II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do zakupów to chyba mamy sporo ubranka są jeszcze czekam na paczkę od siostry więc z kocykami it się wstrzymuje bo nie wiem co dokładnie przyślę.Wózek i łóżeczko czekają na strychu.Więc zostały pielęgnacyjne zakupy dla mnie i małego malowanie sypialni za które mąż od wakacji się bierze i jakoś mu się jeszcze nie zaczęło.. Ma czas do lutego
A co do zakupów to pewnie w praniu wyjdzie że jeszcze sporo brakuje jak mały się urodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 12:46
-
ok dziewczynki apropo zakupów dla dzieciaczków. bardzo prosze was o pomoc. mowa tu o dziewczynkach doswiadczonych w zakupach i macierzyństwie mój mały wyjdzie w styczniu planuje kupic na ten czas juz ubranka w rozmiarach 56-62 tylko pomózcie co i w jakich ilościach?
-
Lula_w wrote:Paula a jakie miałaś ciśnienie? Ja mam zawsze przed wizytą 120/80 albo 130/80 i położna już panikuje i zatruciem ciążowym straszy. Przed wizytą zawsze mam podniesione, w domu jak kontroluje to mam 110 na 75 i niżej.
zawsze nawet przed wizytą miałam w normie a dziś 150/85 i po 10min 141/82. w dzieciństwie miałam wysokie i brałam leki, z wiekiem mi się zmieniło i albo w normie było albo za niskie. i dziś takie. mam mierzyc 2 razy dziennie i jesli się podwyższy jechac do szpitala. -
nick nieaktualny
-
Hej, dziewczyny. Byłam dziś na comiesięcznym badaniu i lekarka uświadomiła mi, że następne USG to już będzie połówkowe! Nie wiem, jak to możliwe, nie do końca sobie jeszcze uświadamiam, że jestem w ciąży, brzuch płaski, a zaraz już połowa ciąży!
W związku z tym przenoszę się na wątek drugi trymestr, bo też jakoś zamarudziłam w pierwszymLula_w, ania_mr, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
magdziunia111123 wrote:ok dziewczynki apropo zakupów dla dzieciaczków. bardzo prosze was o pomoc. mowa tu o dziewczynkach doswiadczonych w zakupach i macierzyństwie mój mały wyjdzie w styczniu planuje kupic na ten czas juz ubranka w rozmiarach 56-62 tylko pomózcie co i w jakich ilościach?