II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
lusia22 wrote:Byłam dzisiaj na wizycie u i9nnego lekarza, zrobił mi usg dopochwowe i powiedział że szyjka jest ładna, długa i zamknięta, a w tej części co tamten lekarz pisał że ma 2,5 cm jest 3,5, powiedział że większość kobiet ma taką i że jest prawidłowa. Dzieciaczek jak zwykle rozbrykany, przy okazji poznałam płeć- raczej dziewczynka. Mogę odetchnąć.
lusia dobre wieściMama najcudowniejszych skarbów -
ania_mr wrote:ja miałam badanie w 21t + 2 dniu
-
hej baby
Po dwóch tygodniach na szpitalnym łóżku dorwałam neta i teraz mam chwilę na poklikanie.
Tak jak przypuszczałam nie wyjdę aż do porodu, czyli jeszcze co najmniej dwa miesiące na szpitalnym łóżku Ale wolę siedzieć tutaj i być pod stałą opieką niż jakby miało się coś stać gdybym była w domu.
Leżę kołkiem i wstaję tylko do łazienki albo do kuchni Już się do takiego rozkładu dnia przyzwyczaiłam
Strasznie boję się porodu ;( bo lekarze do końca nie wiedzą co mnie czeka i co zobaczą po wykonaniu cięcia. W tej chwili jest już duże prawdopodobieństwo, że łożysko przyrasta nie tylko do macicy, ale i do pęcherza Wszystko okaże się w trakcie cesarki.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Kurczę fifi musisz być bardzo dzielną babką... podziwiam nieziemsko no i życzę Ci bezproblemowego rozwiązania o czasie i no zdrowego dzidiolka
ściskam mocno kciuki ! -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja musze,się podzielić poranna radoscia:) dwutygodniowa choroba zostala mi wynagrodzona- dzisiaj rano jak lezalam jeszcze w brzuszku pod reka przesunęła sie chyba jakas część ciałka kropka:) pierwszy raz bylo to tak wyraźne i jednoznaczne:) boskie! Czekam na więcej.
Kocur, ania_mr, pillow, aiwlys, MoniaT, Matylda36, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-