Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr plotki...plotki :)
Odpowiedz

plotki...plotki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie! Gdzie Sabinka???? Moze ona pojechala rodzic :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dddodiii wrote:
    Hahahah:D jestem :D
    Taka kurde zmęczona dzisiaj jestem,ze pól dnia przespałam :P
    Jak będę rodzic,to dam Wam znać od razu :-) Mam nadzieje,ze Wy tez :-)
    Nie wiem czemu dzisiaj taka zmęczona jestem...Nic kompletnie nie robiłam...oprócz spania:-)
    Ja też spałam dużo. Nie czuję się w formie. Przynajmniej brzuch . mi nie twardnieje już.. jestem kaput..
    Sabinka pewnie gdzieś biega :)
    Ja tam chce donosić do 36 tyg a potem wracam do bzykania i prac domowych. Bo po porodzie znowu 6 tyg bez seksu.. ; (

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo...ostatnio myślałam o tym...kurwa 6tygodni!!!!!! Tragedia :-(
    Ja od piątku zapierdalam po schodach :P Ciekawe,czy cos to da :P
    Ale boje sie tego nacięcia...ze sie nie zagoi...albo ze jak będę się bzykać,to ta rana będzie sie babrac czy cos :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dddodiii wrote:
    Nooo...ostatnio myślałam o tym...kurwa 6tygodni!!!!!! Tragedia :-(
    Ja od piątku zapierdalam po schodach :P Ciekawe,czy cos to da :P
    Ale boje sie tego nacięcia...ze sie nie zagoi...albo ze jak będę się bzykać,to ta rana będzie sie babrac czy cos :-(
    No ja się boję ze jyz nigdy nie będzie tak fajnie.. ani mi ani jemu.. Czytałam kiedyś ze faceci mówią ze po porodzie ich kobiety nie są już tak ciasne i ze seks nie jest już taki fajny..

Caramel lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    No ja się boję ze jyz nigdy nie będzie tak fajnie.. ani mi ani jemu.. Czytałam kiedyś ze faceci mówią ze po porodzie ich kobiety nie są już tak ciasne i ze seks nie jest już taki fajny..

I ja też się tym strasznie martwię.

Dzisiaj miałam taki dzień że ciągle zmęczona byłam. Przelezalam cały dzień w łóżku i niby mi się chciało spać a zasnąć nie mogłam jak zaczynałam czytać książkę sen mnie na chwilę lapal i tak w kółko...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem, żyję w 2paku. Moja młodsze dziecię przeziębienie dopadło i musze w nią troszkę eliksirów wprowadzić: czosnek, syrop domowy itp
    Tak ogólnie to dziś z nudów gram na gierce w telef i jakoś wciągnęło mnie :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja często czytałam (chyba nawet gdzies na forum BB), ze dziewczyny mają ciaśniej,niż mialy-przez szycie...Ale kto to wie jak to u nas będzie...
    Jak będę miec jak studnia bez dna,to robię operację. Ja bez sexu nie dam rady... Malo tego-przeciez związek sie jebie jak nie ma dobrego sexu...tak mi się wydaje...ze z czasem się jebie...
    Nie no...nie może być aż tak źle po porodzie...Przeciez pipka jest elastyczna,no nie?:-) Moze i byc delikatnie luźniej,ale bez przesady:-)wiecznie też mega ciasne nie bedziemy:P
    Sabinka?? Zmienilo sie cos u Ciebie z serem po porodach?:-)

Oliwcia ma dzis piątą czkawkę...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak powiem... Przez 4tyg byłam tak zmęczona że nawet nie myślałam. Seks lubię, w szerokim wachlarzu :-P, ale i za pierwszym i drugim razem miałam stracha, nawet nie umiem tego nazwać. Czy związek wali się przez seks hmm chyba nie! To tylko banał, wymowka. Tak z własnego życia .
    Z seksem poczekam do wizyty i zielonego światełka, chyba że wykorzystany inne formy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 23:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde jak o tym myślę to jestem coraz bardziej przerażona..
    No na początku będzie strach to tez słyszałam.. ale Sabinka czy jest jakoś inaczej? Mniej przyjemnie? Kurde wiem ze dziecko najważniejsze ale nie chciałabym być nieszczęśliwa do końca życia bo seks to bardzo ważna sfera mojego prywatnego życia.. po prostu kocham to i mojego męża ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepszy seks jest po 30dziestce :P i to jest prawda.
    Choć po 40dzieste jeszcze lepszy ,ale tego jeszcze nie wiem - brakuje mi troszke

Można z tylu form czerpać przyjemność , że brzmi pytanie czy "prosty" seks to jedyna forma ktora musi dać przyjemność. Można na tyle sposobów uszczęśliwić kobiete że to tylko zależy od otwartości umysłu.

Prawda po porodzie jest taka że jeśli obydwoje jesteście zaangażowani w opieke, to jedyny wasz seks to przytulanki.

dddodiii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm racja aczkolwiek ja tam lubię seks ze tam powiem waginalny o mój mąż też najbardziej.. jasne pierwsze tygodnie tak ale chodzi mi bardziej o to co będzie po tym półtora miesiąca.. planuje szybki powrót do formy i mam nadzieje ze to się uda :) nie należe tez do kobiet które będą wisieć nad lozeczkiem i się wzruszac.. maz o nasza relacja jest dla mnie tak samo ważna jak relacja z dzieckiem..

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 05:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    kazda z nas sie tego boi.. miejmy nadzieje, ze jednak w ciagu pologu wszystko wroci do normy.
    My z mezem jestesmy tak wyposzczeni, ze te 6 tyg pologu brzmi jak wyrok na dozywocie ;P
    Bo oczywiscie zakaz seksu dalej mamy ;) swietnie. Ostatnio w lutym sie kochalismy. A jest kurwa prawie pazdziernik.

Dzisiejsza noc bez skurczy. Ale na siku bylam z 5 razy ;) i juz spac nie moge eh :/

No i witam sie w ciazy donoszonej.

Kiedy wizytujecie? Dorotka Ty niedlugo masz wizyte, nie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    green wrote:
    kazda z nas sie tego boi.. miejmy nadzieje, ze jednak w ciagu pologu wszystko wroci do normy.
    My z mezem jestesmy tak wyposzczeni, ze te 6 tyg pologu brzmi jak wyrok na dozywocie ;P
    Bo oczywiscie zakaz seksu dalej mamy ;) swietnie. Ostatnio w lutym sie kochalismy. A jest kurwa prawie pazdziernik.

Dzisiejsza noc bez skurczy. Ale na siku bylam z 5 razy ;) i juz spac nie moge eh :/

No i witam sie w ciazy donoszonej.

Kiedy wizytujecie? Dorotka Ty niedlugo masz wizyte, nie?
    A ten teges innych form nie możecie stosować? żeby chociaż upust mężowi zrobić ? ;p
    ja mam wizytę 6 października, może zdążysz do tego czasu urodzić ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tam ostatni sex miałam w niedzielę lezymy sobie oglądamy nagle mąż zaczyna mnie miziac :-P byłam zaskoczona bo ostatnio mówił że nie, nie i nie bo mu dziwnie że tu taki brzuch i ze sobie poczeka :-P

Ja mam wizytę w ten czwartek.

Paulina gratuluję donoszonej ciąży.

Ja mimo że wczoraj przespalam prawie cały dzień to w nocy wstalam dwa razy i o dziwo na "2".

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    A ten teges innych form nie możecie stosować? żeby chociaż upust mężowi zrobić ? ;p
    ja mam wizytę 6 października, może zdążysz do tego czasu urodzić ;)

Ty sie wstrzymaj, masz jeszcze młodą ciąze, wpierw nam ustąpić miejsca
    Kurcze ,a tu u mnie nic...
    Wzięło mnie na słodkie, wczoraj poszłam do biedry kupiłam sobie biszkopty i smarowałam je dżemem wiśniowym - pycha

Przytyłam sporo, ale widzę że na twarzy, i nogach mam sporo zatrzymanej wody

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 08:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    binka76 wrote:
    Ty sie wstrzymaj, masz jeszcze młodą ciąze, wpierw nam ustąpić miejsca
    Kurcze ,a tu u mnie nic...
    Wzięło mnie na słodkie, wczoraj poszłam do biedry kupiłam sobie biszkopty i smarowałam je dżemem wiśniowym - pycha

Przytyłam sporo, ale widzę że na twarzy, i nogach mam sporo zatrzymanej wody
    To było do Paulinki bo pytała o wizytę i ze ona zdazy. Heh..
    Ja tam najwcześniej koniec października początek listopada bym chciała

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe kłania się czytanie ze zrozumieniem - ech

Znów przestawiłam łóżeczko, kurcze coś mi nie pasi, latam z nim jak nie wiem co. P przyjdzie i tylko oczami przewróci

kurcze katar chyba mnie bierze, kicham jak głupia i czuje kluchę w gardle (młoda mnie zaraziła)- cholera teraz mi katar nie potrzebny, trzeba wykurować się ,ale czym?
    Na razie pije syrop z cebuli/czosnku/miodu - zobaczymy czy pomoże.

Młoda dziś nie miała iść do szkoły, ale wstała i UWAGA jak nigdy sama stwierdziła że nie chce zaległości i idzie bo lepiej sie czuje (szok) Jak nie ona.

Caramel lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Paulinka,ja wizytuje w poniedziałek :-) Dziękuję,ze pamiętasz o mnie:-)

A wiecie co se myślałam? :D a jak urodzimy wszystkie w jednym dniu??:D hahah:D to by dopiero byly jajca:D to juz do tv z tym :D

A dzis byliśmy w urzędzie załatwić zaświadczenie o poczeciu o uznaniu ojcostwa,bo położna radzila,żeby zrobić to przed porodem,bo wtedy tez przy porodzie i po łatwiej o to,żeby tatuś byl obecny :-) Zajęli nam to pół godzinki.
    Do urzędu zapisalismy sie przez Internet i dlatego poszlo szybko,wiec polecam interneta:P
    I papierek mamy i spokój :-) A potem oczywiście drugi papierek po narodzeniu,ale to już dzieki zaświadczeniu moj M.bedzie mogl isc beze mnie z moim dowodem załatwiać,a ja zostanę z małą w domu :-)

green lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalka - to facet jest i tez chcialby podotykac, nawet przy samych pieszczotach heheh :) a niestety - polozna mowila, ze juz jak poszlo 2cm rozwarcia, to zeby wlasnie uwazac na te sprawy. Szczegolnie, ze wiesz, nawet jak mezowi robie dobrze, to i mnie to kreci, krew plynie szybciej, co moze spowodowac skurcze. A jeszcze pare dni chce jeszcze wytrzymac w dwupaku ;)

Sabinka moze herbata z miodem i cytryna, mleko z miodem i maslem, soczki malinowe, sa tez jakies leki takie dla ciezarnych na katar, kiedys w rossmannie widzialam.

Dobra zapisuje w telefonie Wasze wizyty:
    Natalia 6.10,
    Karolina jutro.
    Dorotka 28.09
    No i Sabinka :) 29.09

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 12:42

dddodiii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina jest taka linia leków prenalen one są na naturalnych składnikach jest syrop, spray na katar. Ja używałam ten na katar i powiem Wam ze najszybciej wyzdrowialam po czosnku, miodzie i mleku wystarczyło pić przez dwa dni.

‹‹ 101 102 103 104 105 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ