II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
juicca ładny brzuszek no i glukoza super!
Magdalenka co do zakupów to my też jeszcze nic nie kupowaliśmy, jeszcze sporo czasu do maja, po co się śpieszyć. Teraz wszystko w sklepach i w internecie jest, nie jak za czasów kiedy my biliśmy niemowlakami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 15:18
juicca lubi tę wiadomość
-
Hehe właśnie przeczytałam opis w moim suwaczku gdzie napisane jest, że dziecko w tym tygodniu ciąży waży 200 gramów, a nasze tydzień temu ważyło 330! mały olbrzym
juicca, Kaja lubią tę wiadomość
-
wpiszesz fotosik.pl tam mozesz dodac zdj bez rejestrowania , potem jak wgra ci fote na fotosika , bedzie link do zdj na forum , skopiujesz go i wkleisz tu , bo mozna tez z zalogowanego wrzucic zdj ale to troszku inaczej sie robi
hmm chyba dobrze wytłumaczyłam hhhhhhhhee
wrzuciłabym fotki na fb ale z drugiej str jakos mnie blokuje hee , moze jak na Swięta z mezem ;p -
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/83c33209d9918bdc.html
mam nadzieję że będzie widoczne
Zdjęcie sprzed kilku dniWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 19:03
juicca, Miriam, kaaasiaczek_, Dorjana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem puki co 4,5 kg na +, ale Wy już jesteście dużo później, nie ukrywajmy, że w III trymestrze zacznie się szał wagowy:) Ale oby kropciaki były zdrowe, choćby było 50 +! Na co mój mąż troche sceptycznie zareagował, ALE przyznał mi rację hihi:)
Miriam lubi tę wiadomość
-
zozol śliczny mały brzuszek mi przybyło 7 kg a gdzie tam jeszcze do końca.. pewnie jeszcze raz tyle będzie.. a właśnie uświadomiłam sobie że za niedługo już będe miała 3 trymestr.. ja nie chce stąd iść Miriam widzę my na tym samym etapie jesteśmy to razem w kwietniu będziemy rodzić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beatina między nami 2 dni różnicy na kiedy masz termin? bo ja aktualnie na 9 maja bo dziecko duże! Jak tak dalej będzie dzidzia rosła to nie wiem jak ja go urodzę.
A co do wielkości brzuszka to zauważyłam że w tych typowo ciążowych ciuchach jest bardziej uwidoczniony niż w normalnych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 21:41