II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje 5 kg też daje się we znaki czuję się jak balon i wchodzenie po schodach o na prawdę wyzwanie poza tym widzę w lustrze jak mi się twarz zmienia .
Malutka rozrabia sobie w brzuszku więc jestem spokojniejsza mąż właśnie ma zamiar zabrać się za remont pokoju syna więc mam nadzieję że za miesiąc będę miała już czas żeby przygotować kącik dla Zuzi w sypialni. Póki co oglądałam łóżeczka na allegro i powiem wam że bardzo zaczęły podobać mi się białe więc chyba wybór padnie na ten kolor:)Lalita2710 lubi tę wiadomość
-
Witamy was dziewczynki:) tak czytam sobie i czytam:) Sama nie wiem co dzisiaj poczułam tak sobie siedziałam i takie delikatne pukanie w górze brzucha nie wiem czy mały kopał tak długo czy to czkawka? jak to rozróżnić? Zawsze jak kopie to całkiem w dole brzucha i ze 2 kopniecia i cisza a dzisiaj tak przez jakis czas regularne takie pukniecia:)
-
U mnie dziś równe 100 dni do porodu ale ten czas leci
Pogoda straszna deszcz pada na maxa i tak podobno do końca tyg. więc jestem skazana na siedzenie w domu przez cały dzieńpasia27 lubi tę wiadomość
-
A ja wyczekuje piątku bo mam wizyte i usg. Pierwszy raz zabiorę męża mam nadzieje, że będzie zachwycony.
Ja wieczorami czasem czuje lekkie pełzanie w brzuchu u dołu i zapewne to nie są jelita Ale czekam na porządne ruchy i kopniaki żeby nie miec wątpliwosci że to maluszek.
No i mam nadzieje, że dowiemy się płci na 100%, podobno synuś.
Pozdrawiam -
Mąż z pewnością będzie oczarowany
Mój chodzi ze mną od pierwszej wizyty - nie wyobraża sobie, żeby go nie było w trakcie wizyty i żeby go cokolwiek ominęło.
Dziewczyny czy któraś z was chodzi na aqua-aerobic?
Mam chęć się zapisać i trochę poruszać w wodzie.kotek27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
fifi83 wrote:Mąż z pewnością będzie oczarowany
Mój chodzi ze mną od pierwszej wizyty - nie wyobraża sobie, żeby go nie było w trakcie wizyty i żeby go cokolwiek ominęło.
Dziewczyny czy któraś z was chodzi na aqua-aerobic?
Mam chęć się zapisać i trochę poruszać w wodzie. -
witajcie a ja wizytre u gina + połówkowe mam jutro tylko pierwszy raz mojego M nie będzie bo musiał wyjechać na delegacje ale zabieram ze soba mame, wiem że strasznie żałuje że musiał jechać no ale niestety taka praca , jak byłam ostatnio u gina pytałam sie o płeć to mówił że za bardzo tam nic nie widzi i że może być córa no ale on nie ma az tak dobreg sprzetu ... dowiemy się jutro aż się doczekać nie moge
Miriam, kotek27 lubią tę wiadomość
-
A u mnie dziś równe 4 miesiące do porodu terminowego, a okaże się jak faktycznie będzie
sla.s trzymam kciuki za wizytę, daj znać po niej
Do mojej kolejnej wizyty czas okropnie się wlecze a ja się martwię i najchętniej sprawdzałabym co tydzień co i jak..
Ja z basenu również nie korzystam, jestem zbyt podatna na różne infekcje także wolę dmuchać na zimne
;oniqa lubi tę wiadomość