachowuje...

laski powiedzcie mi bo od jakiegoś czasu wrócił mi smak na herbatę i kawe z mlekiem herbatę pije raz dziennie a nie raz raz na 2 albo 3 dni...ale kawe...kawe pije od tygodnia co dzień jednakże jest to kawa jedna z ekspresu z mlekiem...pozwalacie sobie na kawkę...myślicie że dobrze robie?? czy powinnam zrezygnować z tak częstego picia??

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

Wysłany: 28 lipca 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a powiedzcie mi czy wiecie co się dzieje z "nienormalna"..... kórde tak dawno nie widziałam jej wpisu żadnego... czy może ja nie zauważyłam....?? wiecie coś??

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

‹‹ 190 191 192 193 194 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ