II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPozwolę sobie zaprosić dziewczyny, które juz rozpoczęły zakupy dla malucha na chwilę do wątku o zakupach, zapoznać się z moją dzisiejszą propozycją i do ewentualnego zapoznania z nią inne dziewczyny. Ta oferta jest aktualna tylko dla dziewczyn z OVUfriend.pl, w ramach wdzięczności, że mam z kim o tym wszystkim rozmawiać
;oniqa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Suzy Lee wrote:Pozwolę sobie zaprosić dziewczyny, które juz rozpoczęły zakupy dla malucha na chwilę do wątku o zakupach, zapoznać się z moją dzisiejszą propozycją i do ewentualnego zapoznania z nią inne dziewczyny. Ta oferta jest aktualna tylko dla dziewczyn z OVUfriend.pl, w ramach wdzięczności, że mam z kim o tym wszystkim rozmawiać
-
ja wczoraj byłam na wizycie u gin samo badanie bo usg bede miala 25 wrzesnia ;)juz sie doczekac nie moge
a tak to wszytko ok szyjka ok ,posłuchałam dzidzi serduszka ,zmierzyli mi cisnienie tez ok , waga 1,7kg na plusie od ostatniej wizyty,
witamin jeszcze mam nie brac i dostałam skierowanie na krew i mocz . i to chyba tyle -
Ja od ostatniej wizyty czyli 14 sierpnia mam 2 kg na plusie w sumie od początku ciąży łacznie 5 kg.Też nie mogę się doczekać jak zobaczę dziś dzidzię i posłucham serduszka super moment mój mąż to jest taki wpatrzony w usg jak mój synek w ulubioną bajkę . Nawet ostatnio mu proponowałam że jak ma dużo pracy to sama pojadę do gina ale nawet nie przyjął tego do wiadomości.
Przeglądam na allegro jakieś naklejki na ścianę przy łóżeczku. -
witajcie dziewczyny p óki co ja jeszcze nic nie przytyłam mam 2 wizyty akurat 18.09 pierwsza to prenatalne 9 połówkowe) a druga u mojego gina ale od 2 dni boli mnie tak jakby wyrostek i nogi za bardzo nie umie podnieśc a więc dzisiaj ide do mojego gina skonsultować to z nim oby wszystko było ok, strasznie się boje
-
Ja zaczęłam tyć po 18 tygodniu ciąży Oniqa więc wszystko przed Tobą
Ja mam 28 tydzień i 5 kg na plusie więc w ciągu 10tyg przytyłam 5 kg.
Miałam to samo w 17 tyg i wylądowałam w szpitalu weź espuimsan x2 bo może to być od jelit.
I dużo pij może to być od małego picia wody i ból od nerki tak promieniuje!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2013, 11:25
;oniqa lubi tę wiadomość
-
Lalita2710 wrote:Ja zaczęłam tyć po 18 tygodniu ciąży Oniqa więc wszystko przed Tobą
Ja mam 28 tydzień i 5 kg na plusie więc w ciągu 10tyg przytyłam 5 kg.
Miałam to samo w 17 tyg i wylądowałam w szpitalu weź espuimsan x2 bo może to być od jelit.
I dużo pij może to być od małego picia wody i ból od nerki tak promieniuje!! -
Trzymam kciuki za Wasze wizyty! Dajcie koniecznie znać po, co słychać u maluszków
;oniqa mi do tej pory też nikt nie wierzył, że to 4 czy 5 miesiąc - wszyscy myślą, że chyba na takim etapie ciąży wygląda się już jak słonica Wszystko przed nami. U mnie już miesiąc 6, brzuchol powiększył się znacznie przez ostatnie 2 tygodnie także już nikt kto mnie widzi, nie ma wątpliwości Waga też się już zaczyna rozpędzać, zaczynam już równać się z wagą sprzed ciąży i pewnie sporo mi przybędzie jeszcze w tym trymestrze.
Ja też uwielbiam oglądać córcie na usg Odkąd mam nagrany filmik oglądam go codziennie
Moje wizyty teraz będą częstsze z racji kontrolowania nerek dzieciątka. Choć mam nadzieję, że już na jednej z najbliższych wizyt okaże się, że wszystko jest w porządku. -
Witajcie ponownie byłam u gina na wizycie okazało się że to nie wyrostek ( naszczęście ) tylko odezwały sie moje nereczki i kamica nerkowa, gin dał mi furagine mam ją brać od soboty bo jutro i w piątek mam badania porobić, na szczęście z maluszkiem wszystko ok pytałam o płeć powiedział że ciężko stwierdzić bo nie ma za dobrego sprzętu, ale póki co tam nic nie widzi a więc przede mną jeszcze tydzień czekania napewno pani dr. na prenatalnych mi powie dokładnie płeć a co do wagi to jestem już 0,5 + a więc bardzo malutko grunt że dzidzia zdrowa i sie super rozwija tak gin powiedział
Lula_w lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ja już też jestem po wizycie i na szczęście z malutką wszystko ok ma się bardzo dobrze rośnie zdrowo badanie ginekologiczne też się odbyło i wszystko ok. Dostałam skierowanie na morfologię, mocz i na krzywą cukrową tak więc w przyszłym tyg czekają mnie badania.
Suzy Lee, Lula_w lubią tę wiadomość
-
Ja na szczęście kupiłam rok temu. Ale powiem ci że przez 2 sezony poprzednie szukałam czegoś wow ... i też nic mi się nie podobało.
Ale poczekaj jeszcze tak z miesiąc ,myślę że zaczną się pojawiać powoli:)))
Ta mi się podoba bo ma w środku misia : http://allegro.pl/l-dkn-ekskluzywna-piko-kaptur-ciepla-kurtka-mis-c-i3530686860.html
Kurcze większość kurtek ,ma efekt jak się brzucha nie ma:P
Ja w mojej i tak będę chodzić rozpięta i grubo ubrana bo niestety nie ma takiej ,w której by się człowiek dopinał z brzuchem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2013, 21:27
-
Ja też pewnie się nie dopnę w żadną z moich poza tym dwie mam krótkie takie do bioder i mega dopasowane i mam pikowany płaszcz i w nim mam zamiar chodzić ale tak jak mówisz Lalia raczej się nie dopnę więc gruby sweter i ciepły szalik pozostanie .