X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Jakie witaminy/suplementy brać?
Odpowiedz

Jakie witaminy/suplementy brać?

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2019, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu macie ranking z analizą składu.
    https://pantabletka.pl/jakie-witaminy-w-ciazy-opinia-analiza/

Jolcia1985 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2019, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k878 wrote:
    Ja biorę od początku ciąży Mama DHA premium+. Babka mi powiedziała, że teraz jak skończę paczkę, to mam przejść na Pregna Plus, tylko tam jest mało DHA, a z kolei jest kwas foliowy 600 ug, muszę poczytać o tym, bo wydaje mi się, że kwasu w III trym już się nie bierze, a to prawie w III będzie wchodzić.
    hej mi właśnie mój lekarz nic nie mówił o jakiś witaminach i nic nie biore tylko kwas foliowy i sie zastanawiam czy nie kupić sobie falvit mama ?? pozdrawiam jestem w 13 tyg

• Leira Autorytet

Wysłany: 11 marca 2019, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    joe anna wrote:
    hej mi właśnie mój lekarz nic nie mówił o jakiś witaminach i nic nie biore tylko kwas foliowy i sie zastanawiam czy nie kupić sobie falvit mama ?? pozdrawiam jestem w 13 tyg

A co mniej więcej jadasz na co dzień?

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • julka_kulka Ekspertka

Wysłany: 14 marca 2019, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie pytanie jak odżywiasz się na codzień?

km5sgu9r4z5eztia.png

Czekamy na Ciebie <3
1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ