II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Monalisa ja tez jeszcze nie mam wózka. Przykro mi z powodu tylu strat . Ja mialam jedna.
Paula to czekam jutro na fotke. A jeśli była okazja to pewnie ja tez bym kupila, 400 zl to sporo kasy za co można kupić dużo innych rzeczy dla dzidzi:-)monalisa lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Wklej jutro fotkę wozeczka chetnie zobaczę, choć juz podejrzalamna allegro . My juz wszystko mamy tylko wozek odebrać i kolyke bo na początek kolyske od kolezanki z pracy pożycze lozeczko od brata dostane po bratanku. Tylko jeszcze pare ciuszków dokupie lubie miec Dostalismy od brata 3 duze worki ciuszków po Alanku ale co będzie ja bedzie corcia
amela, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Ja się muszę przyznać ze jeszcze nic nie mam. Ale juz po usg polowkowym znaczne cos kupować
Monalisa a znacię płeć?
Fajnie ze dostaliscie tyle ciuszkow, na pewno sie przydadza, ja niestety nie mam nikogo kto moglby nam podarować w spadku jakieś ciuszki:-(
to faktycznie pół na pół może w końcu uda sie podejrzec dzidzie
U nas na 80% córeczka ale może za tydzień na połwkowych potwierdzi nam na 100% , w końcu zaczela bym jakieś zakupy
Lece po mału spać, do jutra, miłej nockimonalisa, Paula_29 lubią tę wiadomość
Ja mam już coraz więcej ale jeszcze sporo brakuje, niestety tez nie mam nikogo od kogo dostałabym ciuszki lub cokolwiek więc wszystko trzeba samemu, dlatego po troszku a do przodu. Następny zakup grubszy to będzie łóżeczko i szafka z przewijakiem, bo tyle jeszcze do pokoju małej brakuje
Monalisa przykro mi z powodu tylu strat, teraz już jesteś prawie w III trymestrze więc wszystko będzie dobrze
Co do ciuszków to na niemowlaka wszystko jest takie samo, a bez znaczenia czy różowy czy niebieski:) później dopiero zaczynają się zmiany:)amela lubi tę wiadomość
-
monalisa wrote:Podczytuje was dziewczyny i widze ze większość was ma juz wozek, a my kurcze mam juz upatrzony tylko zaplacic i zabrać do domu ale jakość boimy się za wcześnie
. Wiecie my 7 lat staran i 6 strat podrodzee
ja nie mam nic, na razie sobie przeglądam tylko...pytalam kolezanek, to raczej tez ok 7 miesiaca zaczely kompletowac, to chyba zalezy od kazdego indywidulanie... dla mnie po prostu za wczesenieamela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczynki. U mnie dziś piękna pogoda, słonko świeci, wiosna tuż tuż
Lolka ja też jakoś się nie spieszę z zakupami, na pewno zdążymy !
Aleksa witaj w II trymestrze Jak się czujesz ?lolka83, aleksa.wawa lubią tę wiadomość
lolka83 wrote:ja nie mam nic, na razie sobie przeglądam tylko...pytalam kolezanek, to raczej tez ok 7 miesiaca zaczely kompletowac, to chyba zalezy od kazdego indywidulanie... dla mnie po prostu za wczesenie
w obecnych czasach to jesteś w stanie skompletować wyprawkę w kilka dni, więc to nie problem, że ktoś jeszcze czegoś nie ma...Ja mam już większość ubranek, od maja/kwietnia się zabiorę za resztę.lolka83, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór,
Widzę dziewczyny, że piszecie o wyprawkach dla maluchów... Ja jak na razie mam tylko upatrzone kilka wózków (typów), a później będę z nich wybierać Ważne, żeby był lekki, gondola z uchwytem, nie ma windy u nas w bloku...ale to drugie piętro - dam radę. Czterokołowy, spore kółka...szczególnie tylne, w miare pojemny kosz na zakupy. No i komplet - gondola, spacerówka, i dobrze jakby był fotelik.
Spacerówkę to ja już mam (nie parasolka), po mojej najmłodszej siostrze bardzo wygodnie się go prowadzi pamiętam i jest lekki (całość ok. 9 kg)...chyba taki trochę turystyczny jest, nie pamiętam teraz nazwy, ale napiszę Wam później
Łóżeczka też już mniej więcej jestem zorientowana, pewnie wezmę używane z odbiorem osobistym w W-wie.
Dobranocseneka lubi tę wiadomość
-
Ah...i ubranka dostaniemy od kolegi z pracy mojego K. (po chłopcu), i po mojej siostrze coś zostało. Te najmniejsze rozmiary tylko pewnie będą do dokupienia, no chyba, że po tym chłopcu będzie sporo . Butelki mam po siostrze (smoczki do dokupienia). Sporo jeszcze brakuje...
Jedyne co już kupiłam w związku z maluchem...to kocyk, bo mnie się spodobał
Dodam, że nie wiem jeszcze czy to chłopczyk czy dziewczynka.seneka lubi tę wiadomość