plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatalka0887 wrote:Hej odebralam dzis wyniki i mam ths 5,1 czyli niedoczynnosc tarczycy. Dopiero twraz dostalam skierowanie i tak pozno to wyszlo. Od razu zrobilam wyniki tsh3 i tsh4. Spotkalyscie sie z tym kiedys? Bosze mam same stresy w tej ciazy...
Z tarczyca ma problem niejedna ciezarna,wiec to nie powód do stresu:-)spoko:-) -
nick nieaktualnyPaulinka:-) pewnie wylądował maluszek w inkubatorku,bo miał małą wagę...Twoja Kornelka wazy juz 2700,jak nie więcej,wiec spokojnie moze się rodzic-nic jej nie grozi:-) Wyniki badan dobre,wiec niepotrzebnie sie stresujesz kochana.
W 'moje 600g szczęścia tez sa maleństwa z bardzo mala waga. Do inkubatorkow trafiają tylko takie dzieciaczki,które nie są gotowe ,żeby zyc normalnie poza brzuszkiem,Kornelia jest gotowa
Natalka? Wiesz,ze ja jeszcze ani razu mojemu nie zrobiłam dobrze? W tym sensie w ktorym Ty zrobilas dzisiaj:P Boje sie trochę...Normalnie połykasz?ze tak Cie zapytam... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabinka, mysle, ze nieduza ilosc nie powinna zaszkodzic. Filizanke jak wypijesz to nic nie powinno sie dziac.
TSH 5,1 to sporo juz. Jesli jednak ft3 i ft4 beda w normie, szczegolnie wazne jest ft4- raczej niech sie gornej granicy trzyma, to powinno byc ok. Na tym etapie dziecko ma juz swoje hormony takze no nie martw sie. Leki dostaniesz i po sprawie.
Ja wiem Dorotka, wiem. Ale usg moze przeklamywac wage, a jak mi klamie w dol? W sensie, ze jednak mniej wazy? A Kornelcia taka mala w porownaniu do Waszych i dlatego sie martwie troszke. Ale tylko troszke.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 11:18
-
nick nieaktualny
-
dddodiii wrote:Tsh3 i tsh4? A nie ft3 i ft4?
Z tarczyca ma problem niejedna ciezarna,wiec to nie powód do stresu:-)spoko:-)
-
nick nieaktualnydddodiii wrote:Paulinka:-) pewnie wylądował maluszek w inkubatorku,bo miał małą wagę...Twoja Kornelka wazy juz 2700,jak nie więcej,wiec spokojnie moze się rodzic-nic jej nie grozi:-) Wyniki badan dobre,wiec niepotrzebnie sie stresujesz kochana.
W 'moje 600g szczęścia tez sa maleństwa z bardzo mala waga. Do inkubatorkow trafiają tylko takie dzieciaczki,które nie są gotowe ,żeby zyc normalnie poza brzuszkiem,Kornelia jest gotowa
Natalka? Wiesz,ze ja jeszcze ani razu mojemu nie zrobiłam dobrze? W tym sensie w ktorym Ty zrobilas dzisiaj:P Boje sie trochę...Normalnie połykasz?ze tak Cie zapytam... -
nick nieaktualnyOj Dorotka, to Ciebie trzeba rozdziewiczyć
Ja w ciąży nie połykam, bo mi po prostu smak nietegos, a tak to różnie
Francuz, Hiszpan,Grek - byle dobra zabawa i każdemu sprawiała frajdę
Zadzwoniłam do lekarza zezwolił na szklankę lipy ale na wieczór, żeby nie podkusiło i nie wyszła na spacer, bo będzie gorzej jak zacznę pocić w czasie spaceru. Do tego płukanka z sody na gardełko, witaminka C naturalna z cytryny w herbacie, owoce cytusowe i czosnek jak najbardziej
-
nick nieaktualnybinka76 wrote:Oj Dorotka, to Ciebie trzeba rozdziewiczyć
Zadzwoniłam do lekarza zezwolił na szklankę lipy ale na wieczór, żeby nie podkusiło i nie wyszła na spacer, bo będzie gorzej jak zacznę pocić w czasie spaceru. Do tego płukanka z sody na gardełko, witaminka C naturalna z cytryny w herbacie, owoce cytusowe i czosnek jak najbardziej
No ja raz nie zdazylam wziac buzi i w niej skonczyl ale jakos smak.. no sok pomaranczowy to nie jest hihi -
nick nieaktualnyA ja niedawno wstalam;-)
No temat pierwsza klasa poruszony widzę, mi dzisiaj pobiera ten posiew i wracam do sexu bo czytałam ze 3 dni przed trzeba się wstrzymać.
Mój mały jakiś spokojny wczoraj był trochę się martwie... Dzisiaj podobnie. Ruchy czuje ale bardziej się wypina niż kopie. -
nick nieaktualnybinka76 wrote:Oj Dorotka, to Ciebie trzeba rozdziewiczyć
Zadzwoniłam do lekarza zezwolił na szklankę lipy ale na wieczór, żeby nie podkusiło i nie wyszła na spacer, bo będzie gorzej jak zacznę pocić w czasie spaceru. Do tego płukanka z sody na gardełko, witaminka C naturalna z cytryny w herbacie, owoce cytusowe i czosnek jak najbardziej -
nick nieaktualnyNo..analny ja tam lubię bardzo,tylko faktycznie nie ostro,bo jak za ostro to zaboli:/
Kurde ja to miedzy cyckami nie bardzo,bo takich aż nie mam,żeby "coś" miedzy nimi wsadzić Raczej niewygodnie by było chociaż tak teraz ścisnęłam i...moze...
Ale z tym brzuchem to juz nie jest to...Juz za duży Mi to juz sie nawet porządnie wypiąć jest ciężko...Jeszcze tylko troche...
Ale dzisiaj łyknę od marca tego nie robiłam...a Kuźwa koniec wrzesnia mamy!!! Koniec świata...
Babcie widziałam z wózkiem,a w wózku niepełnosprawna mala dziewczynka:-( rozbeczałam się okropnie Wszystko tylko nie to -
nick nieaktualnyCaramel wrote:A ja niedawno wstalam;-)
No temat pierwsza klasa poruszony widzę, mi dzisiaj pobiera ten posiew i wracam do sexu bo czytałam ze 3 dni przed trzeba się wstrzymać.
Mój mały jakiś spokojny wczoraj był trochę się martwie... Dzisiaj podobnie. Ruchy czuje ale bardziej się wypina niż kopie.
A może sie uspokoił,bo niedługo wychodzi...?
-
nick nieaktualnydddodiii wrote:No..analny ja tam lubię bardzo,tylko faktycznie nie ostro,bo jak za ostro to zaboli:/
Kurde ja to miedzy cyckami nie bardzo,bo takich aż nie mam,żeby "coś" miedzy nimi wsadzić Raczej niewygodnie by było chociaż tak teraz ścisnęłam i...moze...
Ale z tym brzuchem to juz nie jest to...Juz za duży Mi to juz sie nawet porządnie wypiąć jest ciężko...Jeszcze tylko troche...
Ale dzisiaj łyknę od marca tego nie robiłam...a Kuźwa koniec wrzesnia mamy!!! Koniec świata...
Babcie widziałam z wózkiem,a w wózku niepełnosprawna mala dziewczynka:-( rozbeczałam się okropnie Wszystko tylko nie to
https://www.youtube.com/watch?v=ZoBfSVI35Ak
dla rozbawienia
-
nick nieaktualnydddodiii wrote:Moze miał gorszy dzien...Moja tez czasem caly dzien tylko się wypnie tu i tam,a następnego dnia wariuje...
A może sie uspokoił,bo niedługo wychodzi...?
Oby bo trochę się martwię dzisiaj podobnie. Dobrze ze dzisiaj mam wizytę byle do 16, jak dla mnie mógłby niedługo wyjść
Co do lodów to powiem Wam ze lubie robić, hehe nawet jak coś wspomnę mojemu o lodzie to robi mu się taki jak ja to nazywam "lodzikowy uśmiech" a do tego jeszcze te jego doleczki w policzkach achWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 12:35
-
nick nieaktualnyCaramel wrote:Oby bo trochę się martwię dzisiaj podobnie. Dobrze ze dzisiaj mam wizytę byle do 16, jak dla mnie mógłby niedługo wyjść
Co do lodów to powiem Wam ze lubie robić, hehe nawet jak coś wspomnę mojemu o lodzie to robi mu się taki jak ja to nazywam "lodzikowy uśmiech" a do tego jeszcze te jego doleczki w policzkach ach
ja dzis mam szkole rodzienia, pogadam z polozna moze ona mnie jakos uspokoi chociaz na chwile -
nick nieaktualnyA my mamy sypialnie obok sypialni moich rodzicow i niestety KURWA bez wiekszych szalenstw bylo, nie dosc, ze seksy zakazane, to wszystko inne bylo po ciuchutku i w ogole tak wiecie... no niekomfortowo. Coz. Zycie nie? Az mi sie plakac chce, tak wam zazdroszcze strasznie jeszcze teraz jak mam nawet nie prowokowac u siebie zadnego podniecenia itp oszaleje juz mam dosc
Buuu i juz wyje -
nick nieaktualnygreen wrote:A my mamy sypialnie obok sypialni moich rodzicow i niestety KURWA bez wiekszych szalenstw bylo, nie dosc, ze seksy zakazane, to wszystko inne bylo po ciuchutku i w ogole tak wiecie... no niekomfortowo. Coz. Zycie nie? Az mi sie plakac chce, tak wam zazdroszcze strasznie jeszcze teraz jak mam nawet nie prowokowac u siebie zadnego podniecenia itp oszaleje juz mam dosc
Buuu i juz wyje