Tydzień, a płeć :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja już w najbliższy piątek się dowiem wszyscy mówią że wyglądam na chłopaka a ja się czuję na dziewczynkę no jestem ciekawa co tam się skrywa
edit: jest CÓRECZKAWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 21:32
polkosia, Blondik lubią tę wiadomość
-
A u mnie na badaniu prenatalnym lekarz powiedział, że jeżeli chodzi o płeć to jest ze wskazaniem na dziewczynkę - to był 12 tydzień i 3 dzień. W piątek byłam na wizycie u mojej Pani ginekolog i potwierdziło się - będę miała córeczkę i wszystko jest w jak najlepszym porządku Ale się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!
polkosia lubi tę wiadomość
-
Zawsze można próbować kupować w innym kolorze Choć to nie takie łatwe
Ja też przy pierwszej Córci byłam nastawiona bardzo na synka, ale muszę przyznać, że ma już 3 latka i jest absolutnie cudowna! Nawet w różowych ciuszkach"Zamienię pustynię na pojezierze,
a wyschniętą ziemię na wodotryski." Iz 41,18
-
U nas w 17 tyg lekarka powiedziała, że córeczka ja wciąż jednak liczę się z tym, e może okazać się chłopak chociaż sama widziałam 3 kreski, które podobno dziewuszkę oznaczają.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
nick nieaktualnyA nam na prenatalnych lekarz powiedzial,ze nie powie nam plci,bo to nie będzie jeszcze pewne... Tydzień później bylam u mojego i nawet nie wpadł na to,żeby zobaczyć co ma między nóżkami...W sumie chciałabym juz bardzo wiedzieć,ale tak na 100% to w który tygodniu widać? Teraz ide 30kwietnia,to będę w ostatnim dniu 15 tygodnia...Myslicie,ze mogę zapytać mojego Gina czy cos widac?