II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Lula_w wrote:Perełka może masz tak jak ja syndrom białego fartucha siadam na kozetkę i od razu czuję jak mi ciśnienie rośnie
-
Lula_w wrote:Makcza witamy w II trymestrze, jeszcze szybciej zleci niż I
No, tego się właśnie obawiam. Kilka dni temu miałam taki błysk, migawkę z przyszłości, że moja prawie dorosła córka oznajmia, że chce iść na medycynę (a ja jeszcze nawet płci nie znam).
-
nick nieaktualnyMakcza wrote:No, tego się właśnie obawiam. Kilka dni temu miałam taki błysk, migawkę z przyszłości, że moja prawie dorosła córka oznajmia, że chce iść na medycynę (a ja jeszcze nawet płci nie znam).
A przeczucia na córeczkę masz? bo ja na chłopca miałam od samego początku i jest chłopak:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też nie przepadam za kawą, piję w ostateczności.
Imię ja wybrałam;) Mąż miał inne typy, ale powiedział,że po tym co wycierpiałam przy naszych stratach mogę zdecydować sama.Ale widzę, że już i on się przekonał i mówi do brzuszka "po imieniu" -
nick nieaktualnyNo u mnie też wszyscy przywykli, że będzie Mikołaj i teraz nie ma nawet mowy o zmianie A mi to w zasadzie na rękę, bo nie chcę znów rozmyślać "a może jednak.." Ciągle tylko dyskutujemy nad drugim imieniem, chcieliśmy jakieś znaczące dla nas i dla Małego ale będzie to chyba zbyt ciężkie i wyjdzie albo po ojcu albo przypadkowe które nam się podoba.
-
My chyba poprzestaniemy na jednym;)Wy też fajnie wybraliście, znam jednego małego Mikołaja-rozrabiaka, ale milusiński;)Lubię imiona, które dobrze brzmią dla dziecka i dla dorosłego.
-
Imię dla dziecka to bardzo ważna, a zarazem trudna rzecz. My nadal z mężem nie możemy znaleźć imienia dla naszej córeczki, które by nas przekonało do siebie.
Jeszcze jest trochę czasu, ale tak czujemy, że nawet jeśli wybierzemy jakieś imię, to ostatecznie zdecydujemy się na nie lub inne jak zobaczymy nasz skarb po urodzeniumagdziunia111123 lubi tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualnyNa początku łatwiej było z imieniem dla dziewczyki i myślałam, że może będzie dziewczynka w takim razie choć cały czas marzyłam żeby był to syn. No i jak już przyszło do wyboru to się zaczęła masa imion i każde BLE Stanęło na Mikołaj i tak już zostanie