II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalita2710 wrote:
efekt świetny;) widzę, że pokoik już jest nawet wyposażony;)
zaczynam powoli zaglądac i na ten trymestr chociaż mój gin II trym uznaje od 16 tyg;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2013, 18:10
-
Ja zakupiłam 'poduszkę fikuszkę' jak podaje producent - 'Wypełnienie to bezwonne i trwałe kuleczki silikonowe Lentex ball, których szczególnie cenioną zaletą jest zdolność dopasowywania się do kształtu. Granulat posiada atesty PZH, ekologiczny Oeko-Tex'. Generalnie jestem z niej zadowolona, znacznie tańsza niż motherhood, krótsza, taki rogal, ale dla mnie bardzo wygodna i nie wyobrażam sobie spania bez niej. Co prawda zauważyłam, że w miejscu, które zazwyczaj trzymam między nogami ubyło tego wypełnienia. Ale nie oszukujmy się - nie kosztowała majątku. Używam jej cały czas, nawet podczas siedzenia do podparcia pleców, nie oszczędzam - po to jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2013, 20:25
-
Dzięki dziewczynki koszt rysunków 20zł... więc tylko inwencja twórcza;))
Madzia 123 nie przejmuj się zacznie kopać już co raz mocniej:)) powolutku nie przejmuj się na początku są to pływania lekkie ,a potem jak zacznie to się nie raz nie wyśpisz;)) -
A ja dzis sie nie moglam oprzec i kupilam malutka cieplutka bluzeczke dla bobasa kolor niebieski z misiem wiec na dziewczynke tez w razie czego bedzie pasowac i dałam całe 5zł
wogole zapomnialam ze te rzeczy takie malutkie saLula_w, Rika, marzycielka29, Lalita2710, kotek27 lubią tę wiadomość
-
Lalita boooskaaaa ta ściana i ogólnie kącik dla małego u nas tez powoli zaczynamy szykować miejscie dla Zosi, szafa juz stoi, łóżeczko też a mąż własnoręcznie wykonuje drewniane półki na których będą wisiały ozdóbki decoupage i ręcznie szyte efektem sie pochwale oczywiście
Lalita2710, marzycielka29 lubią tę wiadomość
-
Ja mam nadzieję,ze zaczniemy urządzać kącik dla małej w naszej sypialni w październiku bo póki co to czeka nas remont i przeprowadzka synka z mniejszego pokoju do większego a co zatem idzie malowanie ścian zakup mebli kanapy itp.. więc wydatek spory.
Od wczoraj mój synek się rozłożył na maxa katar mega kaszel więc zaraz inhalację i leki na alergię no i noc przeszła w miarę rano zawiozłam go do szkoły i siedzę jak na szpilkach do 12 ciekawe jak tam daje radę? -
Przypominam dziś Warsztaty Moda na Brzuszek w Katowicach.
16.30 jest rejestracja tych ,którzy zgłosili się do warsztatów )
Marzycielka zdrówka dla synusia ,niech się kuruję. Jak wróci do domku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 10:33
;oniqa lubi tę wiadomość
-
Lalita2710 wrote:Przypominam dziś Warsztaty Moda na Brzuszek w Katowicach.
16.30 jest rejestracja tych ,którzy zgłosili się do warsztatów )
Marzycielka zdrówka dla synusia ,niech się kuruję. Jak wróci do domku. -
Dziewczyny, jak pisałam wcześniej od kilku dni mam dużo żółtego śluzu, od wczoraj zmienił on kolor na dziwny trudny do określenia, ja wpatrywałam się tam brązowego ale raczej wygląda jak bardzo ciemny żółty wpadający w szary, beżowy. Oczywiście dzisiaj natychmiast pojechałam do lekarza. Pani doktor powiedziała że to prawdopodobnie jakaś infekcja, przepisała mi globulki.
Zrobiła USG, z dzidzą wszystko ok.
Mam nadzieje że te globulki pomogą... i nie pojawi się brązowy śluz, a tym bardziej krew.. -
Blodni22 śliczny brzusio Mnie już też tak wydeło, mysle czy nie za szybko z kolei
Lalita2710 piękny kącik dla bobasa, mamy ten sam gust, też wymyśliłam szare ściany z białymi meblami z Ikei. Tylko ja zaczne urządzac w grudniu. Przecudnie.
Mam pytanie do Ciebie Powiedz mi tylko proszę bo szafa i łóżeczko to ta sama seria, a skąd ta piekna komoda??
Bo w Ikei to tylko z tej serii widziałam komode z otwartymi półkami, a wolałabym z szufladami jak widze u Ciebie na zdjęciu- są bardziej funkcjonalne. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam! )
Blondi22 lubi tę wiadomość