Tydzień, a płeć :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No kolejna wizyta 25 lutego:-) zobaczymy co doktor powie
-
Witam Was!
My płci jeszcze nie znamy
Ostatnio byliśmy na wizycie pod koniec stycznia, maluszek źle był ułożony i na dodatek strasznie brykał, nie dało się odgadnąć to był 15 tc.
Kolejną wizytę mamy już za 7 dni! 26 lutego zobaczymy co maluszek kryje między nóżkami, albo mamy nadzieję że się dowiemy! -
Ja w 12 tyg dowiedziałam się, że dziewczynka. Później w 14 tyg na prenatalnych lekarz potwierdził płeć następna wizyta 25 lutego , msm nadzieję, że nic się nie zmieni
polkosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rybka1988 wrote:No kolejna wizyta 25 lutego:-) zobaczymy co doktor powie
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/41676d93b29a.jpg
-
u mnie pierwsza próba określenia płci maluszka będzie w najbliższy wtorek (13+5), jestem szalenie ciekawa! na tak wczesnym etapie chyba prościej jest odgadnąć płeć męską niż żeńską, bo wiadomo coś tam może bardziej odstawać i już pojawia się domysł, że to może chłopiec
Toa, polkosia lubią tę wiadomość
-
julita wrote:u mnie pierwsza próba określenia płci maluszka będzie w najbliższy wtorek (13+5), jestem szalenie ciekawa! na tak wczesnym etapie chyba prościej jest odgadnąć płeć męską niż żeńską, bo wiadomo coś tam może bardziej odstawać i już pojawia się domysł, że to może chłopiec
U nas poki co ze wskazaniem na synusia.julita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie prywatna gin od 12tyg mowila ze chlopak, zmienilam lekarza na panstwowego pierwsza wizyte u niego mialam w 19 tyg i 3d, usg polowkowe i TADAM!!!!!.... DZIEWCZYNKA:) Az ciezko bylo uwierzyc kolejna wizyta 25 marca zobaczymy czy sie potwierdzi:) lepiej zeby zostala dziewczynka bo jezeli bedzie synus to bedzie mial piekne rozowe spodenki hahaa:D
-
Moja gin twierdzi ze plec dziecka mozna okreslic na 100% juz w 13 tyg poniewaz ma usg 2d mozna obejrzec ujlad moczowo-plciowy dzidziusia. Na tym etapie ciazy ogromnie sie od siebie roznia:-) 25 marzec połówkowe:-)
polkosia lubi tę wiadomość
-
czekoladowa201 wrote:U mnie prywatna gin od 12tyg mowila ze chlopak, zmienilam lekarza na panstwowego pierwsza wizyte u niego mialam w 19 tyg i 3d, usg polowkowe i TADAM!!!!!.... DZIEWCZYNKA:) Az ciezko bylo uwierzyc kolejna wizyta 25 marca zobaczymy czy sie potwierdzi:) lepiej zeby zostala dziewczynka bo jezeli bedzie synus to bedzie mial piekne rozowe spodenki hahaa:D
Kochana u mnie podobnie tylko w 23tyg lekarka odkryla dziewczynke aaa i tez lepiej zeby zostala dziewczynka bo synus bedzie jezdzil w rozowym wozkuOskarek 15.02.2008 g 22.55 cc 3460/55cm
Maja 24.06.2015 g 12.06 cc 3570/52cm
Aniołki : 06.2004 (7tc), 10.2012 (5tc), 07.2013 (5tc), 11.2013 (5tc), 09.2014 (5tc)