X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Jakie witaminy/suplementy brać?
Odpowiedz

Jakie witaminy/suplementy brać?

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2019, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu macie ranking z analizą składu.
    https://pantabletka.pl/jakie-witaminy-w-ciazy-opinia-analiza/

Jolcia1985 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2019, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k878 wrote:
    Ja biorę od początku ciąży Mama DHA premium+. Babka mi powiedziała, że teraz jak skończę paczkę, to mam przejść na Pregna Plus, tylko tam jest mało DHA, a z kolei jest kwas foliowy 600 ug, muszę poczytać o tym, bo wydaje mi się, że kwasu w III trym już się nie bierze, a to prawie w III będzie wchodzić.
    hej mi właśnie mój lekarz nic nie mówił o jakiś witaminach i nic nie biore tylko kwas foliowy i sie zastanawiam czy nie kupić sobie falvit mama ?? pozdrawiam jestem w 13 tyg

• Leira Autorytet

Wysłany: 11 marca 2019, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    joe anna wrote:
    hej mi właśnie mój lekarz nic nie mówił o jakiś witaminach i nic nie biore tylko kwas foliowy i sie zastanawiam czy nie kupić sobie falvit mama ?? pozdrawiam jestem w 13 tyg

A co mniej więcej jadasz na co dzień?

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • julka_kulka Ekspertka

Wysłany: 14 marca 2019, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie pytanie jak odżywiasz się na codzień?

km5sgu9r4z5eztia.png

Czekamy na Ciebie <3
1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ