II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze ja Wam powiem, że widząc jak super znosicie glukozę to ja jestem jakaś dziwna:/ Podchodziłam wczoraj do tego z pozytywnym nastawieniem wypicie nie było najgorsze słodkie strasznie ale od niechcenia poszło, natomiast 5 min po wypiciu zaczęło być mi słabo, zaczęło mi się odbijać i wszystko zwróciłam:/ niestety badanie mam do powtórki i po świętach pójdę bo chce iść z mężem, a tylko wtedy on będzie mógł iść ze mną rano.
Ja mam ph 5 i mam chłopczyka potwierdzonego już dwoma USG niby na 100%

-
nick nieaktualny
-
Ja przy córci używałam tommee tippee butelki, a jeszcze wcześniej przy synku avent ale przez tyle lat nie wiem czy się coś zmieniło i są jakieś bardziej sprawdzone firmy.. mi te tommee tippee bardzo odpowiadały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 09:22
-
nick nieaktualnymy z mężem postanowiliśmy , że takie ala drobiazgi dla dzidzi chcemy dostać na święta zamiast typowych prezentów dla nas... Przynajmniej mniej już odrobinę wydamy w tym 3 trymestrze ciąży...
wybraliśmy butelki Avent ( sprawdziliśmy w rankingach- one najczęściej wygrywają, tuż za nimi są tommee tippee)
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Tusia84 wrote:ja teraz jak będę kupowała to wybiorę tt jednak

na allegro są fajne zestawy 4 butelki(dwie małe i dwie duże) i kubek niekapek.
Limerikowo, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
Anielka27 wrote:my z mężem postanowiliśmy , że takie ala drobiazgi dla dzidzi chcemy dostać na święta zamiast typowych prezentów dla nas... Przynajmniej mniej już odrobinę wydamy w tym 3 trymestrze ciąży...
wybraliśmy butelki Avent ( sprawdziliśmy w rankingach- one najczęściej wygrywają, tuż za nimi są tommee tippee)
o widzisz fajny pomysł podsunęłaś, chyba też tak zrobie, bo mnie w sumie prezenty nie potrzebne a dla małej wszystko się przyda.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej
ja tez teraz mam dylemet acent czy tt , hm....
odebrałam wyniki glukozy
surowica w krwi przed wypiciem 80
a po wypiciu po 2 godzinach 110
-
kurcze ja jeszcze nie mam nic a nic a to dlatego ze moja mama mi nagadala nic nie kupuj dziecku przed urodzeniem ale to jest przeciez niemozliwe bo wyprawke musze miec:-) z reguly nie lubie zabobonow ale cos mnie blokuje przed kupnem, moze jeszcze nie moj czas:-)
-
nick nieaktualnymagdalena to są stare zabobony i tyle.Tak samo jak to, że kiedy brzuch jest taki a siaki to będzie chłopiec albo dziewczynka. Ciekawe czy łatwo Ci będzie z wielkim brzuchem chodzić i kupować wszystko na raz.Przecież a to szybko się zadyszkę łapie, a to z równowaga jest kłopot, a to kręgosłup boli- po co się tak katować? Jak ma dzidzia się urodzić to się urodzi a robienie zakupów nijak mają się do tego.
-
ja na szczęście mam trochę małych ciuszków po mojej córeczce. ale jak byłam w 1 ciąży to jak skończyłam 20 tydzień to już sobie robiłam wyprawkę..i wszystko w neutralnych kolorach bo nie wiedziałam co będzie
a jak się urodziła córka to już później babcie nakupowały ciuszków
i były
a i owszem nie kupować ciuszków na początku ciąży bo to nigdy nic nie wiadomo ale później czemu nie
i tak jak koleżanka wyżej napisała zakupy mają się nijak do tego czy dzidzia będzie zdrowa czy nie
-
ja zaczęłam wyprawkę kompletować ok 20 tyg , tez się bałam, bo dwie straty za mną... a teraz tu cos kupię tam coś dostanę , a na koniec tez ile to kasy na raz pojdzie, to ja wolałam se to rozłożyc... jeszcze czeka nas zakup auta bo tamto pojdzie na skup...
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

LENKA