Tydzień, a płeć :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dddodiii, podobno na 100% to wiadomo dopiero, jak się urodzi Mój na prenatalnych nie powiedział sam z siebie, musiałam go wprost zapytać. Ten wczoraj też nie, a po pytaniu mówił, że powie, ale nie na 100%. Nie sugerowałam mu nic, żeby nie było Ja na Twoim miejscu zapytałabym go po prostuKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OvuFriend
-
Ja przeczuwałam od początku, że dziewczynka Jak test wyszedł pozytywny to mówiłam, że na bank dziewczynka Pierwsze badania prenatalne w 11 tyg ciąży na 80% potwierdziły moje przeczucia Badania połówkowe w 18 tyg potwierdziły na 99.9% (cytując lekarza) Ostatnie badanie USG u mojego lekarza również to potwierdziły
polkosia lubi tę wiadomość
-
u mnie dzisiaj lekarz powiedzial, po tym jak go przycisnelam hehe że daje 60% na chłopca, ale na tym etapie (12 tc.) mam się jeszcze nie nastawiać na konkretną płeć i nie przygotowywać wyprawki ponieważ narządy rozrodcze są jeszcze bardzo podobne do siebie.
-
W 18 tygodniu gin mówił, że wszystko idzie na dziewczynkę... już się nastawialiśmy, ale w 20 tygodniu powiedział, że jednak idzie na chłopca. Wtedy "zgłupieliśmy".
Badanie prenatalne na początku 21 tygodnia potwierdziło na 100% chłopca, dobrze było widać męskie narządyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 15:44
zakocona lubi tę wiadomość