II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Pasia, trzymam kciuki za dobre wiesci:)
Dziewczyny, a co do ruchów, to dzis z polozna przeczytalysmy na opisie usg, ze lozysko mam z przodu, wiec troszke jeszcze poczekam na ruchy Maluszkapasia27 lubi tę wiadomość
-
xcarolinex wrote:Pasia, trzymam kciuki za dobre wiesci:)
Dziewczyny, a co do ruchów, to dzis z polozna przeczytalysmy na opisie usg, ze lozysko mam z przodu, wiec troszke jeszcze poczekam na ruchy Maluszka
Ja też mam łożysko z przodu, a ruchy zaczęłam odczuwać w 15 tygodniu. Więc nie zawsze się sprawdza, że jak jest łożysko z przodu to później czuje się ruchy:) Może nie będziesz musiała długo czekać Czego Ci życzę bardzo:)pasia27 lubi tę wiadomość
-
xcarolinex wrote:Pasia, trzymam kciuki za dobre wiesci:)
Dziewczyny, a co do ruchów, to dzis z polozna przeczytalysmy na opisie usg, ze lozysko mam z przodu, wiec troszke jeszcze poczekam na ruchy Maluszka
Ja też mam łożysko z przodu, a ruchy poczułam na końcu 17 tygodnia. -
Dziewczyny rano pisaliscie o poduchach na plecy myslicie ze roznia sie czyms one??Napewno cenami ale np. wypelnieniem,materialem,wytrzymaloscia???
Bo nie chce kupic poduchy bo byla 20-50zl tansza a bede ja miala zaledwie na kilka miesiecy bo sie juz "odlezy" i zrobia sie gory i pagorki... -
asia__u wrote:xcarolinex wrote:Pasia, trzymam kciuki za dobre wiesci:)
Ja też mam łożysko z przodu, a ruchy poczułam na końcu 17 tygodnia.
Wiec w takim razie mam nadzieje, ze w moim przypadku tez tak bedzie -
dziewczyny jestem juz po widzeniu z Kacperkiem ladnie sie pokazywal do mamusi i lezal sobie spokojnie.lekarz go obejrzal, troche pomierzyl i wszystko w porzadku
brzuch miekki,szyjka zamknieta i ta woda co mi poleciala to mam jakis stan zapalny i dostalam globulko dopochwowe ale to nie grozne dla maluszka..
eh i skad takie dziadostwo sie przyplatalovivien, Rika, xcarolinex lubią tę wiadomość
-
anilorak wrote:Antolka wrote:Vivien, no właśnie pod reką nie wyczuwam nic, ale czuje takie pyk, pyk, pyk...Kurcze, mam wrazliwie jelito wiec znam jego zachowanie, i to nie jest to.
Wydaje mi się ze to maleństwo
Moim zdaniem to maleństwo U mnie ruchy na początku nie były wyczuwalne ręką, bardziej coś czułam w środku, ale trudno to opisać słowami.
a ja gdybym reki nie przystawila to bym tak wczesnie nie wyczula
oddycham pelnym brzuchem i ciezko mi inaczej dzidzie wyczuc niz pod reka.Sluchanie ciala u mnie nie pomaga ;(
Ale moze jestem dziwny typ -
pasia27 wrote:dziewczyny jestem juz po widzeniu z Kacperkiem ladnie sie pokazywal do mamusi i lezal sobie spokojnie.lekarz go obejrzal, troche pomierzyl i wszystko w porzadku
brzuch miekki,szyjka zamknieta i ta woda co mi poleciala to mam jakis stan zapalny i dostalam globulko dopochwowe ale to nie grozne dla maluszka..
eh i skad takie dziadostwo sie przyplatalo
ciesze sie kochana ze Kacperek zdrowo rosnie wkoncu jakby mialo byc inaczej :*
A bakterie w mgnieniu oka przepedzisz
Kleopatra ja wlasnie tez wole dac wiecej i dluzej sie nia cieszyc
Wkoncu planuje dwojke szkrabow