II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Topa- gratki:)
Wiecie, że jeszcze się martwię o tą ciążę, a czasami już myślę o następnej?;P Zaczynam się przekonywać do małej różnicy wieku(tzn wiem, że to jest najbardziej właściwe dla dzieci, ale średnio wygodne dla mamy) i zaczynam myśleć, że mogłoby być fajnie;P Niech ten czas śmiga szybciej, bo chcę już mojego synka na rączkach mieć, zdrowego i silnego;)Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Mika nie martw sie na pewno przeziernosc i gl organy bedzie widac ok i w 14tyg, ale fakt jak Ci termin ucieka i masz sie bac to smigaj raczej pryw z wlasnej kieszeni niestety
fakt do przysz czw to troche daleko, dzis dopiero wt a Ty sie ok martwisz jak kazda Mama normalnie
wydaje mi sie ze terminy genetycznych moga byc orientacyjne, 1 tydz do przodu lub do tylu
mi np w POz ginka powiedziala ze w 21 tyg i 3dniu jej zd jest za wczes na polowkowe(np by ocenic ok twarzoczaszke) i by robic za kolejne 2 tyg
-
Nutka to myslimy tak samo pozytywnie nastawione mimo trwajacej wciaz 1ej ciazy juz o kolejnej ;---))))))))))))))
tak np bylo wczoraj jak szukalam wozka ok isofix, i te niemieckie wiadomo za firme sie placi z allegro tez ;--)) to mowie ze moznaby zainwestowac w sumie w solidny wozek na 2ie dziecko
nutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej seneka;)
Ja już bym chciała na trzeci iść;P Ale na szczęście czas szybko leci, jeszcze troszkę i będziemy:) Dziś wizyta, ale raczej bez usg, bo było tydzzień temu;)
Coś suwaczki.com zawodzą Zmieniłam sobie na inny, bo widzę, że dziś ani strona nie wchodzi,ani niczyje suwaczki nie działają -
Dziewczyny czy Wy też jesteście "ciągle wygłodniałe"? Non stop bym coś jadła i jestem w tym dość wybredna, nie mam pomysłu na codzienny obiad a głód daje coraz więcej o sobie znać. I druga sprawa strasznie mnie swędzą plecy a mianowicie krzyż, nie wiem czy to skutek rozciągania się skóry czy po prostu taka moja przypadłość, czy któraś z Was też tak ma ?
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Selenja wiekszosc z nas ma wzmozony apetyt;) a podobnie jak ty tez mam problem z pomyslami na obiad, no ale coz zrobic. A swedzaca skora swiadczy o rozciaganiu, najlepiej ja potraktowac czyms zapobiegawczo, ja uzywam oliwke z rossmana koszt mniej niz 10 zl takze niewiele, a zawsze to jakas ulga bedzie:)
seneka, Limerikowo, Kaja lubią tę wiadomość