X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr II Trymestr
Odpowiedz

II Trymestr

Oceń ten wątek:
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najstarsze malenstwo 12 tc

bontbhr.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monalisa ja tez jeszcze nie mam wózka. Przykro mi z powodu tylu strat <3 . Ja mialam jedna.
    Paula to czekam jutro na fotke. A jeśli była okazja to pewnie ja tez bym kupila, 400 zl to sporo kasy za co można kupić dużo innych rzeczy dla dzidzi:-)

monalisa lubi tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wklej jutro fotkę wozeczka chetnie zobaczę, choć juz podejrzalamna allegro :) . My juz wszystko mamy tylko wozek odebrać i kolyke bo na początek kolyske od kolezanki z pracy pożycze :) lozeczko od brata dostane po bratanku. Tylko jeszcze pare ciuszków dokupie lubie miec ;) Dostalismy od brata 3 duze worki ciuszków po Alanku ale co będzie ja bedzie corcia

amela, Paula_29 lubią tę wiadomość

bontbhr.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    400zl oszczędności..... hmmm ale bym poszalala w sklepie dziecięcymi ubrankami za ta kase:)

bontbhr.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się muszę przyznać ze jeszcze nic nie mam. Ale juz po usg polowkowym znaczne cos kupować :-)
    Monalisa a znacię płeć?
    Fajnie ze dostaliscie tyle ciuszkow, na pewno sie przydadza, ja niestety nie mam nikogo kto moglby nam podarować w spadku jakieś ciuszki:-(

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety płci nie znamy malenstwo nie chce współpracować z nami :) wczesniej udalo sie dojrzeć i 4 x wyszło dwa razy corka i dwarazy ze syn

bontbhr.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-) to faktycznie pół na pół :-) może w końcu uda sie podejrzec dzidzie :-)
    U nas na 80% córeczka ale może za tydzień na połwkowych potwierdzi nam na 100% , w końcu zaczela bym jakieś zakupy :-)
    Lece po mału spać, do jutra, miłej nocki <3

monalisa, Paula_29 lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc ja tez zmykam

amela lubi tę wiadomość

bontbhr.png
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam już coraz więcej ale jeszcze sporo brakuje, niestety tez nie mam nikogo od kogo dostałabym ciuszki lub cokolwiek więc wszystko trzeba samemu, dlatego po troszku a do przodu. Następny zakup grubszy to będzie łóżeczko i szafka z przewijakiem, bo tyle jeszcze do pokoju małej brakuje
    Monalisa przykro mi z powodu tylu strat, teraz już jesteś prawie w III trymestrze więc wszystko będzie dobrze
    Co do ciuszków to na niemowlaka wszystko jest takie samo, a bez znaczenia czy różowy czy niebieski:) później dopiero zaczynają się zmiany:)

amela lubi tę wiadomość

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • lolka83 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 01:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monalisa wrote:
    Podczytuje was dziewczyny i widze ze większość was ma juz wozek, a my kurcze mam juz upatrzony tylko zaplacic i zabrać do domu ale jakość boimy się za wcześnie
    . Wiecie my 7 lat staran i 6 strat podrodzee

ja nie mam nic, na razie sobie przeglądam tylko...pytalam kolezanek, to raczej tez ok 7 miesiaca zaczely kompletowac, to chyba zalezy od kazdego indywidulanie... :) dla mnie po prostu za wczesenie :)

amela lubi tę wiadomość

MamoZobacz.pl

wff22n0auovilby7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z wielką radością witam się z wami Dziewczyny w II trymestrze :) w koncu ;)

Lanusia93, celia lubią tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki. U mnie dziś piękna pogoda, słonko świeci, wiosna tuż tuż ;)
    Lolka ja też jakoś się nie spieszę z zakupami, na pewno zdążymy !:)
    Aleksa witaj w II trymestrze :) Jak się czujesz ?

lolka83, aleksa.wawa lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • mika1987 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie:)ja z tych mam, co nic nie maja jeszcze:)ale moze w ten czw dowiem sie kto tam pod serduchem mieszka i wtedy zaczne po malusku szukac:)wozeczek bynajmniej wybrany:)

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mika ja wózek też mam już wybrany ale poza tym nic nie mam :)
    A na jaki wózek się zdecydowałaś ?

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • BiB Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lolka83 wrote:
    ja nie mam nic, na razie sobie przeglądam tylko...pytalam kolezanek, to raczej tez ok 7 miesiaca zaczely kompletowac, to chyba zalezy od kazdego indywidulanie... :) dla mnie po prostu za wczesenie :)

w obecnych czasach to jesteś w stanie skompletować wyprawkę w kilka dni, więc to nie problem, że ktoś jeszcze czegoś nie ma...Ja mam już większość ubranek, od maja/kwietnia się zabiorę za resztę.

lolka83, amela lubią tę wiadomość

relg9vvjzvb9a3my.png
    f2w30dw4i59sqele.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amela wrote:
    Aleksa witaj w II trymestrze :) Jak się czujesz ?

A dziekuje, wyśmienicie :)

• kynga Debiutantka

Wysłany: 11 marca 2014, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór,
    Widzę dziewczyny, że piszecie o wyprawkach dla maluchów... Ja jak na razie mam tylko upatrzone kilka wózków (typów), a później będę z nich wybierać :) Ważne, żeby był lekki, gondola z uchwytem, nie ma windy u nas w bloku...ale to drugie piętro - dam radę. Czterokołowy, spore kółka...szczególnie tylne, w miare pojemny kosz na zakupy. No i komplet - gondola, spacerówka, i dobrze jakby był fotelik.
    Spacerówkę to ja już mam (nie parasolka), po mojej najmłodszej siostrze :) bardzo wygodnie się go prowadzi pamiętam i jest lekki (całość ok. 9 kg)...chyba taki trochę turystyczny jest, nie pamiętam teraz nazwy, ale napiszę Wam później :)
    Łóżeczka też już mniej więcej jestem zorientowana, pewnie wezmę używane z odbiorem osobistym w W-wie.
    Dobranoc

seneka lubi tę wiadomość

16ud9jcgknfom8xx.png
  • kynga Debiutantka

Wysłany: 11 marca 2014, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah...i ubranka dostaniemy od kolegi z pracy mojego K. (po chłopcu), i po mojej siostrze coś zostało. Te najmniejsze rozmiary tylko pewnie będą do dokupienia, no chyba, że po tym chłopcu będzie sporo :). Butelki mam po siostrze (smoczki do dokupienia). Sporo jeszcze brakuje...
    Jedyne co już kupiłam w związku z maluchem...to kocyk, bo mnie się spodobał :D
    Dodam, że nie wiem jeszcze czy to chłopczyk czy dziewczynka.

seneka lubi tę wiadomość

16ud9jcgknfom8xx.png
  • seneka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dużo rzeczy po moim bratanku no i już sporo kupiłam ubranek, łóżeczko też już mam jak i wózek tylko po nie jechać. Myślę nad przewijakiem z półkami.
    W piątek dostane potwierdzenie co do płci.

qq873e5erivgw16d.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no witam mamuśki || trymęstru jak wam idzie ?

amela lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

‹‹ 394 395 396 397 398 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ