II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_29 wrote:Maxi Cosi Mura słyszałam wiele dobrych opinii, ma go moja koleżanka i kuzynka, tyle, że jeden minus wózek jest ciężki a jak będę go musiała wiele razy włożyć i wyjąć z samochodu to może byc to problematyczne, ale biorę go pod uwagę
no ja też byłam zainteresowana maxi i trafilam na opinie dobre i złe jesli chodzi o mój teren zamieszkania i odpadły te dwa typy o ktorych jak wyżej pisałam bo to są wózki na tereny miastowe i na dziury i góry doliny te wózki sie nie sprawdzają ..... -
Kaja każdy wózek ma i dobre i złe, ale maxi cosi miał najmniej złych:)
Ale ja się nie upieram, wpadł mi w oko jeszcze baby design lupo comfort i nad nim się poważnie zastanawiam
jest fajna strona bangla.pl, na niej jest sporo opinii o każdym z wózkówLimerikowo lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Kaja każdy wózek ma i dobre i złe, ale maxi cosi miał najmniej złych:)
Ale ja się nie upieram, wpadł mi w oko jeszcze baby design lupo comfort i nad nim się poważnie zastanawiam
jest fajna strona bangla.pl, na niej jest sporo opinii o każdym z wózków
nie no rozumiem i wiem , ale spoko ....
co do baby desing lupo moja kuzynka wlasnie go kupiła podobno bardzo go chwaliły jej koleżanki ps.swiat dziecka ma też te wózki
my CHyba kupujemy x-lander bo widzę że tutaj u mnie one sie sprawdzają nie wiem jak sama sprawdzę to sie wypowiem !!!!!Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Karola:) wrote:Amela, Adamexa nie kupuj, w każdym sklepie w którym byłam mówili mi że jest na niego mnóstwo reklamacji. Wiem, że jest tańszy od Roana, ale nie ma sensu, skoro się psuje. Ja wybrałam Roan Marita Prestige, jak już wyżej napisałam kolor waniliowy z ekoskóry ( jest śliczniutki, widziałam na żywo )), chyba że uda mi się odkupić niezniszczoną inglesine classice w rozsądnej cenie.
A orientowałaś się może jak zachowuje się ta ekoskóra po jakimś czasie? Też zastanawiałam się nad takim materiałem na wózek, ale boję się że zżółknie (wózek docelowo ma służyć też drugiemu dzieciaczkowi), albo dziecku będzie zbyt gorąco w tym. -
Kaja to mam do Ciebie wielką prośbę, zapytaj kuzynki jak się sprawuje jej ten wózek, a nie wiesz czy te koleżanki mówiły coś o spacerówce? Bo tak jak czytam to gondole wszystkie są ok problem się zaczyna jak się zmienia na spacerówkę
-
nick nieaktualny
-
Paula_29 wrote:Kaja to mam do Ciebie wielką prośbę, zapytaj kuzynki jak się sprawuje jej ten wózek, a nie wiesz czy te koleżanki mówiły coś o spacerówce? Bo tak jak czytam to gondole wszystkie są ok problem się zaczyna jak się zmienia na spacerówkę
spoko zapytam , ale ona testować go bedzie na swoim synku dopiero marzec , kwiecień , ale zapytam teraz biedna leży w łóżku i se robi zastrzyki w brzuch matko ta dopiero ma ciążę zawsze tam jej coś wyskoczy , ale zaraz zapytm!!!!Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
Kaja ja właśnie wróciłam ze Smyka, obejrzałam ten wózek baby design lupo comfort, jeździ się super, jest lżejszy parę kg od maxi cosi, ma fajną amortyzację (można pobujać dziecko) skrętne koła, składa się do małych rozmiarów, spacerówkę wyjmuje się i wkłada na klick, siedzisko do pozycji leżącej, rączkę ma fajnie regulowaną, materiały ulepszono w stosunku do poprzedniej wersji( wyglądają jak oddychające by się nie pociło dziecko) podnóżek w spacerówce regulowany w 3 poziomach i Panie w smyku polecały, więc ja się chyba na ten zdecydujeKaja lubi tę wiadomość
-
BiB wrote:A orientowałaś się może jak zachowuje się ta ekoskóra po jakimś czasie? Też zastanawiałam się nad takim materiałem na wózek, ale boję się że zżółknie (wózek docelowo ma służyć też drugiemu dzieciaczkowi), albo dziecku będzie zbyt gorąco w tym.
Tak, orientowałam się, pytałam w sklepie, czytałam opinie no i kuzynka ma Tutek Turran - biała ekoskóra( generalnie ja bym kupiła ten wózek, polecam go, jest przecudny, łatwo się go prowadzi, można dziecko bujać, kołysać, amortyzuje wszelkie nierówności, ma ogromną gondolę, dziecko ma duuużo miejsca, nie jak w tych nowoczesnych gdzie w kombinezonie zimą jest ciasno, no ale jak napisałam kuzynka ma, więc ja nie kupię). Także dla mnie Roan Marita Prestige waniliowa jest nr 1. Czekam jeszcze z kupnem, bo chcę aby gwarancja jak najdłużej była ważna.amela lubi tę wiadomość
-
amela wrote:Paula co się stało ? Jakie miałaś bóle ?
Dobrze że już wszystko ok !!