II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja się zdecydowałam na baby design lupo comfort, u mnie na osiedlu dwie sąsiadki mają więc się podpytałam i są zadowolone, podpytałam tez Amicizi i ona też chwali także jak się nic nie zmieni to ja kupuje ten
Kaja lubi tę wiadomość
-
Amelia wrote:też planuje zakup wózka x-lander ale bardziej xa bo na ten mnie stac
kochana , ale ten jest tez model 2013/2014 więc na rocznikowo tez nie zaszalalam , ale ten miał fajną cene i kolorów nie było do wyboru wiec nie zaszalalam , ale i tak ten kolor lepiej wyglada na żywo niż na nekraniea mamy fiolet gondola i spacerowka , a forelik czerwony
-
Witam sie i ja
Kaja faktycznie cham z tego kuriera... szkoda słów. Akcja "Więcej życzliwosci dla kobiet w ciąży" jest strzałem w dziesiątkę bo chamów nie brakujeNiby ciaża nie choroba ale nie ukrywajmy jest to stan odmienny i odmienne traktowanie się należy. Ja ostantio byłam w Realu i stałam w kasie pierwszeństwa, moja ciąża nie jest super zauważalna, ale jak się chce to się widzi. W każdym bądź razie w tej kasie zamiast matek z dziećmi, ciężarnych i inwalidów cała masa Panów na oko 45+!!!! Ja się pytam gdzie ich ciąża? dziecko?> kalectwo? i stoją chamy i udają że nie widzą jak teatralnie za nimi sapię :p W końcu nie wytrzymałam i mówie że to kasa pierwszeństwa i miło by było jakby mnie przepuścili bo jestem w ciąży i jest mi ciężko, to jednym głosem się odezwali że skoro nie jest mi ciężko robić zakupy to poczekam !!! w kasie pierwszeństwa!!! chamstwo.
-
nezumi czesc heheheh to samo mogę powiedzieć o Realu w Trójmieście chodź pani z kasy zwróciła panu , ze to kasa z pierwszenstwem dla ciezarnych i inwalidów , a ten z ryjem na mnie , a i jak skaczyl pyskowac to się pyta czy ja go przepuszcze bo ma 4 produkty i za chamstwo został wyproszony przez ochronę z tegoż Reala , ale afera hehehe ja stałam jak wryta , a pani w kasie przepraszala , a ja jej , ze za chama sie nie przeprasza .....sobota nie zapomniana mój m to powiedział , że takich debil powinni nie wypuszczać z domu !!!!!
nezumi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niestety debile są wszędzie
Jak widać na obu krańcach Polski :p
Dobrze że autobusami nie muszę jeździć bo tez bym się pewnie tylko denerwowała...
Właśnie zajadam grejfruta, jakoś mnie tak wzięło znienackaKaja lubi tę wiadomość
-
Kłucie, rozciąganie, gniecenie ta też to mam. Ale to normalne, ja wychodze z załozenia że dopóki nie ma plamienia wszystko jest OK i nie ma co panikować
-
kynga wrote:Witajcie...na forum zajrzałam pierwszy raz. Dokładnie jestem w 14t2d ciąży - moja pierwsza ciąża. Termin z OM mam na 30 sierpnia.
Miłego poniedziałku
Kochana jak samopoczucie? -
https://www.bebiprogram.pl/to-co-kocham-najbardziej/polecenie/97451
Po rejestracji wysyłają próbki i upominki dla przyszłych mamjeżeli któraś jest zainteresowana
-
Kaja wrote:kochana , ale ten jest tez model 2013/2014 więc na rocznikowo tez nie zaszalalam , ale ten miał fajną cene i kolorów nie było do wyboru wiec nie zaszalalam , ale i tak ten kolor lepiej wyglada na żywo niż na nekranie
a mamy fiolet gondola i spacerowka , a forelik czerwony
ja też myślę o x landerze x move. I też wezmę poprzedni rocznik. Te nowe kolory wcale nie są ładne, a wózek przez to droższy o kilkaset złotych. Chciałam zawsze xa, ale nie ma spacerówki tyłem do kierunku jazdy, więc odpadaA szkoda bo jest oprócz tej jednej wady idealny.