Tydzień, a płeć :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mi powiedział wczoraj że dzidzia jeszcze mała i niestety układa się tak że trudno zobaczyć, ale chyba na 70% dziewczynka, szczerze to trochę mi było przykro bo wiem jak bardzo mojemu mężowi zależy na chłopcu (chciał dać imię po zmarłym tacie), za 2 tyg ma mi potwierdzić, może coś się jeszcze zmieni. U kuzynki do 7 miesiąca miała być dziewczynka a okazało się inaczej. Zawsze chciałam mieć synka i córeczkę. Planujemy jeszcze na pewno jedno, a może i dwójkę wiec zawsze jest szansa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 15:33
-
my byliśmy na usg 29 list, pierwszy dzień 22 tyg. i okazało się że chłopczyk będziemy mieli synka- Adasia :* jak usyłyszałam że boy to az mi śię łęzki zakręciły z radości w oczach, tak samo pewno byłoby jakby dziewczynka, ale chłopak długo oczekiwany był w mojej rodzinie, ja mam 2 siostry, siostra też ma córeczke a tu synuś przeszczęśliwi jesteśmy, mąż też dumny aż mu musiałam drina zrobić
-
dziks_power nic nie jest jeszcze przesądzone Moja koleżanka, żeby się jeszcze upewnić poszła 5 dni przed porodem na ostatnie USG i zapewniali ją, że będzie dziewczynka. Jak urodziła i powiedzieli jej, że to chłopiec była w szoku. Była przygotowana na dziewczynkę. Także nie ma co się przejmować jaka będzie płeć, najważniejsze, aby dzidzia urodziła się zdrowa. Czy chłopiec, czy dziewczynka - oboje będziecie szczęśliwi.
Pozdrawiam cieplutkoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 16:43
-
FEX wrote:Ja wracał właśnie z USG genetycznego, 12+4 i lekarz pokazał nam, że coś sterczy... jednakże widzę, że tak naprawde sterczy i u chłopczyka i dziewczynki na tym etapie ciąży więc chyba raczej nie ma się co jeszcze nastawiać, prawda?
U nas na tym etapie tez mowil, ze cos sterczy, a wczoraj w 17 tyg okazalo sie, ze bedzie dziewczynka Tatus juz szaleje na punkcie cory, zreszta podobne jak mamusia. Bylismy pewni, ze bedzie Aleksander, wiec Bobas zrobil nam niespodzianke Slyszalam tez o przypadkach gdzie lekarze do konca mowili, ze dziewczynka a rodzil sie chlopiec i odwrotnie, ale mamy nadzieje ze u nas juz mala niunia zostanie Zreszta najwazniejsze zeby dzidzius byl zdrowy a kochac bedziemy tak samo mocnoTruskaweczka250, Mysia 15 lubią tę wiadomość
-
olis88 wrote:A ja bylam wczoraj 15+1 wg usg i bedzie chlopiec! Antenka sterczala w gore i jajeczka byly. Od poczatku czulam, ze bedzie chlopak! Ah ta matczyna intuicja
Dokładnie! U mnie było podobnie - od początku czułam, że będzie chłopak na ostatnim USG 3 tyg. temu lekarz stwierdził, że nie widzi "oznak męskości", ale że mogą się jeszcze ujawnić, bo dzidziuś od początku zaciskał nóżki, nie chciał pokazać co ma... no i dzisiaj w pełnej okazałości zobaczyliśmy na USG, że nasze maleństwo jest jednak 100% mężczyzną podobno pomyłki zdarzają się tylko w jedną stronę - jeśli na USG wychodzi dziewczynka to może się chłopczyk urodzić. Osobiście nie słyszałam, żeby było na odwrót
Co ciekawe, mój M. mówił od dawna o chłopcu, ale od tego USG 3 tyg. temu do brzuszka zwracał się "Karolinka" i dzisiaj był jakby troszkę zawiedziony, że jednak będzie synek...
Tak jak piszecie Dziewczyny, nie ważne "co/kto", najważniejsze, żeby było zdrowe i tego się trzymajmy!
-
Ja mam w środę polówkowe więc zobaczymy. Mama z ciekawości robiła mi takie wróżenie nad brzuchem (bo to stara czarownica :p) i mówi że dziewczynka ale kolejny będzie syn. No zobaczymy. Na razie mam problem z imieniem bo nic mi się z damskich nie podoba.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej ja z moim synkiem nie wiedzialam do 8 miesiaca czy bedzie chlopak czy dziewczyna kolezanka ostatnio miala urodzic syna a byla dziewuszka
Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :*
Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*]
Anialkow w niebie 5 [*] -
dziewczyny a czy jest szansa na dziewczynkę jak do zapłodnienia doszło po owulacji?? tzw jajeczko już się wykluło i sobie czekało na plemniki (wtedy też mieliśmy przytulanko (potwierdzone monitoringiem), liczę bardzo na dziewczynkę ale w tej sytuacji chyba będzie chłopiec co nie??