II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytopa42 wrote:Dziewczyny mam pytanie czy będąc w 21 tyg ciązy czułyście codziennie ruchy? Ja do tej pory tak miałam a dziś od rana dzidzia siedzi cicho czy to normalne ? Mam się czym denerwować ?
-
http://allegro.pl/listing/listing.php?category=82610&order=p&search_scope=category-82610&string=karex+twing tak ja wybieram ten,koleżanka przejechała nim z dwoma synami i bardzo jest zadowolona. Dla mnie dobry bo ma spore pompowane koła, sketne przednie z możliwościa blokady, 5 punktowe pasy w spacerówce, gondola jest duża i głeboka, za taką cene pełne wyposażenie.
-
Jeśli chodzi o wózek to ja kupiłam wózek z karexa ale allivio czy jakoś tak i myślę,że będę zadowolona. Czytałam dużo na temat tego wózka i raczej rzadko się zdarzały złe opinie. Plusy: przystępna cena , duży wybór kolorystyczny , zwrotny , łatwy w obsłudze.
-
Paula, ja polecam Emmaljunge. Wczoraj sama nabyłam Mondial De Luxe. To wózki bardzo solidne, wytrzymałe w każdych warunkach ze świetną amortyzacją. Przeszliśmy z mężem przez kilka sklepów i we wszystkich sprzedawcy byli jednomyślni - jest to jeden z najlepszych wózków na rynku.
-
nadia2215 wrote:http://allegro.pl/listing/listing.php?category=82610&order=p&search_scope=category-82610&string=karex+twing tak ja wybieram ten,koleżanka przejechała nim z dwoma synami i bardzo jest zadowolona. Dla mnie dobry bo ma spore pompowane koła, sketne przednie z możliwościa blokady, 5 punktowe pasy w spacerówce, gondola jest duża i głeboka, za taką cene pełne wyposażenie.
-
Adakarola 3500 to dla mnie zdecydowanie za dużo na wózek, uważam że nie mają one aż tak dużych różnic by niepotrzebnie przepłacać, mam zamiar wydać tak gdzieś do 2500, tym bardziej, że wszystko kupujemy nowe i już w tej chwili poszło kilka tysięcy mimo, że niewiele co mamy z wyprawki
-
Maxi Cosi Mura słyszałam wiele dobrych opinii, ma go moja koleżanka i kuzynka, tyle, że jeden minus wózek jest ciężki a jak będę go musiała wiele razy włożyć i wyjąć z samochodu to może byc to problematyczne, ale biorę go pod uwagę
-
Amela, Adamexa nie kupuj, w każdym sklepie w którym byłam mówili mi że jest na niego mnóstwo reklamacji. Wiem, że jest tańszy od Roana, ale nie ma sensu, skoro się psuje. Ja wybrałam Roan Marita Prestige, jak już wyżej napisałam kolor waniliowy z ekoskóry ( jest śliczniutki, widziałam na żywo )), chyba że uda mi się odkupić niezniszczoną inglesine classice w rozsądnej cenie.