Tydzień, a płeć :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja w poniedziałek (18t+3d) dowiedziałam sie ze nosze pod serduchem Alanka ciesze sie ogromnie bo core juz mam:) zawsze marzylam o parce Niżej zamieściłam zdjęcie genitalia synka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 18:40
justa1234 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny20t0d synek , pod koniec wizyty lekarz powiedział ze juz wie i zapytał się czy miałam jakieś przeczucia ja mu mówie panie doktorze nie powiem bo się okaże że z moją intuicja jest coś nie tak na to lekarz 3/4 kobiet wie od początku co będzie no to mu mówie że od początku czułam że będzie chłopak na co lekarz będzie chłopak, ja się pytam czy tak na 100% a on na to że dziewczynki już raczej z tego nie zrobimy
-
nick nieaktualny
-
A my nie chcieliśmy znać płci . W 12 tyg. gin powiedział że na 60 % może nam.powiedZieć.. Potem na każdej wizycie powtarzamy że chcemy mieć niespodziankę w październiku.
Ale dziś jak byliśmy na usg to nie zdążyłam przypomnieć żeby nie mówił.. No i w sumie nie powiedział ale z tego co zauważyłam na usg to chyba synek mojemu mężowi też się tak.wydaje ale to takie "eksperty z nas ". Przecież to mogła być pepowina -
U nas korekta.
Na badaniu genetycznym w 13 tyg na 80 % chłopczyk. Podczas pobytu w szpitalu w 19 tyg wyszła dziewczynka, co potwierdził lekarz na badaniu genetycznym w 20 tyg. Więc obecnie spodziewamy się małej Alicji.madu, justa1234, polkosia lubią tę wiadomość
-
Ja w polsce bylam okolo 11-12 tygodnia i lekarz powiedzial ze widzi cos merdajacego miedzy nogami i ze swojego wnuka juz w 10 tygodniu dojrzal i sie nie pomylil ale nie powiedzial ze napewno bedzie chlopaczek, wiec dowiem sie dopiero 6 sierpnia u siebie juz na usg i jakos sie w sumie nastawilam na chlopca ale zobaczymy co to bedzie:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 19:38
-
Nam lekarz powiedział w 18 tyg (17t3d) że najprawdopodobniej będzie dziewczynka, ale że raczej tak myślicie że w tym tyg ciąży jest to w miarę pewny wynik jesli chodzi o płeć? Za 2 tyg idę na drugie prenatalne to myślę że tam dowiem się już na 100%
-
A ja chodzę do jakiegoś wkurzajacego mnie lekarza. Dzisiaj miałam wizytę i lekarz stwierdził ze to 17 tydzień. W każdym razie jak zapytałam czy chłopiec czy dziewczynka to nie wysilając się WCALE stwierdził, że nie może mi powiedzieć, i że to jeszcze za wcześnie. Nie że dzidzia się źle ustawiła czy coś tylko w ogóle sie nawet nie starał się zobaczyć. Jak dla mnie to dzidzia nawet całkiem nieźle była rozkraczona . Eh...chyba czas zmienić lekarza bo co idę to mnie tylko denerwuje.