II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa z tym przykadadaniem czosnku bym jednak uważała sama na początku ciazy wyczytałem żeby na stopy przyglądać wymieszany z kremem nivea lub czymś tlustym na noc i 2 pary skarpet i tak stopy mi poparzylo ze chodzić przez tydzień nie mogłam piekło siedziało i skóra płatami schodzila więc ja osobiście już tylko zajadam czosnek nigdzie go nie przykładam
-
mam do was pytanie, na jakiej wysokośc czujecie ruchy waszych maleństw? bo ja mam jakoś dziwnie, często po bokach tak mniej więcej na wysokości pępka, ale i bardzo nisko tak na spojeniu aż czasem za boli jak za długo kopie.
co prawda zasałam to pytanie już na innym wątku ale więcej odp mnie uspokoji.Miriam lubi tę wiadomość
-
U mnie dokładnie to samo lusia. Mały sobie wędruje, ostatnio najczęściej czuję go właśnie przy pępku, czasami gdzieś się chyba wpycha i wtedy ciężko jest nawet się ruszyć, tak boli. Zdecydowanie wolę, jak jest niżej, dlatego negocjujemy często, żeby się przesunął
A dlaczego Cię niepokoją te ruchy?https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
Ewelina wrote:U mnie dokładnie to samo lusia. Mały sobie wędruje, ostatnio najczęściej czuję go właśnie przy pępku, czasami gdzieś się chyba wpycha i wtedy ciężko jest nawet się ruszyć, tak boli. Zdecydowanie wolę, jak jest niżej, dlatego negocjujemy często, żeby się przesunął
A dlaczego Cię niepokoją te ruchy?
bo myślałam że trochę za wcześnie na takie lekko bolesne, ale skoro też tak macie to nie będe się denerwować, ważne że mała się rusza.w sumie to ona już jest spora a ten mój brzuszek nie za duży, to się rozpycha żeby się tam jakoś zmieścić.
to ja wole zdecydowanie te wyżej. -
hej a ja juz po glukozie , słodkie jak cholera ale nie było tak zle ;P 2 godz zleciały bo spotkałam kumpelę z klasy to sobie pogadałyśmy jutro wyniki , oby wynik był dobry
Limerikowo, magdalena lubią tę wiadomość
-
Witam kobiety z drugiego trymestru dziś wkraczam w ten czas i jestem bardzo szczęśliwa jutro idę na usg genetyczne, a dzisiaj byłam u lekarza ogólnego bo mnie choroba rozkłada..
Wczoraj mąż mi kupił ten syrop prenalen ledwo to wypiłam z zatkanym nosem.. po czym po ok pół godziny zaczęłam tak kaszleć, że wymiotowałam lekarz powiedział dzisiaj że przy kaszlu może on podrażniać i pobudzać kaszel więc już go chyba jednak nie wezmę.. ratuję się asco-ruticalem mam też tantum verde zobaczymy jak to będzie lekarz powiedział, że jak do piątku nie będzie poprawy to mam przyjść po antybiotykLimerikowo, Modelka lubią tę wiadomość
-
Dorjana jak Ty masz "ogromiasty i grubasny" brzuszek to Ci napisze ze Twoje lusto totalnie klamie, bo ja w 17 tyg a mam 2x taka pileczke i patrze i patrze na Twoj maly brzuszek i nadziwic sie nie moge jaka szczupla jestes z takim malym brzuszkiem brzuszkiem jak jest 50% ciazy ::--))))
a niech tam bedzie u mnie duzy , nie dbam o to, albo rybka albo pipka jak mowia ;--)))
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]