X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr II Trymestr
Odpowiedz

II Trymestr

Oceń ten wątek:
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się zdecydowałam na baby design lupo comfort, u mnie na osiedlu dwie sąsiadki mają więc się podpytałam i są zadowolone, podpytałam tez Amicizi i ona też chwali także jak się nic nie zmieni to ja kupuje ten

Kaja lubi tę wiadomość

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Dziewczyny gratuluje, super że już znacie płeć a kruszynki zdrowe. Ja dopiero 17 marca połówkowe a w czwartek wizyta i może w końcu podejrzę moją malutką :)

Miłego dnia

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia wrote:
    też planuje zakup wózka x-lander ale bardziej xa bo na ten mnie stac

kochana , ale ten jest tez model 2013/2014 więc na rocznikowo tez nie zaszalalam , ale ten miał fajną cene i kolorów nie było do wyboru wiec nie zaszalalam , ale i tak ten kolor lepiej wyglada na żywo niż na nekranie :-) a mamy fiolet gondola i spacerowka , a forelik czerwony :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam w Niedzielę

amela lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nezumi Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja :)
    Kaja faktycznie cham z tego kuriera... szkoda słów. Akcja "Więcej życzliwosci dla kobiet w ciąży" jest strzałem w dziesiątkę bo chamów nie brakuje :/ Niby ciaża nie choroba ale nie ukrywajmy jest to stan odmienny i odmienne traktowanie się należy. Ja ostantio byłam w Realu i stałam w kasie pierwszeństwa, moja ciąża nie jest super zauważalna, ale jak się chce to się widzi. W każdym bądź razie w tej kasie zamiast matek z dziećmi, ciężarnych i inwalidów cała masa Panów na oko 45+!!!! Ja się pytam gdzie ich ciąża? dziecko?> kalectwo? i stoją chamy i udają że nie widzą jak teatralnie za nimi sapię :p W końcu nie wytrzymałam i mówie że to kasa pierwszeństwa i miło by było jakby mnie przepuścili bo jestem w ciąży i jest mi ciężko, to jednym głosem się odezwali że skoro nie jest mi ciężko robić zakupy to poczekam !!! w kasie pierwszeństwa!!! chamstwo.

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi czesc heheheh to samo mogę powiedzieć o Realu w Trójmieście chodź pani z kasy zwróciła panu , ze to kasa z pierwszenstwem dla ciezarnych i inwalidów , a ten z ryjem na mnie , a i jak skaczyl pyskowac to się pyta czy ja go przepuszcze bo ma 4 produkty i za chamstwo został wyproszony przez ochronę z tegoż Reala , ale afera hehehe ja stałam jak wryta , a pani w kasie przepraszala , a ja jej , ze za chama sie nie przeprasza .....sobota nie zapomniana mój m to powiedział , że takich debil powinni nie wypuszczać z domu !!!!!

nezumi lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja masakra co za znieczulica panuje

• nezumi Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety debile są wszędzie :/ Jak widać na obu krańcach Polski :p
    Dobrze że autobusami nie muszę jeździć bo tez bym się pewnie tylko denerwowała...
    Właśnie zajadam grejfruta, jakoś mnie tak wzięło znienacka :D

Kaja lubi tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • Liath Przyjaciółka

Wysłany: 2 marca 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny powiedzcie mi miałyście/macie może takie kłucia w pochwie?? z czego to moze wynikać?? z rozciągania macicy czy może powinno mnie to zaniepokoic?

oar8dqk33oflkx9m.png
  • maja89waw Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozciąganie więzadeł na 99 % Normalna sprawa :)

nezumi, Kaja lubią tę wiadomość

3i49y2v4dzux5b7r.pngimg5-100_ertysd_4_x_x.jpg
  • nutka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liath- ja mam czasem takie kłucie, nie ciągnięcie jak rozciąganie po bokach, tylko kłucie w środku jakby w pochwie. Nie wiem co to, mam nadzieje nic złego;)

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • seneka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nutka wrote:
    Liath- ja mam czasem takie kłucie, nie ciągnięcie jak rozciąganie po bokach, tylko kłucie w środku jakby w pochwie. Nie wiem co to, mam nadzieje nic złego;)

Mnie tak kłuje od paru dni w samej pochwie czasem jest to niezręczne.

qq873e5erivgw16d.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kłucie, rozciąganie, gniecenie ta też to mam. Ale to normalne, ja wychodze z załozenia że dopóki nie ma plamienia wszystko jest OK i nie ma co panikować :)

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • amela Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w poniedziałek

Miłego dnia :)

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia dziewczyny :-)

zem3i09keg891u11.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milego Poniedziałku :-)

ps. Topa , ale ci suwak szybko mknie jejka , a nie dawno pisałaś że test pozytywny :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• kynga Debiutantka

Wysłany: 3 marca 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie...na forum zajrzałam pierwszy raz. Dokładnie jestem w 14t2d ciąży - moja pierwsza ciąża. Termin z OM mam na 30 sierpnia.

Miłego poniedziałku :)

seneka, Kaja, Miriam, nezumi lubią tę wiadomość

16ud9jcgknfom8xx.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kynga wrote:
    Witajcie...na forum zajrzałam pierwszy raz. Dokładnie jestem w 14t2d ciąży - moja pierwsza ciąża. Termin z OM mam na 30 sierpnia.

Miłego poniedziałku :)
    Witamy witamy :)
    Kochana jak samopoczucie?

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.bebiprogram.pl/to-co-kocham-najbardziej/polecenie/97451
    Po rejestracji wysyłają próbki i upominki dla przyszłych mam :) jeżeli któraś jest zainteresowana :D

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • Kucyk Przyjaciółka

Wysłany: 3 marca 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    kochana , ale ten jest tez model 2013/2014 więc na rocznikowo tez nie zaszalalam , ale ten miał fajną cene i kolorów nie było do wyboru wiec nie zaszalalam , ale i tak ten kolor lepiej wyglada na żywo niż na nekranie :-) a mamy fiolet gondola i spacerowka , a forelik czerwony :-)

ja też myślę o x landerze x move. I też wezmę poprzedni rocznik. Te nowe kolory wcale nie są ładne, a wózek przez to droższy o kilkaset złotych. Chciałam zawsze xa, ale nie ma spacerówki tyłem do kierunku jazdy, więc odpada :( A szkoda bo jest oprócz tej jednej wady idealny.

7u223e3klgv0049z.png
    lph8h758wvghvk40.png
‹‹ 392 393 394 395 396 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ