II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana27 wrote:Dokładnie taki kubek plastikowy chyba pół litrowy moze ciut mniej ale jakoś tak, więc to nie było aż tak słodkie i peewnie dlatego lepiej mi się to piło;)))
No to duży ten kubek miałaś ja też dostałam taki mały jak do kawy, ale też nie miałam problemu z wypiciem.
trzymam kciuki za dobry wynik na pewno bedzie dobry -
Dziekkuję)
i wniki już mam;) Wszystko pięknie na zielono, morfologia, mocz i glukoza Normalnie jstem w szoku bo witmain zadnych nie biore od miesiaca oprocz magnezu. Życze też samych dobrych wyników tym, które aktualnie się sprawdzają))Kropka lubi tę wiadomość
-
Ja jestem już po badaniu prenatalnym i wszystko ok z naszą Zuzią pani doktor potwierdziła nam płeć ze kobietka mieszka w apartamencie i póki co waży sobie 359g . Sama nie wiem te badania miałam refundowane przez NFZ i nie wiem czy jest sens pisać się już odpłatnie na 3 badanie skoro teraz jest wszystko dobrze a przecież na każdej wizycie u gina mam robione usg co o tym myślicie ? Muszę pogadać na ten temat z moim lekarzem póki co rośnie i ma się dobrze nasza mala kobietka
justa24, yennefer lubią tę wiadomość
-
marzycielka to zależny od Twojej sytuacji finansowej.. ale jesli z dzieckiem jest wszytsko wporządku to może nie ma sensu robic dodatkowych usg..no ale to już indywidulana sprawa:) ja nie chodze prywatnie i mam żadko usg ale jak jest wszytsko wporządku to nie widzę sensu wydawania kasy bo i wydatków jest juz sporo.
-
Ana27 wrote:Dziekkuję)
i wniki już mam;) Wszystko pięknie na zielono, morfologia, mocz i glukoza Normalnie jstem w szoku bo witmain zadnych nie biore od miesiaca oprocz magnezu. Życze też samych dobrych wyników tym, które aktualnie się sprawdzają))
Może Ty też nie potrzebujesz widocznie dostarczasz wszytsko dzieku co potrzeba -
Hej dziewczynki...
staram się z mężem drugi cykl o dzidziusia i zastanawiam czy wzrost i utrzymanie się wyższej temperatury po owulacji to reguła gdy dojdzie do zapłodnienia?
jeśli tak to i ten cykl jest stracony:(
jak to było u Was...
może mogłabym zobaczyć Wasze wykresy ze szczęśliwego cyklu
pozdrawiamNiania .. -
Niania https://ovufriend.pl/graph/417ddf3b04944e8b1bc63d97f5eeafb4
Ovu nastąpiło 20 marca ,6-7 dni później następuje zagnieżdżenie i spadek temp ,a potem wzrost:) (Pamiętajmy że zagnieżdżenie może być do 12 dni)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2013, 14:37
-
niania wrote:Hej dziewczynki...
staram się z mężem drugi cykl o dzidziusia i zastanawiam czy wzrost i utrzymanie się wyższej temperatury po owulacji to reguła gdy dojdzie do zapłodnienia?
jak to było u Was...
pozdrawiam
Niania glowa do gory dopuki okres nie przyszedl jeszcze nic straconego
Moj wykres mial wzloty i upadki temperatur.... a zakonczylo sie zaskoczeniem i pozytywnym testem ciazowym
Tutaj moj cykl,mam nadzieje ze pomoge
-
niania wrote:Hej dziewczynki...
jak to było u Was...
pozdrawiam
Ja w tym akurat cyklu odpuściłam prowadzenie wykresu, zorientowalam sie po tym ze tuz przed i w dniu okresu czułam sie jak chora przez podwyzsona temperature własnie.