II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
My byliśmy ostatnio na usg u mojej pani doktor w prywatnym gabinecie i ona ma 4d w aparacie, ale co z tego jak mój synuś robi wszystko żeby nie zdradzić swojego wyglądu. Główka w miednicę, resztę zakrywa rączkami, nie ma możliwości go podglądnąć I nie mam ani jednego zdjęcia buźki. Gdybym była na tej wizycie tylko dlatego, że chcę zdjęcie 4d, to bym miała kasę wywaloną w błoto heh Będzie niespodzianka jak się urodzi i tyle
-
A no to teraz już wiem jak czytać to zdjęcie Szkoda, że pamiątki buźki nie ma, ale fajnie, że chociaż ją zobaczyłaś
Ja właśnie obawiam się, że wydam kasę i za dużo nic nie zobaczę jak też się będzie mała zakrywać. W piątek idę na wizytę, wtedy już chyba będzie badanie połówkowe - zobaczę co lekarzowi uda się zobaczyć za pomocą zwykłego usg. Jeśli będę niespokojna po tym badaniu na pewno wybiorę się na 3D. -
nick nieaktualnyA ja wam się dziewczyny pochwalę, że dziś mimo zabieganego dnia ustaliliśmy z M datę ślubu (narazie cywilnego), sale, catering, obrączki zamówione, zaproszenia wypisane! Teraz tylko czekać!
Kropka, Lula_w, michaela, Asi, welurka, Meginka, Lalita2710, ;oniqa, Miriam, Tinka85, marzycielka29, blueberry, yennefer lubią tę wiadomość
-
O to super sama bym swój powtórzyła.Ja też się zastawiałam nad tym 3d ale teraz to nie ma co jak jest pośladkowo może pójdziemy później jak już będzie ładnie buźka widoczna lekarz uspokoił że jest wszystko ok więc nie ma co wywalać kasy na razie
-
nick nieaktualnyDziękuje Wam wszystkim!
Sama jestem przeszczęśliwa. Co do daty stwierdziliśmy, że nie ma na co czekać i datę mamy ustaloną na 12.10.2013r. Tak więc wszystko trzeba załatwiać tak naprawdę od razu! Obrączki mamy na zamówienie, ale z katalogu aparta z grawerami itd. Tak więc tu macie kochane link:
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,3,141
Wszystko teraz wydaje mi się takie szybkie. Jeszcze niedawno snuliśmy odległe plany co do ślubu, a to już tuż tuż.
Niedawno zobaczyłam dwie kreseczki na teście, a to już 18 tydzień leci.
Nawet to prywatne usg na które się zapisałam wydawało się takie odległe, a tu jeszcze tylko 5 dni!
;oniqa, Kropka lubią tę wiadomość
-
Gratulacje;) do października szybko zleci;P Kreacje kupuj na końcu bo brzuszek ci jeszcze urośnie;)) A musisz czuć się pięknie i komfortowo;)
Ja nie miałam z firmy apart bo osobiście nie chciałam płacić za nazwę firmy.
Ja chciałam z diamentem małym na który mam certyfikat. I za obrączki daliśmy 1900zł...
Bardzo podobne do twoich:) główne mat ,a bok połysk:)
P.S obrączki są szersze ,ino na tym focie jakieś takie się wyszczupliłyWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2013, 11:20
;oniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLalita ale ja też nie robie w aparcie tylko u jubilera, który fakt faktem jest znajomym mojego ojca. A po prostu wybierałam z katalogu aparta wzór
Twoje obrączki przepiękne.
Co do kreacji to wiem, będę kupować na końcu ale też nie na ostatnią chwile. Najważniejsze żeby nie była obcisła!
Może znacie jakąś stronę z sukniami na ślub cywilny? :>
Albo jakieś pomysły :>
Lalita2710 lubi tę wiadomość
-
Najlepiej moja droga jak poszukasz sobie sklepów w mieście ,albo jakieś hurtownie. Ja lubię proste kreacje typu sukienki z asota proste.
Ty sobie musisz na spokojnie przymierzyć itd.
Nie wiem gdzie mieszkasz. Bo jak gdzieś na śląsku to mogę doradzić coś tam a tak ciężko:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA no to widzisz! Bliziutko jest. Więc na pewno znasz tu na terenie Śląska czy nawet samych Katowic sklepy z sukniami, tzn nie szukam takich jak do ślbu kościelnego myslalam moze o sukniach z paskiem pod biutem i na dole zwiewna wtedy ani nie bedzie ucikała brzuszka ani nie bede wyglądać jak "beczka"
-
Tak myślę że to najlepszy wybór:)
W centrum K-ce na 3 maja jest taki sklep z sukienkami.
Mi się tam ost miętowa taka podobała (ale narazie nie idę nigdzie na ślub)
Chodzi o to żebyś miała prostą a śliczną ,bo w prostocie piękno.
Kiedyś ładne sukienki widziałam w częstochowie (Konopiska) ale nie każdy tam sklep ma fajne sukienki. Bo są też takie kiczowate z diamencikami itd)
Masz ślub defakto w październiku. Więc spokojnie możesz (jeśli nie białą)
To jakieś kolory typu pastelowy róż , morelowy ,łososiowy.
I do tego też pastelowe dodatki ,albo nude;) -
sla.s wrote:Lalita ale ja też nie robie w aparcie tylko u jubilera, który fakt faktem jest znajomym mojego ojca. A po prostu wybierałam z katalogu aparta wzór
Twoje obrączki przepiękne.
Co do kreacji to wiem, będę kupować na końcu ale też nie na ostatnią chwile. Najważniejsze żeby nie była obcisła!
Może znacie jakąś stronę z sukniami na ślub cywilny? :>
Albo jakieś pomysły :> -
mi się bardzo podobają takie sukieneczki odcinane pod biustem http://www.we-dwoje.pl/suknia;slubna;idealna;dla;kobiety;w;ciazy,ogloszenie,103903.html są wygodne zwiewne.Ja sama miałam prostą nie obcisła suknie ślubną chociaż nie byłam w ciąży biorąc ślub
-
nick nieaktualnymadzia właśnie o coś tego typu mi chodzi!
lalita ja rownież nie przepadam za sukienkami z diamencikami, cyrkonie itd. (wiadomo każdy ma swój gust)
Będę musiała pojeździć i poszukać ale to myślę tak za 3 tygodnie
Póki co mam wieeeelką nadzieje, że w końcu poznam płeć mojego maluszka i to były najlepszy prezent dla mnie i dla M -
nick nieaktualnyW sumie madzia masz rację. Wezmę mamę i przyjaciółkę na zakupy i się coś znajdzie na pewno
Jeśli chodzi o dzieci ja bardzo chciałabym mieć dwóch synów w różnicy wieku 2 lat ewentualnie starszy syn i młodsza córka. Mój M również chciałby syna. Ale przecież najważniejsze żeby maleństwo było zdrowe! I nie istotne jest czy będzie to chłopiec czy dziewczynka bo będzie oczkiem w głowie i mamusi i tatusia
Jednak ja mam przeczucia na dziewczynkę i wtedy będzie nasza mała Amelia Katarzyna.
A tatuś wybrał Sebastian Marcin. Więc oby się maleństwo pupcią nie odwróciło!