II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Rika ja tez trzymam kciuki za Twoja prace i za wizyte Rubi.koniecznie daj znaka co tam na wizycie.a moje piersi hmm teoche urosly alt nie ma tragedii chodze w stanikach wiekszych z kiedys jak bylam pelniejszych ksztaltow no wlasnie z tymi spodniami jest roznie ale chodze w leginsach z pasem ktore mi towarzysza od 4-5miesiaca..jak byly za luzne to jest guziczek i gumeczka i moznabylo zwezic,podwiazac jakby pas latal a pozniej odwiazac i teraz trzyma sie zuper na brzuszku;-) no i wlasnje tez kupilam kilka luznych sukienek ale nie ma sie kiedy w nie ubrac bo brak pogody
-
nick nieaktualnyZe stanikami tez tak mi skoczyły cycki, ale ja mam do tego nierówne od tamtej ciąży mi jakoś tak zostało, że lewa większa o rozmiar od prawej ;/ to jest masakra, powinnam sobie kupowac dwa staniki w roznych rozmairach, przecinac je w połowie i zszywac w jeden. Musze przez to kupowac stainki z gąbęczką, żeby w tej prawej piersi dodawac optycznie objętości.
Polecam kupować staniki które rosną z biustem, gdzies ostatnio o nich czytalam i taki zamierzam kupic na poczatku lipca po wypłacie. One sa tez od razu do karmienia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2013, 09:01
rubi67 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pasia wiem cos o tym, jak nie mozna zalozyc ciuchow lzejszych, bo pogoda nie pozwala. Nasze wakacje w Pl wygladaly tak, ze po przylocie walizka wyladowala w kacie i ruszylam na zakupy. W walizce sukieneczki, legginsy, letnis bluzeczki,k tuniki itd a w Polsce bylo 9-10 stopni!!! wiec musialam kupic polar i jakis sweter, bo nie dalo sie wytrzymac...
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczeta - ja dopiero nadrabiam watki i pomalu wracam do zywych haha, tydzien wolnego mam troche odpoczne Mamy swietna pogode - ponad 20stopni, i nie pada co wogole nie pasuje do UK haha! Tylko przez te upaly mam problem puchniecia - mianowinie puchnie mi tylko jedna(!) noga, lewa, ma ktorej mam super widoczne i wypukle zyly - musze sie ukrywac w jeansach i maxi sukienkach....
Pasia, dobrze, ze Was szybciutko wypuscili
Rubi, jak po wizycie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2013, 19:14
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Kochane, niestety moj szkrab nie rozlozyl nozek i co podnioslam glowe zeby go zobaczyc to sie chowal ;/ Na zlosc robil .... Nie wiem czy corcia czy syncio. No ale najwazniejsze, ze jest wszystko w porzadku. Sluchalismy serduszka i troszke go podgladalismy, no albo ja podgladalismy tak mi kamien z serca spadl, ze jest OK. Juz 17 tydzien prawie, ale czas leci. W lipcu polowkowe USG, moze wtedy sie pokaze i poznamy plec.
No, a reszta w porzadku, cisnienie i takie tam w normiexcarolinex, vivien, pasia27, maja2024 lubią tę wiadomość
-
rubi67 wrote:Wlasnie, trzymaja nas w niepewnosci, a dzis czytalam nawet taki ciekawy artykuł o tym, dlaczego warto poznac jak najszybciej plec dziecka Chodzi o nawiazanie wiezi z dzieckiem itp, itd
Wow, tego to nie slyszalam, ale moze faktycznie cos w tym jest
Juz od malego takie urwisy -
Witam Kropke Dzieki dziewczyny za odpowiedzi.
Mam do was jeszcze pytanko, a mianowicie czy bierzecie nospe???
Wczoraj moj gin powiedzial mi, ze mam lykac 2 razy dziennie magnez a do tego 2 razy dziennie nospe. On wie, ze ja jestem przeciwniczka jakich kolwiek lekow wiec dodal od razu " nie boj sie nospy w ciazy ".
Nie boje sie nospy, niby nic zlego dziecku nie wyrzadzi, jednak ma jakis ( maly ) wplyw na rozowoj miesni u dziecka.
Powiedzcie dziewczyny czy wy bierzecie ta nospe i w jakim celu tak naprawde ??