Imiona dla dzieci
-
WIADOMOŚĆ
-
My mamy w domu Anielkę i Antka, a w brzuchu Janka ♥
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 22:23
kasza, Kamilam8, magda_lena86 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
W domu mam dwóch synów: Tymoteusza i Olafa i teraz miał być Nikodem, a prawdopodobnie w brzuszku rośnie mała Nel
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 23:02
Kamilam8, foxylady, Olcia..89 lubią tę wiadomość
-
Teraz chyba podswiadomie wybieramy imiona "miedzynarodowe", latwe do wymowienia nawet za granica, Kalina, Elena, Feliks, Antoni itd.. W dzisiejszym swiecie wlasciwie wszyscy mamy jakies kontakty za granica, praca, studia, wycieczka, wtedy na pewno latwiej z takim uniwersalnym imieniem. Moj sie uparl na Aurora, ale powiedzialam mu, OK wyobraz sobie jak mialby to wypowiedziec Anglik teraz juz tak nie naciska.
Lonia lubi tę wiadomość
-
My jeszcze nie wiemy co kryje się w brzuchu, ale zdecydowanie chłopiec to Jakub ( i tutaj imie mamy wybrane od ponad 8 lat, od naszej pierwszej rozmowy zupełnie niepoważnej o imionach dla dzieci:) a dla dziewczynki nie mamy zupełnie pomysłu, myśleliśmy o Lence, Laurze ale nie jesteśmy przekonani. Stwierdziliśmy że jak dowiemy się kto mieszka w brzuchu to będziemy się decydować_____________________________________
starania od 10.2014
[*] 9tc. 04.2015
-
nick nieaktualnyMy wybraliśmy najbardziej pospolite imiona, ale nie dlatego, że własnie są pospolite, tylko nam obojgu się podobaja. Miała być Kasia, ale mam dwie w rodzinie to trzecia już za dużo. Więc została Ania. Chciałam Hanię, ale wołam tak na królika i mąż powiedział, że nie nazwie tak córki ;p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny