II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
kambel wrote:Hej dziewczyny mam pytanko. Ostatnio zaczęły mi się dziwne pobolewanua w podbrzuszu raz z jednej a raz z drugiej strony tak jakbym miała te miejsca zbite, a dzi. Zauważyłam opuchniecia w okolicy pachwin tak jakby spuchly mi jajniki do tego dzidzia strasznie aktywna jak nigdy kopie cały czas w dole brzucha.czy któraś z was tak miała? Wizytę mam w pt i nie wiem czy czekać czy iść jutro.
-
Paula jeśli chodzi o płeć to mnie gin powiedział dopiero okolo 22tc i mówił abyśmy sie na chłopaka nie na stawiali bo różnie bywa , a mnie też było wszystko jedno , ale na polowkowym inny gin potwierdził ze chłopak , a na nastepnej wizycie juz gin mówił , ze potwierdzony chłop ps. a mi było wszystko jedno czy chlopak czy dziewczynka.....
-
aaaa i kupiliśmy wózek wczoraj dotarł i kurier kawał chama !!!! jak go poprosiłam , aby przesunął pudło do środka do domu to mi wypalił , że ma kręgosłup jeden , a ja mu , że ja mam ciążę też tylko jedną i , że to pudło ma 30kg więc nie moge , a ten dalej swoje że mąż wiedział , ze wózek dzis będzie uuuuuuu tym tekstem krew jasnista mnje zalała i mu powiedzialam , że mąż w pracy na ten wózek zarabia i dodałam , że jak schudnie 40kg i zmieni pracę to kręgosłup mu nie bedzie przeszkadzał!!!!!! Co za ludzie ja sama w domu , a ten debil taki nie miły co za chłop!!!!!!
-
Ja do tej pory bez uciążliwych objawów. Może trochę częste siusianie zaczyna mnie irytować ale nic mnie nie boli, więc tylko się cieszyć. Mam nadzieję, że chociaż do 30 tygodnia obejdzie się bez bólów krzyża. Przed ciążą miałam czasami nieznośne bóle odcinka lędźwiowego. Trzymam kciuki za wszystkie ciężarówki, niech ta ciąża przebiegnie nam bezboleśnie
-
Kaja wrote:aaaa i kupiliśmy wózek wczoraj dotarł i kurier kawał chama !!!! jak go poprosiłam , aby przesunął pudło do środka do domu to mi wypalił , że ma kręgosłup jeden , a ja mu , że ja mam ciążę też tylko jedną i , że to pudło ma 30kg więc nie moge , a ten dalej swoje że mąż wiedział , ze wózek dzis będzie uuuuuuu tym tekstem krew jasnista mnje zalała i mu powiedzialam , że mąż w pracy na ten wózek zarabia i dodałam , że jak schudnie 40kg i zmieni pracę to kręgosłup mu nie bedzie przeszkadzał!!!!!! Co za ludzie ja sama w domu , a ten debil taki nie miły co za chłop!!!!!!
Ja dlatego zawsze zamawiam za pobraniem i jakby mi tak powiedział to bym mu nie zapłaciła i nie odebrała wózka, niech przyjeżdża raz jeszcze buc jeden
Co za chłop co 30 kilo nie przesunie, dupek -
Dziewczyny ja po połówkowym, lekarz potwierdził na 100% dziewczynkę, wprawdzie dwóch ich było w gabinecie, bo jeden się doszkalał
Poprosiłam by mi pokazał gdzie to widzi i ładnie od dołu pokazał także na 100%
Malutka zdrowa, wszystkie organy na miejscu, działają jak trzeba, waży 320 grmonalisa, Kaja, kambel, amela lubią tę wiadomość
-
maja89waw wrote:Ja do tej pory bez uciążliwych objawów. Może trochę częste siusianie zaczyna mnie irytować ale nic mnie nie boli, więc tylko się cieszyć. Mam nadzieję, że chociaż do 30 tygodnia obejdzie się bez bólów krzyża. Przed ciążą miałam czasami nieznośne bóle odcinka lędźwiowego. Trzymam kciuki za wszystkie ciężarówki, niech ta ciąża przebiegnie nam bezboleśnie
Ja niestety mam powrót objawów, jak na początku ciąży wymiotowałam to teraz od 2 tyg. albo codziennie albo co drugi dzień standardowo koło południa, sam kwas nie wiem po czym.... -
nick nieaktualny